as long as i'm alive, baby i'll die for you

gah, inget bloggande från min sida idag inte! skola från kl. 9 till fyra, och sen hem till papish och åt middag, sen vidare till streetdancen, bestämde kläder, in - och utgång och sånt. nu har jag varit hemma i typ 45 minuter och har pluggat litegrann, men var tvungen att kolla läget på datan. bdb, bloggar och sånt, haha!

vi fick våra PoDB:n idag (personliga omdömen) och mina var helt okej. fick damp på matteläraren bara, för att jag fick VG på alla prov förra terminen, och den här terminen har vi bara haft ett prov och då fick jag g (ett och ett halvt poäng från vg)  och då skriver han; du har inte uppnått vg. bara för att det går dåligt på ett fucking prov, bajs! aja, på alla andra omdömen äre väl bra, utom på so där jag fick g på provet, usch hatar so, har assvårt för det. "tro på dig själv, du kan!" fick man läsa lite varstans också. -.- DÖÖÖH

nu ska jag plugga inför so-provet imorgon. fuck! /nadja


fjutten i somras. love u! <3

you got to show me love

tjohej!
har inte skrivit något på hela dagen, det är bra gjort av mig tycker jag!
idag har jag bara varit i skolan, det var köttfärssås till lunch, gissa om jag tjockade mig :o min absoluta favoritmat.
efter skolan gick jag och charlotta till mc för att tjocka oss ännu mer eftersom vi inte gjorde det igår, sen gick vi tillbaka till skolan och satt där, till halv sex ;o vi satt och snacka, skratta och lärde oss lite jumpstyle "steg", eller aah, jag lärde mig eftersom jag är bäst! men charlotta kommer kunna snart, vi ska öva mer i helgen eller nåt eftersom båda avgudar dansen (a) hehe! vi satt där iaf till läraren kom och sa till att kl var halv 6, så då vare bara att dra sig hemåt och äta, nu ska jag plugga i ca. 1 timme eftersom jag har fysikprov imorrn, trodde det var på torsdag, LEDSEN I ÖGAT!
men sen ska jag titta på nån film med Johan Glans, fixar massa filmer till mamma nu eftersom den där lagen kommer imorrn, palla!
jag börjar nio imorrn också, så jag hinner plugga rätt sent in på kvällen ändå, måste klara det här provet nu, ligger ju bra till i no, så nu ska jag inte sabba det!
efter skolan ska jag hem och så kommer väl nadja hit och hjälper mig med matten som hon gör varje onsdag nu, har matteprov på fredag, så det måste jag också klara eftersom jag har ig i matte och klarat matten riktigt bra på sista tiden.
jaja, nu ska jag inte skriva mer, jag ska plugga!
peace! maria

svettas, ta ett extra pass. sitter du kommer din rumpa växa fast

tjoooo igen!

sitter här och har rätt tråkigt, måste egentligen plugga men jag PALLANTE! jo, jag ska det snart, efter att jag skrivit klart det här, typ. fem i tio är det ballar av stål, och vi får väl se om det är bra idag, hoppas fasiken det, annars måste jag plugga mer ;(
förresten har jag träningsvärk i käkarna, och det är inte så najs. jag tuggade för mycket tuggummi igår, och det var maria som sa att det jag köpte var gott, så jag litade på henne och köpte det.  så jag får skylla på henne helt enkelt!
nu är också matchtröjan inlämnad, så de flesta i laget kommer jag aldrig mer se igen, känns det som. om de inte byter till råsunda förstås, men det kommer ju inte alla göra. maria den bajsen sov och kom kl. sex typ, fast hon skulle komma halv. jag ringde och smsade men hon svarade inte, buhuuu! men hon kom iaf, och det är jag mikket glad för! 
nu sitter jag bara och skriver massa ess kå i te (skit). det var tio minuter sen jag började skriva det här inlägget, lyckat! nu har tio minuter av min pluggtid försvunnit.. INTE BRA!

puZzzz! / nadja

jag ser nu fullt med as, fullt med knas, stadsliv alltid fullt med fart.

