There's a log on the fire and it burns like me for you

Hejniii/du whatever!
Sitter med huvudvärk (idag igen.. -.-) och chillar galet, tur att jag inte hade något planerat idag när det är valborg. Tycker valborg är så överskattat, vet inte ens varför man firar det egentligen, hehe! Aja, sitter och har allmänt tråkigt, mamma har nån kompis här och de ska dra ut sen så jag blir ensam hemma sen. Skönt men läskigt, tänder alltid alla lampor och så när jag är ensam hemma, hatar det. Speciellt på kvällen, hehe!
Det har inte blivit av att jag packat idag, så det kanske jag ska göra sen, om inte så gör jag det imorgon. Imorgon är det ju dansuppvisning också, herregud vad fort tiden gått! Fast man ska väl inte klaga, det betyder ju bara att det blir sommarlov snabbare! :D


sommarlåt, älskar'n!

Hey there Delilah, What's it like in New York City? But girl tonight you look so pretty, Yes you do.

tjaaaa!
Idag var jag i skolan som jag sa att jag skulle, eller ja, orienteringen.. Dagen börjar med att jag väcks halv 10 av att Charlotta undrar om jag åkt, skulle vara i stan kl 10, hmm.. så det blev bara upp och dra mig till bussen, var i stan kl 10:20, så det är chill ändå.
När vi väl kommer till själva orienteringen som jag inte ens vet vart den låg, så gick jag in i skogen och ut igen, kände att jag verkligen inte pallade efter all feber och stress innan, det var hur varmt som helst också, så jag fick ligga på gräsmattan i typ 2 timmar, väldigt roligt!
Jaja, sånt orkar jag inte klaga på, det var bara skönt att ligga där i solen, lyssna halft på musik och prata med lärarna, dom är helt störda, menmen.. SPEEELA ROLL!
Nu sitter jag hos mina "kusiner" på Lidingö, tog datan med mig eftersom jag inte visste hur kul det skulle bli, det är typ 20 personer, vet inte vad en ända heter som är här och hälsar på, haha!
Ska hem vid typ 11 tiden, sen kommer Simon och sover hos mig, vi har 1 månad idag :)
MEEEEEEEEEEN.. nu ska jag vara lite social, hehe, fint jag skriver tycker jag.
peace out brothers!
maria


äääälska!

Till alla dom som ramlar och famlar igenom livet på jakt efter något men inte vet vad

Halou! Jag ska gå om ca fem minuter men jag slänger in ett snabbt morgoninlägg :) Idag är det praktisk dag i skolan, musik, bild, slöjd och idrott. Alltså inga jobbiga so-lektioner eller liknande, och det är ju skönt. Slutar runt fyra, då ska jag hem och packa, städa och sen på kvällen kanske jag ska till mormor. Ska alltså inte göra nåt speciellt fast det är valborg, vill iallafall inte vara ute då det är så stökigt och mycket folk. Nu måste jag springa iväg, så jag inte kommer sent. Det lär jag göra ändå, men strunt samma!
Nadja



älskadeälskadeälskade lasse lindh med timo räisänen.
världens bästa låt för tillfället, enligt mig!

Vafan har vi hemma? Soppatorsk och foppatofflor, barnen nersjunkna i tv-soffor, ordning och reda, lådvin på fredag, kunskap från wikipedia, tonårsgraviditet, ångesten ingen vet.

Tjaaa!
Idag har jag varit hemma igen, jag börjar bli bra på det. Faaaast jag måste erkänna att det är riktigt tråkigt.
Menmen.. drog till Solna c med Nicole för att köpa lite grejer, kom hem med en Fred Perry väska och en present till Charlotta, hittade ingenting till Simon, men det blir på lördag med Charlotta :)
När jag kom hem åt jag snabbt och åkte sen med pappa och köpte mat till imorgon, då ska jag till skolan!
Men tyvärr är det inte skola, utan orientering, åååh, tack! Jag hatar verkligen det, jag och Charlotta lyckas alltid gå fel också, hmm.. Whatever, det är frihet det där.
Imorgon är det ju Valborg också, jag har två alternativ, antingen följa med familjen till mina "kusiner" på Lidingö och leka stekare, det låter iof väldigt intressant >.< eller följa med Simon ut och träffa hans vänner, hmm.. för det första får vi se hur jag mår efter den här veckan, om jag ens orkar nånting, menmen.. Det får vi se imorgon.
Nuuuuuuuuuu måste jag sleeeepa, även fast jag börjar 10:45 imorgon, chill!
PEACE!
maria


Jag och Nadja skrattade lite

Det krävs en idiot som jag för att sumpa nåt sånt här, Du är det bästa som hänt en idiot som jag

Tjaeeee!
Dagen har jag gått igenom med världens huvudvärk! Gick ner till skolsyster för att få huvudvärkstablett men den jäveln var upptagen så jag pallade inte gå ner igen sen. Aja, dagen har gått rätt bra iallafall, trots huvudvärk. Fick reda på franskaprovet vi skrev, VG vart det på det, är jättenöjd för nu har jag förmodligen höjt mitt betyg i franska :) På hemkunskapen gjorde vi bröd/frallor, och de var asgoda! Typ första nyttiga brödet jag gillar, ehe, nästan iallafall. När jag kom hem runt kvart över fem tog jag huvudvärkstablett och sen har jag suttit här och chillat galet. Ska försöka skriva lite på våran engelskaredovisning nu, så jag kanske bloggar senare. Pusssssssss!
nadja


tre dagar, faaaaaaaaaan vad najs!


City's breaking down on a camel's back, They just have to go 'cos they don't hold back.

TJA!
Sitter här och lyssnar på massa sommar 08 låtar, herregud, jag saknar något så sjukt!
Imorgon ska jag inte heller till skolan, tempen visade 38.1 som senast, fuck!
Jaja, idag har jag chillat galet och tjockat mig med glass, eller det var egentligen mot min hals, men whateeeever.
Nu ska jag ner och lägga mig, imorgon följer Nicole med mig in till solna c lite snabbt, måste handla lite grejer och imorgon är ända dagen som funkar, hmm..

Nu delar jag med mig av lite sommar 08 känslor, höhö.
Maria

Alla kompisar jag chillar med, ni vet jag älskar er

Efter skolish idag drog jag hem till pappa och åt, åkte hem, hämtade grejer och drog till spånga direkt för att möta sofia. Väl där märker jag efter typ fem minuter att jag är en timme tidig, FAIL! Åkte därför med bussen till hallonbergen som var slutstation, gick av och sen gick jag på igen fast med sofia denna gång. Vi åkte till dansen och det var sista lektionen för terminen, utom uppvisningen på fredag men det är ju inte direkt en lektion, hehe! Btw så åker jag till grekland på lördag, bara 3½ dagar kvar, wiiiiiiiiiiiiiiie!
/nadja


sommarkänslor till tusen, min och marias låt! <3

och jag vet var du jobbar och handlar, var du tar bussen o var du gömmer dig, mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig.

Tjaaaoo!
Nu har jag typ precis vaknat och har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen, det kommer väl bli att ligga i sängen och bara dö, knarka sönder med halstabletter eftersom det har hänt något med halsen så jag inte kan svälja nästan, sen har jag feber och huvudvärk, möuh! Jag fick förresten 4 olika halstabletts sorter av min låtsasmamma, 3 av dom kan jag inte ens äta eftersom jag inte kan äta starka saker, haha!
Jag hatar verkligen att vara sjuk, det är så tråkigt att bara sitta hemma och veta att man inte kan gå ut.
Jaja, igår sov jag typ hela dagen, satt bara vid datan sent på kvällen och då pallade jag inte skriva.
Va tråkiga saker jag sitter och berättar >.< menmen..
Nu ska jag ner och kolla om det är någon bra film på tv, jag har ju fått alla kanaler i mitt rum, lycklig! :d
MEEEEEEEEEEN.. fred!
/maria


haha, älska låten!

