You make me smile

Tjofan!
Sitter och spelar lite gitarr, eller jag tog en paus nu. 
Nyss ringde min halvstorebror och frågade om vi kunde gå på bio och äta på restaurang på onsdag, så det ska vi göra. Trevligt. Annars har jag inget planerat i veckan, förresten åker vi hem på söndag morgon redan så hör av er för fan! Ska träffa Sanna nån dag också, galet längesen så det ska bli roligt. :)
Igår och idag har jag varit med Emilia, en barndomsvän som bor här jättenära. Det var väldigt kul att träffa henne eftersom vi inte setts på typ ett år eller mer. Så vi har ätit glass, spelat minigolf, hoppat studsmatta, pratat och bara tagit det lugnt. Vi ska ses senare idag också. 
Nej nu ska mamma och jag fika, puss!
/nadja

bebiiiiiiiiiiiiiiis <333

Har svårt att sova; hjärnan brusar för starkt.

Tja! 
Lägger in bilder på datan nu, så jag tänkte att jag lika gärna kan slänga in ett snabbt inlägg.
Har inte gjort speciellt mycket sen sist jag skrev, mest läst och chillat. Har läst fyra böcker och är inne på min femte sen i onsdags, höhö nolifer? Nejmen det regnar och jag älskar att läsa så varför inte?
Igår tvingade mamma med mig på Allsång. Östen med resten ledde det, och så kom det två gäster som jag aldrig hört talas om, SKOJIGT! Nejmen det var faktiskt helt okej kul. Idag ska vi ut och springa en runda i skogen, sen duscha och därefter vet jag ej vad som händer. 
Ha det så bra!
Nadja



Solidaritet Like Whoa

Tja!
Skrev ingenting igår, pallade inte. Drog till mamma vid 12 tiden och stannade där ett tag tills jag och Gustaf åkte tillbaka hit, då fixade jag mat med Fia och lite sådant. Sen la jag mig vid 1, tummen upp! (y)
Idag åkte jag till stan med Veronika vid halv 12, mötte hennes kompis för där i typ 5 minuter sen pallade vi inte honom, så vi drog vidare mot Solna C för att inhandla lite grejer.
Fick i alla fall med mig 2 tröjor och ett par nya hörlurar eftersom mina andra gick sönder...... (!)
Jaja, kom hem för ca 1 timme sen. Ska strax till mamma igen och äta eftersom jag inte följde med till Grönan idag och för att hon fyller år imorgon!
Menmen.. Simon kanske sover här ikväll och jag kanske följer med till hans landställe imorgon, vet inte än.
Vi höres!

/maria



I see your true colors and that's why I love you.

Tjoho!
Just nu ligger jag i sängen med Fanny och tittar på 101 dalmatinerna som är på tv, haha!
Jag har precis blekt håret lite så det blir ljusare brun eftersom jag ska spara ut till min vanliga hårfärg hade jag tänkt, men jag får se sen om det blev någon skillnad, hoppas!
Inatt skulle jag och Fanny dygna, men hon slocknade vid 5 så jag pallade inte heller, somnade vid 6 tiden nångång, satte klockan på 10 men inte hörde jag någon klocka inte, så jag vaknade vid 1, höhö (y)
Men ja, jag och Fanny hjälpte till i badrummet i nästan 2 timmar, sen har vi handlat och sådant.
Imorgon ska jag till mamma vid lunchtid med Gustaf eftersom hennes vänner från något ställe kommer som vi inte träffat på ett X antal år, sen ska vi tydligen göra något med dom på måndag eller vad det va, men det blir nog najs!

Jaja, nu måste jag fixa med håret! Vi ska ut på en kvällspromenad eller liknande eftersom det inte blev något igår.
Skriver senare eller imorgon.
Solong! /maria

Alla snubbar vill ju vara katt

Hej!
Sitter just nu i soffan på landet och tar det lugnt. Laptop och dongel is the shiet! Nejrå, jag sitter faktiskt inte alls mycket vid datorn när jag är här. 
Vi kom ju upp i torsdags, och det är skitväder hela tiden! Har läst ut 2½ av mina 6 böcker jag lånade i onsdags.. Igår kväll var vi iallafall i Dalhalla och kollade på nån hyllning av Queen som mamma ville se, det var rätt bra. Idag har vi varit i Falun, och jag fick ett par gummistövlar, happyyy! Köpte även en dagbok, för jag ska börja skriva har jag bestämt mig för. Vi får väl se hur det går. 
Nu kom katten in helt dyngblöt, haha stackarn! Vat tvungen att säga det. Nu ska jag stänga av apparaten, ciao!
/Nadja



And She Said Yeah Yeah Yeah!

Hellu!
Nu sitter jag och Fanny här och tare jävligt lugnt. Valde precis ut lite plagg från H&M katalogen som jag gör varje gång den älskade katalogen kommer, jag kom upp till 15 st den här gången, haha!
Fanny sitter och tittar på Bert, men jag tittar bara lite halft, ska strax stänga av datorn och titta jag med!
Jaja, vi ska somsagt fixa i mitt badrum imorgon. Det blir najs. Jag älskar ju att bygga och fixa saker, höhö (a)
Menmen.. Nu ska jag stänga av datorn.
Skriver imorgon!
/m



Låten är verkligen min och Fannys, ger så mycket minnen från Gotland 06 med Fanny och alla, sakna!