tjooooooeeeehuuuh!
jag har riktigt tråkigt nu asså, jag har ingen aning om vad jag ska göra, funderar på att gå och duscha så jag slipper göra det imorrn på morgonen eftersom jag börjar 8 med bild, pallaaaante! kommer alltid försent eller skiter i bilden..
yaaaaao, jag hittade nyss min sladd till mp3n, den låg BAKOM min säng, men whatever. jag = lycklig!
just nu sitter jag och nadja och pratar om att döda varandra i sommar om det inte blir bra väder, hmm.. hehe. vi ska kanske till henne landställe igen, så underbart härligt där! :)
aja, sjukt onödigt inlägg, men jag har som sagt tråkigt.. nu ska jag spana på film en stund sen duscha.
peace! maria

minns varje kliv, varje andetag

jag blir så jäkla arg på mig själv för att jag inte har pluggat! eller jo idag har jag pluggat ca. två timmar, men det kommer fortfarande inte gå bra på provet på onsdag, och på fredag är det ett ännu större prov som jag inte heller har pluggat mycket till. FAN!

nu ska jag fan sätta mig ner och plugga, tills jag ska göra mig iordning och sticka till hb. CIAO

/nadja

dead by april - losing you

What I have in me
in my mind is you

I would die if we were through

What I'm feeling now
when what I'm having is you

I am lost in pain without you (so cold, so alive)

All I have is you
and it's all that i'm breathing for
All I need is you
Now I can't make it through

All the lies I've prayed
mostly, sadly untrue

I am not prepared to be strong

I just can't belive
I'm losing you

I am back to going on
I can see you walk away (co cold, so alive)

All I have is you
and it's all that i'm breathing for
All I need is you
Now I can't make it through
I am losing you forever
I am lost in pain without you
I am leaving ground forever
(forever)

These days are foul, yesterdays electing me
Murder these thoughts, life is disconnecting me
NOOOOOOOO
Loving is effecting me, count all the times
You weren't protecting me

(so cold), SO ALIVE!

All I have is you
and it's all that i'm breathing for
All I need is you
Now I can't make it through
I am losing you forever
I am lost in pain without you
I am leaving ground forever
(forever)

All I have is you

IT IS ALL THAT I'M BREATHING FOR

Now I can't make it through

It is all that I´m waiting for

herregud,
jag älskar låten.

All I have is you, it is all that I`m waiting for, all I need is you.

tjobräääh! 
nu är jag lycklig, slutar om exakt 23 minuter :D men ska sitta kvar med charlotta i skolan ändå eftersom hon har missat så mycket >.< menmen.. vad gör man inte för sin bästa vän? hmm..
idag vaknade jag 20 minuter innan jag skulle åka till skolan, riktigt lyckat, men kom ändå bara 5 minuter försent, så det är chill! sen satt jag och pratade med charlotta under hela mattelektionen som var i 2 timmar, skrev inte ett enda tal, riktigt lyckat också! men vi hade så himla mycket att prata om efter en vecka utan varandra (a)
charlotta påminde mig om att jag ska sova hos henne hela helgen också, eftersom jag glömmer saker på 3 sekunder, men det ska bli riktigt mys :)
senare idag kommer simon och hämtar sitt busskort, sen ska jag vidare mot hb och lämna min matchtröja, och nu har jag typ slutat på innebandyn helt, får se om det blir någon träning med bele på torsdag, jag vet inte än ..
aja, nu slutar jag strax, ska till mc då också xd TJOCKIS!
peace! maria


du säger att du är knäpp. att du är knäpp o konstig på nåt sätt, men alla är märkliga, alla är galna.

kunglig som jag är har jag studiedag idag, wiho! hela dagen ska ägnas åt att plugga satan. har so-prov på onsdag, och no-prov på fredag, och jag har inte pluggat särskilt mycket till något av dem. fan, alltid samma sak. aja, jag får väl skylla mig själv helt enkelt om det går dåligt, men jag kommer bli så arg att jag börjar gråta. haha.

senare idag är det träning, eller det blir förmodligen ingen träning utan man ska dit och lämna sina matchtröjor, sen har vi väl nån liten samling och sen är det hejdå föralltid. usch vad sorgligt, jag kommer börja gråta! ;( 



jag vill ha sommar och blå himmel. 