En högerkrok och riktigt blod

Tjo bröder och systrar!
Idag var det skola som vanligt då, fick reda på att jag fick MVG på mitt matteprov och det kommer jag leva på resten av livet. Nej, inte riktigt, men jag är överlycklig för det, faktiskt! Vi sprang två varv runt lötsjön idag på idrotten också, och jag sprang på 15.28. Bra för att vara mig, som hatar att springa annat än på innebandyplanen, hehe! (;
Aja, efter skolan gick jag hem, då ringde pappa så bestämde vi att vi skulle ses och äta kinamat, sagt och gjort. Så ja, nu kom jag hem för ca 20 minuter sen, och nu ska jag chilla och plugga. Ska skriva lite på min teknikrapport och även lite engelska.
Förresten funderar jag på att pierca mig i ögonbrynet. Eller funderar och funderar, tycker det är galet snyggt bara, men vet inte om jag vågar. Nu ska jag plugga!
Nadja

men öppna du den där dörren, ta på dig skorna, måste jag ta sönder dig? för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

TJA!
Jag vet att jag är superman i bloggen, jätteaktiv! Men whatever, har inte min data hos pappa igen, haha.
Min födelsedag var ju igår, det blev inte som jag skrev, drog till Rissne för att träffa Nicole, Viktoria och Lollo och vi grillade, jättemysigt! :) ...... tills jag blev så allergisk att jag inte kunde kolla och andproblem, så jag gick hem och låg bara och blundade tills jag åkte hem till pappa.
Där började jag, min låtsasmamma och storebror titta på Madagskar 2, så jävla bra, haha! Simon kom iaf och han sov här, det blev en natt med mycket prat, somnade vid 5 och vaknade 9 av att Simon skulle upp och dra till Grönan, så jag följde med min låtsasmamma Fia till Lidingö för att hälsa på människor där, så jag låg i solen och somnade, menmen.. Där var vi till 6 tiden, då åkte jag och Fia till Slussen för att hämta upp Simon och sen gick vi till en restaurang i Gamla Stan, då kom pappa, mamma och Gustaf också. Mys! :d
Att jag har blivit sjuk igen, är inte riktigt så mys, halsen värker så jag vet inte vad jag ska göra, halsfluss igen? Gah!
Jaja, nu vet ni allllllllt som hänt.
HEJDOOOEEEÄÄÄH
/maria

Även fast jag blundar kan jag inte sluta se


Idag har jag legat på en brygga i ulriksdal och solat i två timmar med min mamma, hehe! Nu sitter jag och lyssnar på lasse lindh och markus krunegård som jag gör mest hela tiden nu för tiden. Puss!
/nadja

Du ljuger om du säger att du tvekade innan du slog



Idag har jag mest gått runt med legolas-frilla! Förresten är jag medveten om att första bilden är oerhört skarp och att andra bilden är väldigt konstig. Eller det är väl jag som är sne typ, ehe!

Det är inte hur man har det, det är hur man tar det

Tjena!
Marias födelsedag idag då, som ni kanske märkt xd grattis älskling! Måste köpa present till henne! Kommer inte träffa henne idag, men på onsdag tror jag det blir. Iallafall, idag kommer mormor hit, och därför ska jag alldeles strax baka muffins och sen gå in i duschen och fräscha upp mig. Lär behövas, hehe! Ikväll antar jag att det inte händer ett skit, eftersom att alla är borta känns det som! Imorgon ska jag iallafall försöka dra mig ut och springa, om jag är helt frisk då. Blir ingen träning den här veckan så jag måste springa, två gånger helst men det kommer jag aldrig klara, eheh. Nuuuuuu ska jag bakaaa! Pusspåre!
/nadja


liiiiiiiten tjåkiwz


JA MÅ JAG LEVA, JA MÅ JAG LEVA, JA MÅ JAG LEVA UTI HUNDRADE ÅR!

IDAG ÄRE FAN I MIG MIN FÖDELSEDAG!
Har inte fått ett skit, jo, en tröja och pengar. får allt lite då och då antar jag, och imorgon får jag av pappa och farbror, hehe!
Har inte bloggat något på ett tag, Fanny och Charlotta sov här, vid 12 kom Simon också, så jag fick ett grattis av de alla tre, tack! :)
Nu har jag precis ätit äcklig tårta och sånt, haha, KUL!
Men nu ska jag vara lite social där nere, städa lite och grejer. Skriver nog ingenting mer idag.
PEACE! maria

När jag tänker efter såhär långt efter så kan jag se hur fel det blev, ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev med det





satt och kollade igenom massa gamla foton vi har hemma, och snacka om nostalgikänslor.
nadja

Du gör som du vill men jag tänker vinna tillbaka ditt hjärta oavsett hur mycket du kämpar och stretar emot

Tjena!
Idag hade jag två lektioner, no & svenska. Riktigt chill, med tanke på att jag började fem i tio och slutade tio över tolv. Vid kvart i ett kom mamma och hämtade mig vid skolan, och vi drog till solna för att växla pengar. Vi köpte även t-shirt till dansuppvisningen och ett par baggyjeans till moi! Vet dock inte om de är fina eller fula, så vi får se om jag behåller dem.. Tror att jag gör det, men vi får se som sagt!

Nu sitter jag och lyssnar på älsklings-Lasse och tar det jättelugnt Han är bara så bäst! Ikväll blir det chill och jag ska nog ha en riktig hemmakväll med mamma ;) Så ska det låta är ikväll, och det är ett sånt program jag och min familj tittat på genom alla år tills för ett par år sen. Älskar det programmet när det är bra artister, hehe! Men ikväll är det tydligen Caroline af ugglas och lagaylia, och jag hatar båda dom så ett big nono på det!

/nadja

JAG VILL HA GODIS!

I'll Never Ever Let You Leave Me, I'll Try To Stop Time For Ever, Never Wanna Hear You Say Goodbye

Uppe försent igen, fan va jag är bra på det känner jag!
Menmen.. är inte speciellt trött precis, är så jävla sur så jag vet inte vad jag ska göra, vill inte ta sönder något, har ju hänt.. fuck!
Idag var skolan seriöst ett helvete, missade gumpan, SOM VANLIGT! missade lunchen och åt inte heller någon frukost.
Så skolan var inte alls rolig idag, hade prov också, svarade på kanske 3 frågor av 3 sidor. Även hur mycket jag pluggar glömmer jag bort det sen, hopplöst.
Jaja, slutade iaf 1 timme för tidigt så jag och Charlotta drog hem till mig, hämtade pengar och gick ner till Hemköp där vi köpte kladdkaka, läsk och godis, HEHEHE!  Sen gick vi till ängen och chillade galet där i typ 2 timmar (?) gick hem till mig igen och gungade. Hon drog vid typ 5, så jag åt, satt vid datan en stund tills Nicole blev min räddare i nöden att göra något, så jag gick ner till  henne och var där typ 9. KUL!
Imorgon sover Fanny över här tror jag och på lördag är det ju MIN FÖDELSEDAAAAAAAG! :d
Meeeeeen.. nu ska jag göra mig iordning sen sova.
PEACE! maria


jag är sneeeeel (!)

You're so beautiful

Ni kan aldrig ana hur trött jag är i mina ben, och hur ont jag har i dem. Har ingen aning om varför! Kanske för att de har jobbat mycket idag, hehe. Fotboll & nån slags handboll fast på fotbollsplan med rugby-boll körde vi på idrotten, sen var det bara att gå en omväg hem för att vi var på ip, väl hemma höll jag på att dö, men nej då var det bara att åka till träningen som gick bajsdåligt. Eller nej, men det gick sämre än det brukar. När jag kom hem igen fick jag ställa mig och laga mat eftersom att mamma inte är hemma och min bror tycker det räcker att duka. NU sitter jag iallafall ner och håller på att somna.

Då vet ni!
Nadja


fin bild!