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar

Hej!
Nu ligger jag i soffan och tittar på något jättetråkigt på 4an, hehe.
Simon har sovit här i 3 nätter, igår va vi ju på Kolmården med min familj, det var mysigt, rätt dåligt väder, men ja.
Idag åkte jag till mamma vid 3 och storstädade mitt rum i lite mer än en timme, powerfart! Plockade upp allt, dammsög, dammade av allt och moppade. Guldstjärna till mig!
Fanny ringde nyss och fråga om hon fick sova här, så hon kommer nog senare, galet najs. Vi kommer väl gå ut på någon "kvällspromenad" eller något liknanade.
Imorgon lovade jag pappa och Fia att hjälpa till i mitt badrum, vi ska mura upp något och sen ställa ett badkar eller något, fattade inte riktigt. Vi får se hur det blir med det, men jag och Fanny hjälper nog.

Jaja, nu måste jag duscha och sen fixa lite i mitt rum där nere.
Skriver imorgon eller senare!

/maria


Benen på ryggen

Hej!
Just nu ligger jag i soffan och tittar på Jönssonligan får guldfeber.
Simon sov här inatt, idag sov vi fram till 3 tiden, haha. Sen åt vi och tittade på Jönssonligan och Dynamit Harry.
Han drog för kanske en timme sen, så jag fortsatte kolla med Fia och pappa med dom la dissen och tittar på något annat nu, höhö!
Imorgon blir det kolmården med familjen och Simon, tagga! Haha.. Jag måste upp vid 7 eftersom "bilen avgår härifrån kl 8 imorgon" som pappa sa.
Simon kanske kommer hit och sover här inatt också, vet inte än.
Men jag ska fortsätta kolla sen duscha och sådant.
Skriver imorgon!

Puss
Maria

Snälla förklara att solen trots moln alltid går upp.

Sitter och lyssnar på Charta 77, ett svenskt punkband som jag för en liten stund sen fick höra talas om. Riktigt bra faktiskt! Shit vad jag har blandad musiksmak, men aja det är så det ska vara. (: 
Idag runt tolv gick jag och mamma ner till Sumpan där vi mötte pappa. Han skulle köpa glasögon, vilket han också gjorde. Vi lånade även böcker på biblioteket och fikade. Jag lånade sex stycken, så nu har jag att läsa ett tag! Skitbra, nu när jag ska till landet och så. 
Har suttit vid datan ett tag nu, så ska ta och röra på arslet lite. Funderar på att cykla eller åka buss till Statoil i Rissne där de har Eminems skiva. Har funderat i typ två timmar nu, men iallafall, haha! 
CIAAOO!
/nadja


Don't let them say you ain't beautiful, They can all get fucked; just stay true to you

Tjenamorsning!
Sitter och lyssnar på Eminems låt Beautiful, så jäkla bra. Ska köpa hans nyaste skiva "Relapse" nån gång, får månadspeng snart så då jävlar! 
Iallafall så har jag varit på kryssning idag med mamma och mormor. Var väl inte sådär jättekul, men helt okej. Vi typ spelade på sånna där maskiner, åt, chillade och jag köpte salta pingvinpastiller,  I love them!
Har inte så mycket mer att skriva nu, så hejdå!
/nadja 


Eminem - Beautiful. Fan vad jag älskar den!

I Just Can't Help It

Tjo!
Jag är dödstrött, höhö. Jag somnade vid 6 imorse till Hipp hipp hora och pappa kom in och väckte mig kl 10, vi skulle upp och sjunga åt min låtsassyrra som tydligen fyller år idag (?) bra koll jag har. Pappa fick i alla fall säga till mig 4 gånger innan jag kom ur sängen, så jag åt frukost med dom sen somnade jag om till 2.
Efter det har jag kollat på Hjälp det brinner och Pappa polis med pappa och Fia, haha! Jag satt och klagade hela filmerna! (y)
Just nu är min låtsassyrras kompisar här, så jag åt middag med dom och sådant, snart är det Morden i midsomer, sista avsnittet någonsin, nawie! :(
Simon kanske kommer hit sen, vet inte hur det blir. Jag saknar honom!

Men nu ska jag upp till övervåningen igen.
Solong!
/maria

-



Alltså jag dör!
Jag och min humor, hehe, såna här videos is the shit, galet najs!

/m

Vi lever inte för det, vi lever för musiken. Alla är olika fast med annorlunda taktiker

Tja!
Jag kan inte sova, så jag ska väl titta på någon film snart eller något.
Har fortfarande ont i mina jävla händer sen jag målade hela min storebrors hus i förrigår, kung eller vadå (?!)

Igår när jag kom hem från Charlotta drog jag nästan direkt till Nicole och sov där inatt, idag vaknade vi vid 12 och tog det lugnt till 3 då vi bestämde oss för att gå på bio, vi ville se någon sen men det blev i alla fall "Män som hatar kvinnor" kl 6 i Kista. Den var najs, lite lång, men jättebra!
På bussen därifrån blev det bråk mellan en passagerare och busschauffören, han körde fel så folk fick damp, eller ja, det var kanske 8 pers på bussen och alla de skulle av nånstans så åkte han förbi tydligen. Så chauffören och en annan började slåss, så onödigt. 6 poliser och typ 10 väktare kom, vadå överdriva? Jag stog i alla fall där som en 0 och visste inte vad jag skulle göra, efter nästan 1 timme fick pappa hämta mig från något ställe, haha!

Jaja, imorgon ska jag träffa Simon om han kunde, annars tar jag det bara lugnt.
Peace!
/Maria

I'm blue DABADIDABADAIDABADIDABADAIDABADIDABADAI

TJABBA!
Sitter och snackar med Marre och Soffis på msn just nu, lyssnar på Karatefylla också. Är jag cool eller? Nej nu byttes låten. Aja, jag gjorde nyss en lista på saker jag ska göra innan jag dör. Bl.a bitchslapa någon riktigt hårt, och sprimmkla (springa, cykla & simma, kom på det själv för jag tyckte inte man kunde säga springa bara när man gör alla tre, FAKTISKT!) Triathlon Sprintdistans. 

Idag var jag ju med Sofia som jag sa. Vi satt och snackade och hade det askul, åt även på Donkish. När jag kom hem åt jag igen MOHAHA, sen sprang jag två varv runt lötsjön. Fick tre sekunder sämre tid än vad jag fick i skolan förut,  men nu är jag inte lika tränad, så jag är nöjd ändå. 
Nu måste jag sova, för jag ska upp vid halv tio imorgon, kryssning som sagt. 
/NADJYYY


När du slår upp dina ögon till ännu en dag av ingenting, så tänk att värre har det vart och värre kommer det bli igen.

Sitter och kollar på Extreme Home Makeover just nu, och åt nyss. Var ute med Danne förut, och nu ska jag träffa Sofia om ett tag. Vet ej vad vi ska göra, men något hittar vi väl på! Ikväll ska jag ut och springa, vet ej var, men vi får se. Mamma hänger väl med, hoppas jag. 
Imorgon ska jag på kryssning över dagen bara med mormor och mamma. Ska köpa galet med godis! Nejdå, men salta pingviner ska jag ha med mig hem, haha!
Nu ska jag snacka med Sofia om var vi ska mötas och sånt!
/nadja

posarN^

Baby Goodbye

Tjo!
Sitter i min soffa och smsar och lyssnar på musik. Riktigt najs, det är typ det enda jag gör om kvällarna nu för tiden, men det är inte helt fel. 

Idag vaknade jag runt halv elva, och min bror var uppe före mig (!!) så hela familjen åt frukost tillsammans, men det slutade efter ungefär tre minuter i bråk mellan bror och mor. Inte så jätteroligt, menmen! Efter frukosten tvingade mamma bort mig från datan, och sa åt mig att städa. Sagt och gjort, dammade av hela rummet, och vi satte upp en hylla på min vägg som vi ställde stereon på. Nu är mitt rum helt klart alltså, och jag älskar't!  
Resten av dagen har jag inte gjort något speciellt, hjälpt mamma i tvättstugan på kvällen bara. Borde dragit ut och sprungit, men jag är så dålig på det så det får bli nån annan gång.

Nu ska jag lägga in låtar på min mobil! 
Ciao!
/nadja

hyllan vi satte upp, sen lite annat i mitt rum (; 

-

Hej.
Just nu sitter jag hos Charlotta, kom hit igår. Hon ligger och är jättesjuk, så pappa kommer och hämtar mig senare för om jag har blivit smittad vill jag helst vara hemma.
Igår tog vi det lugnt, somnade nångång och vaknade vid halv 3 (?), då hörde vi en jävla smäll utanför så vi sprang ut på balkongen och utanför var det nåra snubbar som körde runt i en bil, dom körde in i massa saker och ner för trappor, galna helveten, höhö. Efter ett tag försvann bilen så vi drog ut och gick runt ett tag.
När vi kommit in igen somnade jag och sov till 2 idag, najsooo!
Menmen.. Nu vet jag inte vad jag ska säga mer, är helt död.
Om jag inte blir dålig skriver jag mera ikväll eller imorgon!

Puss.
/m

Det kan kännas tungt, men jag vet att man faller upp och inte ner som regn

Tjabba!
Sitter och tar emot lite musik från Camilla som är snäll och skickar till mig, så datan är jävligt seg. Vet inte vad som hänt med den på  sista tiden, kanske dags att formatera? Aja.
Igår var jag med Sofia och Felicia, och sen på kvällen åt familjen grekiskt, skitgott! Idag har jag varit på kananbadet med mamma och stekt i tre timmar. Galet najs! Borde väl ha fått lite färg nu, eftersom att jag redan var brun innan och hade "grunden" eller vad man säger. 
Nyss förstörde jag min brorsas hår, han skulle snagga bort håren i nacken och bad mig om hjälp, så trodde jag att han skulle snagga hela håret sen, så jag körde på lite för långt upp och då var han tvungen att snagga hela håret iallafall, haha! Fail. 
/NADDIIIISSSSS



Utan er är jag död, utan er är jag borta.