Det kommer bara leda till nåt ont ändå

Här sitter jag och väntar på att klockan ska gå, för jag behöver inte gå förns om 50 minuter. Börjar elva idag nämligen, för vi hade ingen musik pga att småbarnen skulle ha elevens val, hallelujah! Sov till halv tio ungefär, och sen dess har jag klätt på mig och sminkat (!!) mig. Inget jag brukar göra, men kände för det idag, hehe (; Nu glider jag runt lite på cdon.com för att kolla på skivor, måste fan ta mig ut och köpa några snart!
FREEEED!
nadja


I, I've Whaiting For Someone Like You But Now You Slippin Away, What Have You Done?

helluuu!
Jag borde egentligen sova känner jag, men jag orkar inte göra mig iordning, gah!
Idag var skolan chill. Kom i tid,GULDSTJÄRNA! :d sista lektionen när vi var typ 5 kvar i klassrummet blev vi "utkastade" från skolan, haha! Våran lärare är för känslig..
Efter skolan åkte jag hem, träffade Fanny på vägen så jag pratade med henne i typ en halvtimme, sen pluggade lite eftersom jag har prov imorrn, och efter det kom Simon. När han dragit vid typ 9 tittade jag på Grey's, så jävla bra!
Imorgon börjar jag med gumpa, har inte varit på en lektion på jag vet inte hur längre, menmen.. imorgon ska jag!
Men nu ska jag göra mig iordning, måste sleepa.
Peace! Maria Wallner


fick tröjan som jag ville ha av mormor och morfar i för tidig födelsedagspresent, eller ja, jag skulle testa den så pallade mamma inte slå in den sen, haha. i love it! :)
FYLLER PÅ LÖRDAG FÖRRESTEN! ;o

Tänk att något jag alltid trott skulle vara så svårt var så lätt

Det blev inget mer bloggande igår, men vad gör det om hundra år? Just nu sitter jag och lyssnar på lasse lindh (kärlekkärlekkärlek), dricker hemmagjord saft och är på ganska bra humör faktiskt. Fick veta att jag fick VG på fysikprovet idag. Skrev även franska - och matteprov. Gick helt okej på franskan och asbra på matteprovet, jag älskar matte!  På hemkunskapen lagade vi vårrullar och en kinesiskt gryta, och det var hur stressigt som helst. Menmen, vi klarade det, MVG-barn som vi är! Hähä. Nu ska jag sätta mig och skriva ergonomiuppgiften vi har till idrotten, är så jäkla arg på mig själv att jag inte gjort det! Skitsamma, nu ska den göras iallafall med timo räisänen och lasse lindh i öronen. Puss!
nadja



random bild


Så Svårt Att Kontrollera Sina Känslor, Kärleken Är Komplicerad I Sig Och Tro Mig Han Försöker Att Glömma Dig, För Eran Kärlek Blev En Omöjlig Grej

Hej!
Idag vaknade jag nästan försent för att hinna till bilden, men nejnej, jag orkade mig inte upp ur sängen så jag låg kvar till ca halv 10 och halvsov, härligt! Fast inte direkt smart.. Det här ska vara sista gången jag skolkade den här terminen, skolkat så jävla mycket nu, vet inte ens varför. Håll tummarna för mig nu iaf!
När jag kom till skolan igen gick jag direkt till lunchen, TJOCKIS! Det var väl okej lunch, tacos.
Jag upptäckte då att Charlotta inte var där också, GRR! Jaja, då har jag iaf varit lugn idag, det är prima!
Efter skolan åkte jag hem, åt snabbt och drog mig neråt mot Nicole, där chillade vi galet i typ en kvart tills vi åkte till Solna C för att hitta en klänning till henne, gick väldigt lyckat, hon tittade i en halvtimme sen gav hon upp. Så vi båda drog hem, efter det har jag inte gjort något vettigt alls, varit lite social mot folket här hemma, dvs. min mamma och storebror..
Nuuuuu ska jag göra mig i ordning för att sova, imorgon ska jag inte komma en ända minut försent! :d
Peace! Maria Wallner

Jay Sean - Stay.     Lyssnat på låten om och om igen, den är så helvetes bra.

Så systrar sover tillsammans igen och dom pratar och dom viskar hela natten om tonårshångel och pallad frukt och livet dom försöker leva idag




Nu har jag pluggat hemkunskap, och ska fortsätta med matte, biologi och sen franska om jag hinner det. Hör av mig om ett par timmar och berättar om dagen! Puss

Varje gång som du ler hugger det till i mitt bröst, för jag vet att jag aldrig aldrig mer kommer få ligga bredvid och kalla dig för min


ser ut som att jag är påväg att skjuta mig själv, men så är icke fallet.
jag vill iallafall ha sommarlov gaaaalet mycket!
/nadja

Det Är Sommar Och Grabbarna Glider, Hänger Runt I Parken Och Smuttar På En Cider, Solbrännan Svider Men Ingen Lider, Allt Är Lika Skönt Och Vi Njuter Av Livet

Tjoo!
Langar ett inlägg nu, hehe. Det blev inte speciellt mycket läsning. Jag drog på Parlamentet och Johan Glans filmerna ist, haha, mycket kul!
Nu har jag precis varit ute med Simon och Jonas som bara dök upp sådär medans jag stog och bakade muffins i bara morgonrock och nyduschat hår, kände mig som finast, jaja, whatever (;
Vi drog iaf ut, först gick vi ner till centrum och in på hemköp, stog bara där, ut igen, gick ner till Willys och va där inne i typ 100 år tills vi gick hem till mig igen där vi satt ute på altanen och bara pratade. Måste påpeka att det var riktigt kallt ute. Intressant va? Jag vet!
Nu är jag hungrig, bara så alla vet, hehe..
Imorgon blir det skola igen, kul.
Peace! Maria Wallner


Jag tycker nog det finns en liten längdskillnad, haha (a)


En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än, för en tid som bara går och aldrig kommer igen

Tjo!
Kollade nyss klart på "Shan The man - Svenska 2" som jag började på igår. Märkte dock nu att det bara var fem minuter kvar typ, så jag ska kolla på Thomas järvhedens nu istället, "en seriöst rolig dvd". Riktigt bra båda två, hehe! :D
Idag var det skola dårå, och inget speciellt med det. Utom att jag var gryyyyyyyymt trött på engelskan, men sen på matten piggnade jag till lite för resten av dagen. Franskaprovet på onsdag kommer skita sig helt och hållet, det är ett som är säkert iaf. Utegymnpan idag sket sig också, vi hade teori. Inomhus. BUHU!
Ikväll kanske jag ska till "akuten"/läkaren för att kolla om det är nåt fel i mina lungor, jag hostar asmycket och det är BAJSjobbigt!  Märker ni hur mycket intressant jag sagt i ett helt inlägg. Antal nödvändiga meningar = 0. Men det är väl det som kallas att blogga antar jag.

ajdan (ps. läs baklänges! :O)


totalt meningslös bild. oskarp och grejer, men jag gillar den ändå, på något konstigt vis

There Was A Time, Everbody Was Around And I Was Dancing With You

Hej!
Inte skrivit sen i förrigår, pallade inte skriva när jag kom hem igår, whatever.
Jag sov ju hos Simon i lördags, så igår tog vi det bara lugnt, jag sov inte speciellt bra så sov mycket igår.
Jaja, idag när jag vaknade hade jag fortfarande ont i magen och huvet, vet inte om jag har feber också, orkar inte.
Just nu ligger jag och lyssnar på musik och ska dra på nån film eller läsa "Linas kvällsbok" eftersom jag ska ha läst typ 60 sidor tills imorgon eller när det var, menmen.. boken är iaf bra så det är inte så att man plågas, haha.
Har ingenting intressant att skriva, var bara tvungen så att jag själv inte tror att jag är död
Peace! Maria Wallner


Äkta lycka


I'm tired of being what you want me to be

Imorgon är det skola, och jag orkar inte. Tacka fan för att gud skapade något så fint som vänner. Annars skulle jag aldrig överlevt imorgon. Tror jag. Antar jag. Kan ju inte jag veta. Menmen, jag ska kämpa mig igenom dagen med barnsoldat-projekt, matterepetition, franskabrev, satsdelar, utegympa och teknikuppfinningar. Fast utegympan är ett plus, det är faktiskt ett vårtecken.

nadja

Här på gatan där jag gömmer mig har hösten börjat tidigt, du hör vindarna från slummen mellan grenar och blad

Det finns så mycket jag borde göra, som jag inte gör. Duscha och plugga är två exempel. Istället sitter jag och läser igenom en hel blogg från hennes första inlägg till det sista, fast just nu är jag bara på mitten nånstans. Men jag älskar den där jävla bloggen. Hon är sundbybergsbo och är typ 18 år. Har gått i min skola, men jag känner henne inte. Det är bloggen jag älskar!


på tal om ingenting blev vi svenska mästare igår. inte jag och mitt lag, alltså, utan AIK innebandys herrar. lycka!


Kom kampsång

När du gråtit dig torr, när du slagit dig blå och när du ramlat omkull
När känslan att ingen förstår dig är mer än du kan ta
Ligg då kvar, för det är okej att vara svag

Kom kampsång, kom kärlek till dom, som saknar nån om natten
Kom kampsång, kom längtan till dom, som tappat den på vägen
Kom kampsång, kom mod och passion till alla oss som ramlar och
Famlar igenom livet på jakt efter något men inte vet vad

När du tappat dig helt, när du vaknar om natten och tystnaden i ditt
Rum känns så stor att du inte kan andas
Blunda då hårt och viska att allt, allting kommer bli bra

Kom kampsång, kom kärlek till dom, som saknar nån om natten
Kom kampsång, kom längtan till dom, som tappat den på vägen
Kom kampsång, kom mod och passion till alla oss som ramlar och
Famlar igenom livet på jakt efter något men inte vet vad



för att låten är så satans jävla bra!
/nadja

I want to give you a good song. something you may need when you feel sad and grey, sometimes we all need to sing along. just let it out push your heartache away

halou!
idag vaknade jag runt åtta, låg och gosade med katten ett tag, hehe, sen somnade jag om till typ halv elva. då gick jag upp, åt jag frukost, satte mig vid datan och sen kollade jag lite på tv. därefter duschade jag, och sen vare bara att bänka sig framför dam-sm-finalen i innebandy. jag måste faktiskt erkänna att daminnebandy inte är alls lika kul att titta på som att titta på herrar, men det var helt okej ändå. under tiden försökte jag väcka min bror typ tusen gånger också, men han gick inte upp förns tjugo i tre och vi skulle åka vid tre.. HMMM!
aja, vi åkte iaf till min farbror och jag fick födelsedagspresent (lite sent, hehe) av honom. 500 spänn, klirr i kassan! mohaha. pööörfa till grekland liksom ;d förövrigt åker jag om två veckor, fan vad najs! om det blir pengar över av det ska jag köpa skivor för dem, för det finns massa jag vill ha!
ikväll ska jag inte göra nånting. bara sitta hemma och kolla tv, för jag pallante vara sjuk längre så jag ska viiiiiila galet! just nu är det ballar av stål, reprisen antar jag. han soneby är feedt rolig!
/nadja



längtarlängtarlängtarlängtarlängtar

Jag Ryser När Jag Hör Ditt Namn, Det Bara Är så

hej!
Jag är jätteaktiv vid datan just nu, inte suttit vid datan sen i torsdags typ.
Igår hade vi ju dansdag med skolan, det var väl helt okej, jag låg på golvet och snurrade runt sista timmen, men jag är kung på vals och sasha eller vad det heter, haha! 
Efter dansen satt jag och Charlotta vid vattnet i Gamla stan och chillade galet, härligt! Sen drog vi vidare mot Slussen och Coop Konsum, där köpte vi pigelinpaket som innehöll 15 st och en kola, så satte vi oss vid vattnet i Slussen istället, där hände det lite och vi hade så jävla kul! Jag är bäst på att göra bort mig, gah! >.< Efter det drog jag direkt till Simon och därifrån direkt till Nicole sen, saknat henne så fucking mycket! :( stog och kramade henne i typ 5 min. jag älskar dig<3
Jaja, jag sov där iaf, Lollo kom och vi tittade på nån usel film, Lollo drog och jag och Nickan satt och pratade tills vi tillslut somnade båda två.
Idag så har vi inte gjort ett skit, varit en del med hennes storebror, hehe.
Nu ska jag till Simon och sova där, skriver imorrn kväll eller nåt.
Peace! Maria Wallner

You've got to move that body

Det vart ingen grillning, och ingen hagapark. Istället blev det skytteholmsparken, cheeseballs och fanta exotic thrill, hehe. Till slut hamnade vi i fridhemsplan, och efter tio minuter där åkte vi hem igen. Nu är jag hemma efter att min kära mamma kom och mötte mig i sumpan, och så ska jag sova om ett tag. Puss! Nadja
 

Stay gone, stay clean. I need you to need me

okej, det var ett tag sen jag skrev nu, och anledningen är att jag mår skitdåligt (fysiskt) och inte har suttit vid datorn så mycket. har hostat konstant i över två veckor nu, är spyfärdig morgon och kväll och allmänt död hela dagarna.

aja, nu har jag tyckt synd om mig själv nog. nu kommer världens längsta inlägg om mina dagar, inte så kul men jag känner för att skriva :p 
igår var vi på ungdomsmottagningen med skolan på morgonen, och det var ju rätt kul, haha! senare på dagen hade jag utvecklingssamtal, och det gick bra, som vanligt. slutade halv fem, gick hem och åt, sen drog jag till träningen. och jag säger bara en sak; fyfan vad jag älskar't! bele in my heart, haha! iallafall, mamma hämtade mig sen och jag somnade halv tio för jag mådde sämst

idag var det skola och efter stannade jag kvar med sanna och spelade kort i tjugo minuter, sen hade jag elevråd. efter det gick jag hem och somnade i typ 45 minuter, sen drog jag till vällingby med sofia för att hämta ut biljetter till våran dansuppvisning! nu är jag hemma och snackar med robyn och sanna på msn. är astrött och har feber, men ska inte deppa för det. ikväll blir det grillning i hagaparken med några, mys! :D /nadja


lägger in en snyggingbild på mig och sofia från 2005. fint!


Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg, Och Singoalla Tror Att, Om Himlen Finns Är Jag Förlorad

hej!
Just nu sitter jag på golvet i skolan, hehe. Vi har ingen lärare och slutar om ca 1 timme, så det är väl chill.
Efter skolan ska jag hem till Simon direkt antar jag, sen ska jag möta Nadja utanför honom och gå till björkeby hallen som ligger precis där, praktiskt! haha.
Idag kom jag till skolan vid lunch ungefär, hade så jävla ont i huvudet fortfarande sen igår, vill nästan gå och titta vad det är.
Jaja, har dödshotat Charlotta idag också, vi gick till pressbyrån och där kommer hon på att hon lagt sin mobil vid skorna och jag var säker på att hon hade lämnat mobilen, men nejnej, hon fick panik och vi går tillbaka och såklart ligger den i klassrummet, gah! Jag har alltid rätt när det gäller mig och Charlotta. haha, aja xd
Idag gjorde Elmas i min klass ett test på multiplikationstabellen också, det är typ 50 tal man ska göra och det går på sekunder, hon gjorde det på 223 sekunder, en kille i min klass Nidjat gjorde det på 110 sekunder, så kommer jag där och gör det på 73 sekunder, kung (!!!!) nejmen, jag har kunnat tabellen 1-10 sen 2an, haha :$$$
Ja, ni hör nog hur tråkigt jag hör, sitter och skriver massa skit, JAJA
HEJDOOOE!
Maria Wallner

SEXBOMB, SEXBOMB, YOU'RE MY SEXBOMB

Nu är jag lite want-to-be-dessie och lägger in en video på den här snubben. Det är klart jag vill vara som henne, vem vill inte? Maria skickade nyss den och fyfan, ägande när han gråter!! "Han har suttit på mina partybriller!!"