TJOOOOOOOOOOOO!
Jag är grymt duktig, för mamma och jag åkte till Sandviksspåret och körde rundan vi brukar springa med laget. Jag som hatar att springa, men det var faktiskt jag som la förslaget, wihoo! 
Just nu sitter jag och chillar galet, duschade för ett tag sen. Lyssnar på underbar musik som verkligen får en att tänka till. Jag älskar svensk hiphop, är bara tvungen att säga det, hehe!
/NADJAA

Så ta dig i kragen och gå i kamp mot din ångest.

Tjoooo!
Imorse somnade jag halv 9 när jag låg och kollade på Vänner på datan, haha.
Så idag har jag fixat lite här hemma och sådant, sen kom Fanny hit så vi har snackat och tagit det chill.
Vi ska strax åka till henne och jag sover där, så inatt blir det nattbad, wie!
Imorgon ska jag i alla fall hem tidigt för att mina kusiner från Gävle kommer hit för att äta lunch, ingen aning om varför, men ja. Jag ska vara med Simon också om han kunde, hoppas på det :)
Sen på kvällen kommer ju pappas jobbarkompis och äter, najsoo!

Menmen.. Lite onödigt inlägg, men whatever. Nu ska jag göra mig iordning.
Puss!
/maria

Det regnar här i stockholm idag

Fan vad jag måste ut och springa idag, jag gör nog det ikväll. Usch vad dålig jag är på sånt här! Aja, idag har jag inte bestämt nånting, så folk får höra av sig om de har lust. Jag sitter hemma och tråkar alldeles för mycket, men vafan vädret är ju sämst?! 
Nästa vecka får mamma semester så då kanske vi åker till skärgården över någon dag eller två, och på tisdag ska vi iallafall på kryssning tror jag, över dagen. 
Väldigt intressant inlägg det här, men nu ska jag kolla på tv.
Ciao!
/Nadja


Jag tänker alltid stanna kvar. Vill aldrig gå utan dig. Jag älskar dig.

Hello!
Klockan är snart 5 på morgonen och jag sover icke, inte okej! Men jag är inte trött, så jag funderar på att vara vaken nu, så jag inte sover bort hela dagen imorgon, jag ska ju till Fanny och bada!
Har tittat på lite filmer, eller ja; Varning för Jönssonligan, Sunes Sommar och Vänner avsnitt, sen har jag inte tittat på tiden, haha!
Nu håller jag på att fixa ner Vi hade i alla fall tur med vädret igen, fast den verkar ta ungefär en timme, så jag ser nog något annat här emellan.
Men ja, jag skriver imorgon kväll eller något om jag inte sover hos Fanny då.

Pussie!
/maria


Det här är vad vi kallar - humor.



Ännu en "hej-Maria-och-Charlottas-humor"
Fyfaaaaaaaaan va vi garvar åt den, haha nerds! (a)
Jag ska sova snart, bara så ni vet.

/m

Försöker att va glad men det känns i mitt hjärta

Tjabba!
Igår drog jag till Maria vid halvsex tiden, när jag kom dit så åt vi middag. Sen kollade vi på Wallander - Hämnden, och den var bra. Speciellt hans snubbling i slutet, hehe marre! Senare spelade vi Eyetoy och så somnade vi till Linas Kvällsbok.
Idag vaknade vi halv ett av att mamma ringde, gick upp och åt frukost sen cyklade vi till en "äng" och solade ett tag. När vi kom hem åt vi och kollade på Lotta på Bråkmakargatan och sen åt vi igen och kollade på Evan den Allsmäktige. Halv åtta åkte jag hem därifrån och nu sitter jag hääääääär! Mamma är nere och köper chips och Cocacola, hehe fifan vad göött!
/Nadja

And they're really sorry now for what they've done, They were three Wise Men just trying to have some fun.

Tja!
Nu ligger jag i soffan, helt ensam! Jag har varit med olika människor, dag som natt, i över en vecka nu.
Fast inte plågas jag inte, jag ska titta på Jönssonligan som börjar kl 21.00, galet najs ju! Nejmen det ska bli skönt att bara ta det lugnt ikväll.
Men ja, Nadja sov här inatt, vi somnade vid 3 inatt och vaknade vid halv 1, gjorde oss iordning och cyklade och solade till halv 4 (?) då vi åkte hem och tittade på film och åt, höhö. Men nu har hon dragit för ett tag sen.

Imorgon skulle jag egentligen åkt till Charlotta och varit där till söndag, men här är det ändrade planer! Jag åker dit på lördag och är där till måndag. Så imorgon drar jag till Fanny, chillar galet och badar där. På kvällen vet jag inte, jag vill träffa Simon också. Men på fredag kväll så kommer i alla fall pappas jobbarkompis och hennes familj på middag, och "då är det kul om alla är hemma"  Så ja, jag är hemma fredagkväll och drar på lördag då, najs!

Menmen.. Inget mer att berätta nu, jag är trött.

/M

Han försöker, men du finns alltid där. För hoppet är det sista som lämnar han, så han kommer aldrig glömma dig.