If You Are What You Say You Are, A Superstar

Tjo!
Sitter i skolan nu, skriver egentligen gumpafrågor som jag snart är klar med, skönt! :)
Idag har dagen gått bra hittills, kom en halvtimme försent men ändå. Matten gick åt till sitta och klippa i papper för att sen göra små kuber av dom, haha. Äcklig lunch, sen nu är det gumpa teori. Slutar 4 idag, jag kommer avlida!
Jaja, Nadja kommer till mig sen för att hjälpa mig med matten, och nej Nadja, det är inte ekvationer längre .. :p
Efter det måste jag städa rummet också eftersom det ser ut som ett helvete där inne.
Imorgon äre plugg sen ska jag vara med Simon och gå till Bele träningen och berätta lite, hehe..
Menmen.. Nu ska jag fortsätta här. Lite onödigt inlägg sådär men jag vet inte om jag skriver senare.
Peace! Maria Wallner


Now you're too buissy for me like i was to you

Hallå!

Passade på att sätta mig vid datan ett tag, eftersom att jag inte har något att göra nu på morgonen, jag har redan "fixat" mig klart och det är 20 minuter tills jag ska gå. :) Satte på mig mjukisbyxor idag, för jag orkade verkligen inte bry mig, hehe. Efter skolan ska jag dra hem till maria så ska vi (eller hon) jobba matte, som var ett tag sen nu faktiskt :p. Hoppas det går bra! ;D Själv har jag matteprov nästa onsdag och det ska jag få bra på! Men jag känner mig rätt säker med det vi håller på nu, och har legat flera sidor framåt under hela perioden, så det känns najs! Ekvationer är min grej liksom, höhö!
Nej nu snackar jag för mycket, känner jag. Det här inlägget blev lite längre än vad jag tänkt. Så.. vi hörs senare idag!

snestreck nadja

When they know they're your heart and you know you were their armor, and you will destroy anyone who would try to harm her

Första skoldagen efter lovet idag, och mjo det var väl helt okej! Man umgås ju med världens finaste och bästa människor så det är klart man överlever ;) Sen fick man ju ett "hej" av anders också och det lös ju upp den närmsta framtiden vafan! :D HAHA!
Aja dagen rullade på som sagt och på franskan fick jag reda på att vi inte ska ha prov nästa vecka, utan istället ska vi ha som en uppsatsskrivning. klad_flikka_cool94!
Efter skolan drog jag iallafall hem och skulle fixa med hemkunskapsskiten men jag blev bara arg för att jag tycker min lärare har fel! Sen var det dans också ju, och det var lite flum från min och sofias sida i början, men sen skärpte vi oss och var lika grymma som alltid, mehehe! När jag kom hem därifrån, för ca en timme sen så åt jag middag. Potatissallad och stekt falukorv är grejer det! Nej nu har jag viktigare saker för mig än att sitta här och skriva. CIAAAO!
snestreck nadja


snygging innan skolan... ;$$


Minnen Vaknar Till Liv, Ta Mig Tillbaks I Tiden, Jag Svär Jag Kunde Resa Tillbaka I Den.

tja!
Halvligger just nu i min säng efter att ha fixat låtar till min mp3 i snart 2 timmar, fattar inte hur det kan ta så lång tid ;o
dessutom är jag otroligt glad över att jag köpte mp3n, hatar verkligen iPod, hade en rosa nano som jag nu har kastat någonstans här hemma, haha.
Idag har jag inte gjort någonting nästan, skulle varit med Simon men nej, så blev det inte. Kom hem från skolan och kollade på nån Johan Glans film som mamma ville att jag laddade ner förr, den var bra faktiskt. Somnade till den konstigt nog och vaknade 70 gånger av att mamma väckte mig och sa att jag inte fick sova, men jag somnade liksom 4 imorse pga migrän, kul! Sen dess har jag inte gjort något förutom att fixa med musiken och sånt. 
Imorgon blir det väl nånting, ska ju plugga matte med Nadja men får väl se om hon vill.
Nu ska jag dra mig mot duschen, efter det tittar jag väl om det finns något på tv sen ska jag försöka sova, börjar 9 resten av veckan nu, fett chill! Dansdag på fredag också, inte fullt så chill >.<
Jaja.
Peace! Maria Wallner


jag och pappa, haha ..

Cause then she might be happy, no longer lonely

Sitter och undrar varför I'm Yours spelas på radion, när den är så uttjatad som den är och typ hundra år gammal. Minus 99. Idag åkte vi till DN med skolan (tidningen you know..) och fick se på film och designa en artikel. Vi fick alltså inte skriva artikeln, utan vi skulle bara placera ut bild och text på ett snyggt sätt. Jag och Mollie valde en artikel om The hives (som förövrigt är jävligt bra!) och lyckades ganska bra tyckte jag, men Anton var inte beredd att hålla med. Han sa att bilderna var placerade på ett konstigt sätt. Men Anton är ju Anton.

Ikväll ska jag dansa, vilket jag inte har särskilt stor lust med. Jag måste plugga, men det gör jag ju inte ändå, vilket är lite irriterande. Skolan kan gå och dö, även fast den inte har något liv. Det har inte sl.se heller, för det vägrar funka. Jag vet att det sitter nån jävel bakom en dataskärm och bestämmer att det inte ska funka för just mig, just nu. Fan ta den jäveln!
snestreck nadja





Halvsorgligt halvbra bilder. Men det är halvokej ändå!



Det Är Inte Lätt Att Verka Manlig, Så Du Får Sitta Längst Fram i Taxin

Hej!
Kör ett inlägg nu. Kom precis till mamma, pappa sa att vi skulle vara 2 veckor här nu, gah! En vecka räcker.
Aja, nu ska jag duscha på rekordtid sen ska jag titta på ballar av stål, HEHE!
Peace! Maria Wallner


back on track vid min egna data nu :)
langar en bild från jullovet när jag va i USA, saknar!


Depressed

Förlåt för att jag missbrukar det här med bloggning lite för mycket. Andra halvan är bloggen är halvdöd för tillfället, men det är okej att vara halvdöd ibland. Puss på dig! Här får ni några otroligt bra låtar som man typ inte kan leva utan om man heter som jag heter. Lite överdrivet där, men ruskigt bra är dom iallafall!

 

 


Idag ska bli dagen när du blir min. Du tror ingen ser, men jag har sett dig.







Idag har jag tagit konstiga bilder och längtat till grekland. Har gjort mycket mer än så, men det har jag inte fotat. (på tredje bilden ska det synas att det står winnerbäck, men jag lyckades inte..)

My Life Would Suck Without You

Tjo!
Tappat suget om att blogga och sånt nu. Tappat suget om allt, skolan börjar imorrn också. Jag orkar verkligen inte.. Orkar ingenting. Allt bara skiter sig ändå, fuck.
Aja, träffade min Fanny igår efter typ 20 år, har saknat henne så jävla mycket. Vi åkte in till Kista så jag köpte ett par skor och jeans. Efter det drog vi till Fanny och jag sov där. Älskar att vara hos henne, det är som mitt andra hem. Idag iaf när jag vaknade vid 12 tiden hade Fanny och hennes mamma börjat titta på "Bröderna Lejonhjärta" som gick på tv, haha! Jag tittade halft som halft sådär, måste säga att den är riktigt kass.
Idag kom jag hem vid 2 tiden, då la jag mig i soffan och tittade på "Smala Sussie", den är så jävla klockren, så dålig att den blir bra. Sen har jag inte gjort nånting, varit med min storebror lite, jag älskar dig!
Nu ska jag snart till mamma, skönt. Inget mer intressant att skriva om.
Jag fyller år om 12 dagar! bara så alla vet.
Peace! Maria Wallner


Vi kommer att dö samtidigt du och jag

Att hålla tillbaka tårarna är nog det dummaste man kan göra, men ändå sitter jag där dag ut och dag in och har inte gråtit på flera veckor. Det är instängt innanför hud, skelett och muskler, ligger där och gnager inifrån och ut, men ändå släpper jag inte ut det. Varför? . Jo, för jag känner mig så jävla svag och ensam när jag gråter kudden blöt utan att ha någon bredvid mig som bara sitter där utan att säga ett ord, bara finns och tröstar. Därför låter jag det vara kvar där inne och gnaga bäst det vill.

Istället sitter jag och har en förjävlig ångest över franskaord, mattetal, hemkunskapskompletteringar och prao-uppsatser. Men jag orkar inte. Jag orkar ingenting. Fyfan för skola, fyfan att det är skola imorgon. Fyfan för allt. Utom vissa saker. Men de "sakerna" borde veta vilka de är. För ni är jävligt fina.

(och här tänkte jag lägga in en bild på mig, som jag tänkte ta typ nu, men jag ser förjävlig ut så jag sket i det. Ni borde vara glada över att slippa se mitt ansikte. He-he)

nadja

Jag fatta allt och ingenting, där stod ju du som alltid skulle vara min du såg exakt lika påkommen ut som var

Imorgon bär det av hemåt mot älskade lilla sundbyberg. Jag vill hem, men samtidigt inte. Jag vill stanna i det soliga  och trygga Färjenäs bland katter, gräs, träd och bo i en liten stuga med två rum. Men jag vill hem till den otrygga lilla betongfyllda förorten där man måste prata med någon i telefon för att våga gå hem i mörkret. Det är trots allt där jag lever. Och jag älskar det, även fast jag ibland har som högsta önskan att komma därifrån.
/nadja

jag saknar sofia & maria <3


I Work So Hard, You Know.

hej!
Igår slutade det med att jag ramlade ner för ett berg vi har utanför huset, köpte 1 kg godis, färgade håret igen, Simon kom och vi tittade på "Underbara älskade" hatar filmen egentligen, det gör typ ont i en att titta på den, iaf i mig :$$$$$
haha, nejmen det var mysigt.
Idag ska jag ta det lugnt, har svullnat upp som fan i ena ögat för att jag har en vagel i det, riktigt roligt tycker jag! döööö.
Ska i alla fall ut med det fina ögat och dra mig till apotek med Fia för att köpa nån salva, det blir bara värre och värre, trodde liksom det skulle blivit bättre igår eftersom det kom i förrigår, men nejnej, bara värre >.<
Jaja, nu ska jag titta på "Flykten från hönsgården" som går på tv, hehe.. Jag älskar såna här speciella helger när det går mycket filmer eftersom jag älskar att titta på film, mysiga filmkvällar är kärlek.
OKEJ! Jag märker att jag sitter och skriver massa skit, haha! menmen..
peace! Maria Wallner
Jag sitter fortfarande vid min brors dator eftersom min är hos mamma, lägger därför inte in några bilder.

Den sång du helst vill höra råkar vara den som jag inte kan göra







Jag vill så gärna ha sommar. Förresten vet jag att ni älskar bilder på halvtuggade äpplen och bortskavt rött nagellack, en text ur en bert-bok och på mina hemskt fula fötter.  Hehe. /Nadja

varje litet steg du tar och varje gång som du för ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör..

Runt halv åtta gick jag hemifrån mot hallonbergen där jag mötte robyn, rebecca och oskar. Vi gick till prisxtra och köpte godis, powerking, läsk och ostbollar, sen gick vi till en väldigt mörk och rätt fågelbajsig golfäng och satte oss på filtar och pratade, skrattade och åt ostbollar. Cheeseballs är så fult att uttala, så jag säger inte det ordet, om ni undrar. Menmen, kvällen slutade runt elva någon gång då jag blev hämtad av min mamma i det ödelagda hallonbergen. Tack tjejer, min långfredag blev lång och mysig ändå :)

Imorgon drar jag till landet, och stannar där tills på måndag, och fyfan vad skönt det ska bli. Slippa alla krav, all stress och komma bort någonstans där man inte behöver bry sig om någonting. Ska skita i allt, hela helgen och njuta i solen om den existerar där uppe. Annars får jag väl hoppa runt i snön, men den har nog smält för längesedan hoppas jag. Ska fota en massa också. Ska inte tänka på någonting som rör det "vanliga livet" här hemma i den lilla förorten jag lever i. Fast förmodligen kommer jag väl få ångest över att jag inte gjort min hemkunskapskomplettering, eller mitt prao-arbete till idrotten. Men skitsamma, det får jag oroa mig över när jag kommer hem. DALARNA ÄR BÄST! <3 /nadja
 



Såhär fina blev alla bilder från kvällen. Vilket inte var särskilt många, typ sju. Bilderna alltså.


Vart du än stod så fanns hon där bredvid, hon räddade liv efter liv och fanns alltid där bredvid

Okej, jag har typ förstört våran blogg. Menmen, jag ska fixa till det någon gång när maria har loggat in på msn så vi kan bestämma hur det ska vara. Synd bara att ingen av oss har photoshop så vi inte kan göra nån fin header! Lite halvjobbigt sådär. Villig att hjälpa? Vi vill bara ha något enkelt.

Idag har jag varit på påsklunch hos min morfar med mormor, mamma, bror, morbror och morfar dårå. Var lite mysigt sådär, satt ute i solen och åt ägg och sånt som hör påsklunchar till. Dock gillar jag typ bara ägg, bröd och potatis, menmen det är en annan femma. Eller sjua. Haha! Iallafall var min morbror hundvakt så vi hade även sällskap av en enorm Granda Nois (stavning?). Och eftersom att jag älskar (nästan) alla hundar var jag tvungen att ta några kort på den. Den såg jätteledsen ut, fast det gör dom där hundarna tror jag. Fred ut / nadja


Stay With Me Don't Fall Asleep To Soon The Angels Can Wait For A Moment

tjo!
nu har simon precis dragit, han sov här eftersom båda somnade till nån kass film som vi kollade på, hehe
menmen, jag har inte skrivit på ett tag märker jag, två dagar sen, blir mindre och mindre aktiv vid datorn. Jaja, sorry.
Idag ska jag chilla galet hemma, ska tydligen hjälpa till att sätta el i min storebrors hus där ute, KUL! nej.. Inte direkt. Börjar typ bli sjuk också, ont i huvudet och halsen, jag orkar inte bli sjuk! Inte nu när det är så härligt väder ;o
Fia ska hjälpa mig med håret sen också, har ju fått utväxt och det är ju inte så jättefint, haha.
Aja, nu ska jag äta frukost eftersom jag fortfarande inte ätit nåt >.<
Får se om jag langar ett inlägg senare, tror nog inte det.
Måste bara säga att jag saknar att spela innebandy så jävla mycket, jag typ dör.. (!!!) höhö, jag har tråkigt.
peace! Maria Wallner


'jag saknar dig så det gör ont E...'


Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns


Jag dör. D-Ö-R! Gud vad fint det här är. Nu ska jag gå och hänga mig för att jag inte är kär och för att jag inte kan sjunga. Hejdå.