Tja bloggen!
Nu har jag precis handlat och hyrt film med Fia, Nadja kommer nog om några minuter, hon ska sova här.
Igår stack Charlotta och Fanny vid 1 tiden, sen kom Simon vid 3, sen vid 7 åkte han hem och jag till Ikea med pappa och Fia, vi tittade på lite grejer till mitt badrum som dom börjar bygga nästa vecka, NAJS!
Simon kom tillbaka sen vid 9, så vi tittade på Beck och han sov här :) Det är så sjukt skönt att det är löst mellan oss nu!
Idag skulle jag egentligen åka båt med Fanny, men så blev det inte, så jag och Simon har legat och sovit hela dagen, höhö!
Imorgon är jag med Nadja, sen är jag med Simon antagligen.
Men nu kom Naddis, vi ska äta, hejdå!
/Maria

Det måste finnas nånting under ytan, vi måste komma underfund med hur fan vi ska leva våra liv när allting bara känns platt.

Tjo!
Ligger just nu i min säng och chillar galet. Åt för inte alls längesen, och nu smsar jag med lite folk :) Idag har jag inte gjort något speciellt. Var ute och sprang, fast det blev bara en kvart för det program jag ska springa funkade inte riktigt här där jag bor, så jag åker in till sandvik imorgon istället. 
Nej nu har jag inget mer att säga, så PÖZZZZz
/nadja

Halvful Nadja i fredags (;

För att vara mig själv är något jag inte vågar vara

Tja!
Just nu ligger jag i sängen, vaknade för ungefär en halvtimme sen. Ska strax upp och duscha.
Igårkväll var rätt trist, vi träffade Charlottas Philip och hans kompis i Sumpan, men jag och Fanny sprang mest runt och slog varandra. Efter ungefär 15 min skulle dom två dra så vi åkte Spånga och satt vid Konsum ett långt tag, sen kom Charlottas andra kompis och hans kompis som också var rätt tråkiga, höhö.
Idag ska jag vara med Simon om han svarar.

Menmen..
Nu ska jag duscha och fixa i mitt rum!

Solong!

Kom ihåg mig så som jag är när jag är som bäst, så ska jag komma ihåg dig så som du är när du är som bäst.

Har haft min mobil avstängd hela kvällen av olika anledningar. Dels att jag blir sur på allt och alla för att jag själv mår dåligt, och dels så var det jävligt skönt. Inte kontaktbar på nåt sätt, bara ha lite eget space. Tack alla som finns här, det betyder så jävla mycket. Orkar bara inte prata om det just nu <3

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på deppmusik med Majsan bredvid mig. Alla borde ha katt, så jävla mysigt! Tillochmed Majsan som annars är väldigt omysig, haha.
Under kvällen har jag ätit lasagne som var lite halvgod, ätit björnbärssmulpaj som var halvgod, tänkt en jävla massa och spelat kort med min brorsas flickvän.
Idag var jag på kananbadet med mamma också, hon ville sola. Solen var faktiskt framme och rätt varm, men det blåste något så sjukt! Så jag låg mest gömd under en filt och lyssnade på musik, efter 40 minuter där åkte vi hem. 
/nadja

Mandy Moore - Only hope
Lars Winnerbäck - Timglas
Lasse Lindh - Fem enkla saker
Eric Clapton - Tears in heaven
Kelly Clarkson - Because of you

Videoblogg is the fucking shiat!



Ja, jag sa nog ingenting om dagen egentligen som jag skulle, men vi har legat inne och sovit i alla fall, hehe!
Nu ska vi dra någonstans och möta Charlottas kära vän Philip och hans vänner.
Både Charlotta och Fanny sover här tonight, så vi är nog ute resten av kvällen.
Skriver inatt eller imorgon eftermiddag!
Men, njut av filmen, jag gör bort mig sjukt mycket, men det är väl Live Life förfan?

Solong!
/Maria

Du kan höra av dig när du känner för det..

Det är ungdomens förfall

Jag är så jävla besviken, du lovar gång på gång men håller det inte. Trots att jag vet hur det kommer gå i slutändan så kan jag inte låta bli att hoppas varje gång du lovar på nytt. Fan.

Tja!
Jag är galet trött fortfarande, har bara sovit en timme idag så jag har varit vaken galet länge. Just nu sitter jag och kollar på Ondskan lite halvt, så bra film men jag har sett den så många gånger så jag hänger med ändå. Fan vad han äger dom där jävlarna, höhö!
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, lär väl chilla galet antagligen, beroende på när jag somnar ikväll. Aja, vi får se vad som händer :)
Juste, förlåt om jag inte svarar på sms men jag orkar inte för jag mår rätt dåligt just nu.
/nadja

vi alla är typ gryyyyyyyymt snygga

- Men kompis kom ihåg, alla är lika mycket värda

Tja!
Just nu ligger jag i sängen, fortfarande. Jag har inte gått upp idag, somnade i alla fall nån timme förut innan pappa väckte mig för att det var mat, ett jävla massa väckande här!
Men jag ska in till Spånga senare och möta Charlotta och vi ska hyra lite filmer och lite sådant, galet najs.
Fast jag kommer somna känner jag på mig, fast jag har "slagit vad" med Emil om att vara uppe ett dygn men det har jag ju redan sabbat, kung!
Imorgon vet jag inte vad som händer faktiskt, allt är körigt just nu..
Menmen.. Nu måste jag fixa här i rummet eftersom hela min resväska från landet ligger på golvet, höhö.
Sen ska jag göra mig iordning och dra mig in mot Spånga.