(kolla 1:48; "jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans" så tittar de på varandra och skrattar. HUR FINT ÄR INTE DET? buaaaaaah!)

samvetet säger en sak, lust något annat det lär väl även dom va överens om

här finns ingenting att klaga på för el och rinnande vatten det har jag dagen lång. jag har en iPod om jag vill ha klagosång och en arbetsdag som är lagom lång..

igår då, drog till maria runt halv två någon gång, chillade galet, följde med hennes låtsasmamma och handlade, vi ville väldigt gärna ha påskgodispåsar så vi gick ca tio varv i hela affären för att hitta dem, för att vi såg att det var andra som hade. de hittades inte, och de fanns inte heller, tydligen. var nåt extraerbjudande typ, lite halvjobbigt, allt letande förgäves!
menmen, sen åkte vi hem och åt pancakes till middag, sen glodde vi på "låt den rätte komma in" som jag inte sett. tyckte inte den var så bra som alla säger, menmen den var väl okej. efter filmen snackade vi lite och så, och sen kollade vi på bring it on också. satte även på djungelgeorge (SNUSK!) efter det, men den somnade jag till.
idag vaknade vi vid elva nån gång (?), åt fiskpinnar&potatismos till frukost och sen kollade vi på "rädda willy" (heter den så?). så mysig film! aja, jag kom hem runt kvart över fyra, och då satte jag mig vid datan i ca tio minuter, sen åkte jag och min brother till mormor och hämtade upp mamma som inte orkade bära sina kassar hem. klen eller vad? nääärå!
nu sitter jag bara och gör ingenting, lyssnar på älsklingssnook och ska snart äta TORSK! mumma :D

okej, det här äre väl ingen jävel som orkar läsa. sorgligt ;/


förresten har jag fin bakgrundsbild på datorn. tycker ni inte?
/nadja

release me

hej!
skrev ju bara igår morse, har min data hos mamma just nu, orkar inte ha den här för att dra ner lite på mitt datasittande, påminns bara av massa skit då, försöker göra lite annat ist.
nu har jag precis kollat på Arn - tempelriddaren, eller aah, den är fortfarande men jag har redan sett den 2 gånger.
igår var det chill, jag och simon kollade på nån jätte tråkig skräckfilm, ungdomar som blev torterade på ett sjukhus eller nåt, så dålig. sen började jag typ gråta helt plötsligt, låg och tänkte på saker och började bara gråta.. muh!
men simon var så gullig och stannade hos mig till nästan halv 1 inatt, sötnos!
nu ska jag duscha och sånt, nadja kommer hit senare, det blir chill.
JAAJAJAJA! skriver nog inget mer idag, kanske senare imorrn.
peace! maria


http://www.youtube.com/watch?v=txqiwrbYGrs
så jävla klockren!

it may seem a little crazy pretty baby, but I promise, mama's gonn' be alright

tjäna! sitter och tycker lite synd om mig själv för att jag hostar så mycket. och för att jag är så trött. och för att ingen rolig kan logga in på msn och prata med mig. och för att det inte är sommar. och för att jag knarkar eminem och lever på hans musik (when i'm gone & mockingbird <33). och för att ingen kan uppdatera sin bilddagbok.  och för att jag inte har nåt att skriva om.

jag är lite sorglig för tillfället, som ni kanske märker. borde väl inte smutsa ner den annars så glada bloggen, men det får vara såhär nu, jag tänker inte sudda ett skit. höhö. imorgon ska jag chilla, för att jag är sjuk. om det inte är någon som vill dra mig ut på en solig promenad till typ nakenberget. (ingen, verkligen ingen behöver känna sig manad.......)



snyggbild, tjohej!

i'm so paid

halou! festen igår spårade helt, eller iaf för min del. blev inte alls som jag tänkt mig, men det var iallafall roligt i början, höhö. hände massa grejer under tiden jag sov, och jag vaknade typ halv tre i natt då jag satt och snackade med rebecca och robyn ute, och det var inte ens kallt! ;o det är helt sjukt, aaaasskönt vare! aja, hoppas ni andra hade det kul, xd

om någon timme ska jag dra till pappa och äta middag, sen var det tänkt att jag skulle på träning men den blev tydligen inställd så ikväll blir det bara chill, som tur är. skulle nog inte pallat träning ändå. aja, nu ska jag skicka bilder till folk, så jag får väl skriva senare eller nåt! ciaaao

/nadja


-

hej!
igår gick kvällen nog inte som den skulle så jag banga ur och drog därifrån, orkade inte. förlåt nadja också..
simon hämtade mig i sin sån där mopedbil!
somnade såfort jag kommit innanför dörren och vaknade vid 10 med huvudvärk.
idag ska jag vara med simon om jag orkar, men det tror jag nog.
blev ett tråkigt inlägg sådär, men har inte skrivit nåt på ett tag, bara det där testet, jag var tvungen!
aja, nu ska jag fixa nåt att äta och titta om det finns någon bra film på tv.
peace! maria

då kommer astrid lindgren och läser om godnatt

13 HAR DU:
Ett förhållande:  ja
En bästa vän:  3 st
Haft ett seriöst förhållande: njaa
Dejtat en av dina bästa kompisar: nej
Blivit kär vid första ögonkastet: ja
Fått ditt hjärta krossat: ja
Skrikit åt en lärare: varenda dag
Kysst någon och sedan ångrat dig: ja
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: har jag gjort men brukar inte det längre
Några smycken som kostat över 1000 kr: nej
Snusat: nej
Rökt: har jag gjort, men palla röka

12 DAGENS:

Klädsel: grått långt linne, Ralph Lauren tröja och sumpanmjukis 
Frisyr: utsläppt
Låt: hmm.. Ken Ring - Kelian,   fortfarande riktig lycka!
Vill ha: kul!
Sjuka: nej
Drog: godis
Saknad: nicole
Köp: ingenting
Godis: massa
Attityd: glad & dryg
Första tanke när du såg dig själv i spegeln i morse: usch!

11 FÖRSTA:

Bästa kompis: noona , saknad
Bil: ingen
Kärlek: felix säkert
Husdjur: fågel
Semester: turkiet
Jobb: aldrig jobbat
Köpta skiva:  ingen aning ;o
Piercing: inga

10 SISTA:
Personen som smsade dig: mög lägg av (a) <3 /simon
Personen som du kramade: simon
Personen som ringde dig: pappa
Personen som du ringde: mamma
Personen du sa 'jag älskar dig' till: charlotta
Filmen du såg: ali G indahouse eller vad den heter, haha!
Gången du grät: det var rätt längesen nu
Måltiden: pizza, TJOCKIS!

9 SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm: tror inte
Våga hoppa bungyjump: vill!
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: osäkert
Kalla dig själv lycklig: ibland
Hellre ta bilden än vara med på den: vara med
Kunna gråta över en tjej: ja
Kunna gråta över en kille: ja
Ljuga för någon: helst inte
Kunna springa 50 mil: självklart!

8 VAD:
Gör du just nu:
dricker påskmust, pratar med nadja på msn och väntar på simon
Ska du göra imorgon: vara med simon på morgonen sen träffa nadja och åka till felicia och sannas födelsedagsgrej
Säger du till dig själv när allt känns svårt: fortsätt kämpa
Har du med dig in på bion: den jag går med och nåt gott att äta 
Är det för färg på dina byxor: svarta
Är det för väder hos dig just nu: mörkt
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: hmm.. olika hela tiden
Skulle du göra om du vann på lotto: hoppa upp och ner, möh!

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:

1. knallrosa nagellack
2. trosor
3. bh
4. blått band runt armen 
5. svarta byxor
6. täcke

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: oftast inte
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 15 om 20 dagar! :d
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: ja
Använder du huvtröjor: kärlek!
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: tatuering!
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta:  samma


tycker jag och nadja liknar dom så underbart mycket!

peace! maria


don't hack my lööök!

tjolahopp!

sitter och halvkollar lite på van veeteren, och snackish med maria på msn. dagen har varit riktigt chill, har sovit hela dagen. nejmen har bara slöat och inte gjort någonting. imorgon däremot ska jag till solna som ett mobboffer helt själv och köpa present till felicia och sanna, och sedan dra till maria och så ska vi fixa oss och sånt sen åka till the partyy! ska bli riktigt najs, eftersom att förra festen blev riktigt lyckad :)  menmen nu ska jag samtala vidare med käraste maria, och sen blire sleepingtime för att jag är tröttast i världen. hehe. FREEED UUUUT!! / nadja


riktigt bra bild, eller vad tycker ni?

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for.

tjenixen!

sitter i min soffa och glor på reprisen av talang, som jag missade när den nu var. hade inte ens en aning om att den börjat, höhö. menmen, sitter och kollar nu iaf. är helt död idag också, hostar och gäspar var fjärde sekund, typ. det är lite halvtråkigt ;/// det enda jag gjort idag är att jag följde med mamma och handlade, och det var väldigt spännande bland frysdiskar och hyllor. not. aaaaja, nu ska jag fortsätta kolla på talang09, hehe!




PUSS /nadja

mina föräldrar fick ett freak till son

Tjo!
Idag har varit chill, det tog exakt 3 timmar för mig och Charlotta att fixa oss innan vi drog in till stan i mjukis och tjocktröjor, haha.. 
När vi väl kom in till stan så språnghandlade Charlotta allt hon skulle ha, sen tog vi en fika på coffee house. Där satt vi i ungefär en halvtimme och hade en diskussion om hur äckligt kaffe är, men gick därifrån när vi kom på att vi pratade ganska högt och faktiskt satt på COFFEE house. Måste dela med mig av att deras smoothie är underbar, skitgod!
Nu ska vi chilla galet, eller vara hyper ett tag, sen ska vi väl sova våran skönhetsömn.
Ska hem vid typ 1 tiden imorgon, ska städa mitt rum hos mamma, dra till pappa och vara med Simon, mys!
Jaja, nu ska jag vara TJOCKT social.
peace! maria


en bild Charlotta tog på mig igår när vi kollade på solnedgången. Jag älskar dig bästavän.


Fast du spottat på mitt hjärta har jag förlåtit

tjenamorsning!

gårdagen började med skola, sen gick jag hem, fixade hemma och därefter kom sofia hit. direkt typ så gick vi till frisören, och på vägen köpte vi glass efter som att vädret är uuuunderbart! jag klippte mig, och det blev bra, kort och tunnt, vilket är asskönt såhär till sommaren, hehe! efter det gick vi hem och chillade galet ett tag, sen gick vi till donken och åt, och till ica och hyrde film. gick hem, men gick ut igen och fick för oss att vi skulle till nakenberget. när vi gått dit var det folk där som vi inte kände, och vi palladente vara där så vi vände och gick hem igen.
 väl hemma var vi helt döda i en halvtimme, sen satte vi på filmen som vi hyrt. den sög. asdålig var den, så vi gick ut med robyn och felicia istället. chillade i sumpan, och hade inget liv typ. hähä. vi kom hem runt kvart i tolv, då var vi så trötta så vi fixade oss och gick och la oss, somnade typ halv ett!  myskväll med bästa helt enkelt! :)
idag är jag rätt död. har varit hos mormor och ätit lunch och fikat med mamma, nu är vi hemma och jag har jävligt ont i min vad, som jag haft sen i torsdags.... ;( vettefan vad som hänt, men nästan allt är frid och fröjd och vädret är bäst som sagt. hehe, så jag får väl vara glad ändå! ;d

oj, blev rätt långt nu, men grattis till den som orkat läsa iaf. pusspåre! / nadja


rätt dålig bild på håret, men så kort äre iaf! ;d ingen större skillnad på resten, klippte inte upp eller nåt
HEHE det ser ut som att jag har donken-ögonbryn, I'M LOVIN IT!

I'm just can't help it

slänger in ett kort. jag och charlotta ska in till stan snart, vädret är underbart! efter det ska vi chilla galet ute, vi hittar väl på nånting. men nu orkar jag inte sitta här, haha, långt det blev! :D peace! maria

har alltid haft kontroll, men nu har kontrollen kontroll över mig

PÅÅÅÅÅÅSKLOOOOV!

jag är lycklig! nu ska fan inget få förstöra för mig, jag ska ha det bra på lovet och göra vad jag vill. jag ska klippa mig idag också, och det är jävligt najs. ikväll ska sofia sova hos mig, vi ska äta donken och bara myyzzzzzzzaaaaaaaaa! :$$$ fetanajs asså! :)


I'll take you home if you don't leave me at the front door

helluuuuu
jag har inte skrivit nåt på ett tag, har inte suttit speciellt mycket vid datan, orkar inte.
har inte heller ork att skriva i bloggen just nu, men vill hålla den igång ändå
igår va jag en stund med simon, vi hade det mys. sen kom charlotta till mig och sov över :) vi låg och pratade ett bra tag, det är så skönt att prata ut med just charlotta, hon förstår.
idag ska jag till henne och sova där tills söndag, fyfan va härligt!
åh, det är lov snart också, kl 2 har jag fått påsklov, lycka!
på måndag har felicia och sanna födelsedagsfest, det kommer väl bli bra hoppas jag ;o
tisdag ska jag vara med simon och på onsdag blir det nadja.
jaja, får se hur mycket jag pallar med, ska sova och tänka till riktigt ordentligt också.
nu har jag snart matteprov, B del, det gick fan i mig bra på A delen, hoppas på g..
det är kaos i skolan förresten, intresseklubben kan anteckna det!
peace! maria


jag saknar dig så att det gör ont Nicole, hoppas du har det jättebra.<3


come on and play your hide & seek

orkar egentligen inte skriva, men jag gör väl det ändå för att bloggen inte ska stå tom idag. höhö. kom hem från träning för ett tag sen, första träningen med bele när de är "mitt lag". det gick asbra, fast jag var ensam och inte kände nån. menmen, ensam är stark!

nu ska jag äta, och sen efter det plugga no. imorgon ska sofia sova hos mig, aslängesen så det ska bli mys <3. ska kanske klippa mig också, hoppas det! ;o

PUSS/nadja


jag e skittajt nu men ni har inte hört det första, det var på den tiden jag kunde mörda för mina turtles-gubbar.

tjosan i trosan!

första april idag, och kungen har inte blivit lurad en enda gång. eller jo, faktiskt har jag det. fast jag fick reda på det för en stund sen. det var rix fm som lurade mig, i morse sa de att det fanns en sms-tjänst som man kunde se exakt var folk var nånstans. man skickade bara personens nummer, sen fick man ett sms tillbaka med gatunamnet. jag och mamma tyckte det var askonstigt, men sen tänkte vi inte mer på det. det var tydligen ett aprilskämt, och det var ju.. ASKUL, verkligen! menmen, jag "gick väl på det" eller så sprang jag. höh.
skrev iaf so-prov idag, och det gick väl helt okej. på hemkunskapen gjorde vi egen pasta, och det blev väl också helt okej. en helt okej dag vare väl överhuvudtaget. på franskan gjorde vi påskkort, och alla blev lika glada som typ femåringar när läraren sa att vi skulle det. haha. det blev inget matteräknande med maria, men vi ska ses imorgon innan träningen istället och vara hos mig (; <3 du vet att jag alltid finns här.
jag har faktiskt pluggat fysik i två hela timmar idag! det är faktiskt grymt *nöff*, och det känns som att jag har någorlunda koll på allt nu, men jag ska plugga mer ikväll också så det sitter ordentligt. dessutom är inte provet förns på fredag! och nästa vecka äre påsklov, WIHOO


slänger upp en liten sommarbild, hehe



/nadja

bara för dig ska jag vandra genom eld och trampa på spikmattor för att kunna ge dig hjälp

hej!
sitter i skolan, måste skriva nu eftersom jag ska hem till pappa med nadja och plugga matte efter skolan, vet inte hur mycket jag pallar sitta vid datan heller, dragit ner på det lite eftersom det bara fuckar allt.
idag har inte humöret varit det bästa, börjar med att jag försover mig som vanligt, kommer till skolan utan mattebok, ena min lins går sönder i ögat, så fucking äcklig mat osv.
grät för en stund sen också, vill inte ta upp här varför, vet inte vilka personer som läser. men charlotta tröstade mig i alla fall, allt blir bara värre och värre nu, jag vill bara hem, lägga mig i sängen och sova till sommarlovet ungefär.
har fysik provet idag också, kan absolut ingenting, jag fattar verkligen inte. åh! menmen.. får göra så gott jag kan.
imorrn ska jag till Bele och säga att jag ska ta en paus från innebandyn fram till sommaren så får jag se sen..
aja, nu ska jag inte skriva mera tråkigheter, jag vill ha helg och påsklov nu nu nu!
nu ska jag ha so, HEHE
peace! maria


langar en bild på mig när jag precis färgat håret svart, färgar nog om i helgen.

RSS 2.0