Solong!
/Maria


Sötbild sen igår, höhö!

Vi kunde vinna mot hela världen men inte mot oss själva.

Vet ni hur trött jag är? Nej. Jag har sovit 0 timmar, 0 minuter och 0 sekunder inatt, har varit vaken i fucking ett dygn, JAG DÖR! Var ju "fest" igår med några, och det var najs. Ibland. Ni som sitter och tror att jag ska skicka bilder; glöm dem Inom de närmsta 100 åren, för jag ska sova. Sömn är min bästa vän för tillfället. 
Bara för att jag är kunglig och den enda som lyckades dygna, så betyder det inte att jag är bäst på allt. Jag glömde min pinkod. Men jag visste att den slutade på 76. JAG VISSTE DET! Så jag är ju kunglig på nåt sätt ändå. BKÖöHDAOE!
/Nadja

Sårad - The Movie 1 & 2

Tjo!
Här blev det inget sova för mig inte, eller Fanny kom och knacka på min dörr precis när jag somnat, men jag ska nog ta det lugnt hela dagen, pallar inte göra något, Fanny ville att jag skulle med till Grönan, men icke sa nicke, never today!
Youtube och Charlotta är mitt tidsfördriv just nu, haha!
Jag väntar på mat, har ätit en halv macka sen igår middag, inte okej! Menmen..


Min och Charlottas humor är på topp!

/M

-

Tja!
Jag har inte bloggat på några dagar ser jag, men jag har varit hos Fanny 2 nätter, sen igår kväll/inatt var jag i Ör på tjejkväll som inte blev riktigt som jag tänkt mig.
Menmen.. Jag kom hem vid 8 imorse efter Mcdonalds besök och skit.
Nu ligger jag  sängen, tittar på "Mitt liv som hund" och har ont exakt överallt, jag dör.
Jag ska strax sova också så jag får lite sömn i alla fall!

Men ja.. jag skriver väl senare ikväll eller något.
/Maria


Det här är rätt najs, killen som sjunger har jag känt sen jag var minibebis eftersom familjerna känner varandra, hehe!
Så nu när vi i familjen var där i Falun så har han startat band, helt galet!

Promoe - Lev nu



När du slår upp dina ögon, till ännu en dag av ingenting.
Så tänk att värre har det vart och värre kommer det bli igen.
För vi grälar och vi tjafsar och vi bråkar om just ingenting.
Men jag tror att värre har det vart och värre ska det bli, min vän.
Så passa på och lev nu och sjung.

Så jävla bra. Jag älskar't!

/Nadja

Jag måste varva ner och lära mig skita i småsaker som inte är värda att bry sig om

Bloggade inte igår, fy på mig ;( Hehe, nejmen jag orkar inte uppdatera hela tiden, utan gör det när jag har lust, vilket jag har nu! 

I tisdags sov Sofia hos mig. Vi kollade på Fjorton suger och Hip hip Hora. Så bra filmer båda två. Igår vaknade vi runt halv tolv fast vi ställt klockan på tio. Iallafall så drog hon från mig runt ett nån gång, och senare på dagen åkte jag till pappa. Skulle ha bott där i två dygn, för han skulle iväg men det blev inte så så jag åkte hem igen.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, faktiskt. Pappa skulle ringa senare men jag vet inte hur det blir med det. Vaknade alldeles för sent idag, usch, så jag får väl sätta mig och spela lite gitarr, och ikväll vid sju ska jag åka och springa med laget. 
/Nadja


-

Tja!
Nu sitter jag vid datan ändå, fast hos Fanny, hehe.
Fanny tittar på Titanic, så jag ska snart titta jag med, fast jag gråter alltid till den!
Jaja, idag drar jag nog hem ändå, pappa ville att jag skulle vara hemma eftersom jag drog så sent igår och sånt..
Men imorgon ska jag följa med Fanny som ska ta piercing i tungan den jäveln! Sen på kvällen blir det chill med lite folk, så det blir nog bra.
Jaja, nu ska jag titta klart på Titanic!
Solong.
/M

- Jag saknar dig något så sjukt Simon, bara så du vet..

-

Fattar inte varför jag ska skriva, jag orkar knappt smsa med någon just nu, men folk vill tydligen det med mig.
Jag har varit borta ett par dagar, men kom hem idag.
Nu ska jag till Fanny och sova där, vet inte hur många dagar det kommer bli, kommer i alla fall inte sitta vid datan nu.
Tack för allt Fanny Koski, lillasyster! <3
Men ja, jag vet inte hur jag ska tänka just nu. Jag är borta.

/Maria


Walk the line

Tja! 
Skrev inte igår, har ingen speciell anledning till det men jag pallade bara inte. 
Nyss körde jag ett styrketräningsprogram vi fått av våran tränare som man ska göra minst två gånger i veckan hela sommaren. Bl.a 10 versioner av plankan och så många armhävningar man kan. Jag hatar både styrka - och konditionsträning men däremot ger det så otroligt mycket i längden, så jag ska kämpa på!

Igår var jag med Sofia, vi skulle träffat Veronika också men hon köpte present till sin syrra och jag var tvungen att vara hemma till middagen så vi ska träffas någon annan dag istället :) Sofia och jag gjorde inget speciellt. Köpte godis som ingen av oss åt upp, och satt och pratade typ.
På kvällen var det ju Prison Break, ÄNTLIGEN! Så jävla bra serie, åh vad jag älskar den! Snyggaste mannen i världen är med också, så det är inte helt fel. Klockan ett inatt började jag kolla på I taket lyser stjärnorna på youtube (!). Åh vad bra den var! 
Just nu sitter jag och äter laxpasta, så det ska jag fortsätta med ;)
/nadja

snygga jävlar ;)


Har du tänkt på din egen begravning?

Hola!
Idag vaknade jag runt halv tolv, och startade dagen med att äta frukost och sjunga "la voix" ashögt i hela lägenheten för att min brorsa skulle vakna. När han väl gjorde det kom han upp och slog mig, sen satte jag mig vid datan och väntade, väntade, väntade. Vid halv fyra träffade jag felicia och senare träffade vi Robyn.
Vi tre gjorde ingenting speciellt, satt på bänkar och snackade typ, sen runt halv sju gick vi alla hem till varsitt place. Just nu sitter jag och gör ingenting, åt för en stund sedan.
Nej nu ska jag se vad det är på tv, ciao!
/nadja



IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK! IMORGON BÖRJAR PRISONBREAK!

Fuck this shit

Tjo!
Senare idag drog jag ner på gården och åt grillat med mamma några grannar. Inte särskilt kul, men äta bör man annars dör man och grillat är najs, så jag bangade inte. Drog dock upp efter jag ätit, och dom sitter fortfarande kvar där nere och snackar. KUL!
Just nu sitter jag och snackar med folk om veckans planer, eller snarare fredagen. Vi får se hur det blir med det! Imorgon ska jag träffa Felicia och Robyn igen, vet inte riktigt vad vi ska göra, men det beror på vädret också :)
Ciao!
/nadja

Sol på våran sida

Hola!
I torsdags kväll efter träningen så drog jag ut med Felicia och Robyn, vi åkte till nakenberget och badade vid elva, men det var riktigt skönt. Sen satt vi och pratade och hade det jättemysigt. Runt ett var jag hemma och runt halv tre somnade jag.
Igår åkte jag, Felicia och Robyn till solna centrum där jag köpte skor och underkläder. Efter solna drog vi hem till mig, sen till Robyn och sen till Felicia. Därifrån åkte vi vidare till nakenberget, och sen runt halv tio kom vi hem igen efter en sväng in på Prisextra där vi köpte massa gott. När vi var hemma så bestämde vi film, åt chokladpudding och fixade oss, sen runt tolv åkte vi in till Odenplan, var där i ca 5 minuter sen åkte vi hem igen och kollade på Ice Age 2. Runt tre /halvfyra somnade vi.
Idag åkte Robyn ifrån Felicia runt 8 på morgonen, tror jag. Var halvt medvetslös (sovandes) så jag har inte så stor koll. Runt halv tolv vaknade iallafall jag och Felicia, då åt vi frukost och var allmänt trötta. Vid halv ett hämtade mamma mig, och vi åkte till Ängbybadet. Efter ungefär en timmes tjatande från min sida åkte vi hem, och nu sitter jag här.
/nadja


Mammas och min "picknick"

Han bad en bön och tittade ut genom fönstret - sen gick han in och ströp sin syster i sömnen.



Amir och Erik hade varit bästa vänner hela livet,
delade alltid allt som riktiga bröder hela tiden.
Amir var muslim, med väldigt religiös familj,
Erik hade stil, var stenrik, seriös och fin.
Pekade Erik, så betalade pappa. Alla tjejer var som
plåster, men ingen som han fastnade för.
Erik var rik, men med Amir så var han en av dom coola,
och en dag så dök det upp en ny tjej på skolan.
Hon var så vacker, han blev kär direkt, men han
gjorde ingenting, han ville visa respekt.
För tjejen hette Jasmine och var Amir's ett år yngre syster,
Erik kanske var dyr och snygg, men feg och jävligt blyg som nykter.
Amir drog på lektion, så Erik samlade mod, gick dit men kunde
inte få fram ett ord. Han bara log och Jasmine log tillbaka,
men han kunde aldrig ana vad han just hade startat.

refr:
Lesh il haye saber lesh te chodo ptate.

Amir och Erik brukade hänga hemma hos Amir på kvällen,
men den kvällen så var båda tom på fantasi.
Sen kom på dom, vi har ju inte rökt nå weed på länge,
dom la sig bäng i sängen, sen så somnade Amir.
Då fick Erik liv i sig och passade på, han gick genom hallen,
till Jasmine's dörr och knackade på, dörren öppnades, där stog hon
vackrare än allt på jorden, dom börja kyssa varandra, även
fast dom inte borde. Men det var inte allt dom gjorde denna dumma
kväll, snart så var det morgon så Erik börja lunka hem.
Han var lycklig, första gången han var kär på riktigt, fattade
inte alls, att det han gjorde var så jävla fittigt.
Han hade glömt Amir och tänkte bara på sig själv, glömt hela grejen,
en arab med en svensk. Han hade gått bakom ryggen på
sin bästa vän, utan en tanke på vad som skulle kunde hända sen.

refr:
Lesh il haye saber lesh te chodo ptate

En vecka senare, Amir och Erik satt på deras fritidsgård,
sen kom Amir's kusin fram med en kille som han litade på.
Han sa nåt på arabiska och satt sig ner, det måste varit nåt man
inte ville höra, för det syntes då tydligt på Amir att nåt han sagt
var fel, han ställde sig och viskade tillbaka nåt i killens öra.
Sen gick han fram till Erik, frågade om allt var sant, Erik spelade
dum först, men vek sig ändå ganska snabbt.
Han berättade allt men borde varit tyst, för han tänkte inte på att
det dom gjorde var en synd. Så snabbt gick det att mista både tjej
och vän, att det var påväg nu och Erik stog där lämnad själv.
På vägen hem gick han igenom en skog, genade en korsning,
sen över en bro. Han kunde inte leva med det han hade gjort,
han tog tag i räcket, hoppa över och dog.

refr:
Lesh il haye saber lesh te chodo ptate

Amir visste inte vad som hade hänt sin kompis, Jasmine låg och sov,
och visste inte heller nånting. Det kändes jobbigt, den sorgen, den
dagen att hans syster aldrig mera skulle komma tillbaks, men
Jasmine hade dragit skam över familjen så Amir blev tvungen att
göra nånting som han inte ville. Han bad en bön och tittade ut genom
fönstret .. sen gick han in och ströp sin syster i sömnen.



Jag tröttnar aldrig.

/M

-

Jag är bajstrött och på jätte dåligt humör, har nog bråkat med halva världen idag..
Var i Farsta tidigare idag men stack därifrån efter ett tag av olika anledningar, så jag kom hem, somnade i ungefär 5 min sen kom mamma och sa att det var mat. Nu har jag bara legat här, orkar inte göra nånting.
Menmen.. Var ju på kryssning tisdag - torsdag, skrev aldrig innan jag åkte men Simon sov här på måndan.
Kryssningen var helt okej i alla fall,
Imorgon åker jag till "landet", det är egentligen inte mitt land, men ja. Där kommer jag vara till kanske onsdag (?) nästa vecka, ska åka hem så snabbt jag kan. Pallar inte vara där. Men på söndag eller måndag åker jag, mamma & storebror till Falun för att hälsa på barndomsvänner, så jag åker nog hem därifrån efter någon dag.
Men ja, imorgon måste jag till pappa och hämta lite grejer, sen måste jag packa också, det är verkligen det värsta som finns!
Jaja, nu ska jag dra på en film och fortsätta vara på mitt glada humör!
/Maria

You are the one

Skriver ett snabbt inlägg bara.
För ett tag sen kom jag hem från nakenberget där jag var med Felicia, Rebecca och Sofia. Skulle egentligen träffat pappa idag, men det blev inte så idag heller. Aja, inte mitt problemas!
När jag kom hem så fixade jag soppa, så åt jag det och två mackor. Jag som egentligen hatar de flesta soppor, men jag diggar grönsakssoppa, hehe. Nu ska jag fixa mig iordning, sen skjutsar bror mig till Sandviksspåret där jag ska springa med laget, och förmodligen ha hastighets - och konditionsträning som förra gången.
Pussokram!
/nadja

plötsligt var han finaste killen i stan, av snorungen man hatade fanns ingenting kvar. ironiskt; bland alla dessa svenskar är man tvungen att dö för att bli älskad

Tjabba!
Idag har jag legat nere på golfängarna med Felicia, Rebecca och Sofia, riktigt mysigt. Rebecca spelade gitarr också, gosh vad duktig hon är!
Ikväll händer ingen speciellt, jag har lust att göra någonting men jag vet inte vad och inte med vem. Vi får väl se, blir väl chillkväll hemma as usual ;) Men det är inte helt fel det heller, faktiskt.
Nu bjuder jag på några bilder
/nadja






090701 (!!!!!!!!!)

Herregud, det är juli nu. JULI!? Hur snabbt har tiden gått egentligen, det är helt sjukt!? Aja, det är väl bara att ta vara på tiden helt enkelt och göra massa saker nu när det är sommarlov. Idag var jag som sagt inne hos mamma på hennes jobb, sen efter det köpte jag mcdonaldsmat eftersom att jag inte kunde äta hos pappa, och så gick jag med det till mormor. Där var jag i ett par timmar, gjorde inget speciellt, men sen var det dags att åka hem

Hemma fixade jag iordning mig, och sen drog jag till träningen. Köpte en sån där Vitamin Defence-dryck som alla bloggare dricker. Haha inte riktigt därför jag köpte den, men ändå. Den var riktigt god, det var det jag ville säga. Så det blir min följeslagare på picknickar och liknande. Efter träningen följde jag med mamma och handlade.
/nadja



RSS 2.0