/nadja

mitt liv är uppbyggt av den kärlek du ger mig


jag lever inte utan dig Nadja Thuresson

what are you crying about? you got me

tjenare! tänkte slänga in ett litet inlägg såhär i pausen på herre på täppan, hähä! har inget speciellt att skriva, men jag får väl berätta lite om min dag.

vaknade halv tio, trodde jag. fick sms av maria, hon frågade vad jag gjorde och jag svarade att jag chillade galet i min säng och snart skulle gå upp. svaret man får då är " men vi skulle ju mötas tidigare " då dyker tanken om sommartid upp i mitt huvud och jag springer upp ur sängen och frågar mamma om det var idag man skulle ställa om klockan. och ja, det var det. klockan var alltså tjugo i elva, och min buss skulle gå om tjugo minuter.  men superkvinna som jag är hann jag med bussen och åt t.o.m frukost! riktigt grym är jag, ja! bussen tog mig till hallonbergen, där jag kollade på match, duvbo - djurgården. värsta sm-matchen eller nåt, verkade det som men egentligen en helt vanlig. duvbo vann iaf, och det var ju najs, hähä! första vinsten för dem på typ två år, men grattis! drog sedan hem och sen dess har jag fixat med mitt rum hela dagen. har byggt ihop en byrå, själv! jag känner mig riktigt duktig faktiskt.

nu sitter jag i min fina soffa och halvkollar på herre på täppan. katten ligger bredvid mig, på min filt, och fyfan vad jag älskar mitt rum!

tack och hej, leverpastej. / nadja

förresten kan jag meddela för alla att jag vill vara kär. jag vill vara så jävla kär att det bubblar i magen och det inte finns något annat i mina tankar.  "den rätte för nadja" vare va, maria? :) GE MIG KÄRLEK

jag borde fan få pris för chillerik

jag langar ett litet inlägg, om 4 minuter börjar den där nya deckaren Van Veteeren på 4an, jag ska spana! :D
pappa var nyss här och lämnade min matchtröja och simons busskort som han lyckats glömma hos mig.
menmen.. jag har egentligen inget intressant att skriva om, ville bara göra det.
jag har förresten typ 5 prov den här veckan ............. jag längtar!
3 matteprov, 1 vanligt och 2 omprov
fysikprov och omprov i gumpa, KUUUUUUUUL! nej.. jag kanske inte gör alla proven den här veckan förresten, palla liksÅÅÅÅÅÅÅm?
men aja, nu ska jag spana på tvn eftersom det har börjat det dära.
peace! maria


ASSÅ FAAAAIL! dör fortfarande åt bilden.. xd

only you can make me hole again







RUMMET ÄR KLART, and I love it! 

(asdåliga bilder, men vafan pallish! :D)


/nadja

Your tears don't fall, they crash around me.

tjobroe!

idag vaknade jag kl 8, fast jag trodde då kl var 7, jag trodde jag skulle dö dårååååh, sen ringde inte min väckarklocka kl 9 som den skulle heller, då blev jag dum i huvet. fattade ingenting, men pappa förklarade då för mig att man ställt fram klockan inatt, hehe (a)
jag åkte iaf in till hb för att titta på matchen, duvbo vann med 4-1, första vinsten på typ två år, haha :p menmen.. grattis!
just nu är jag så arg att jag skulle kunna döda någon, helt seriöst. jag pallar inte det här!
snart kommer pappa och fia med mat, sen ska jag väl vara dryg mot gustaf ett tag, sen ska jag kanske till simon eller han kommer hit, fast får se hur det blir med det, jag skulle nog vilja sova faktiskt, sover så himla dåligt nu.
på tisdag åker nicole till brasilien också, avundsjuk! fast vi ska till grekland i sommar eftersom hon fick det av mig i 15års present! :)
aja, nu ska jag chilla galet och försöka sova en stund.
peace! maria


fan du måste gömma mig, jag är i stockholm men stan måste glömma mig.

tjo!
har inte skrivit nånting idag, det är ju lite skamligt.. nejrå! det blir ett kort inlägg iaf.
men det har varit så mycket idag, eller aah, först så hade vi sista matchen som sagt, gick bajs fast vi slagit dom 2 gånger förut, mycket roligt >.<
aja, efter matchen gjorde jag pyttipanna till mig och min farbror som vaknade då, hehe.. sen gjorde jag mig ordning och drog till simon som jag spenderat dagen med, riktigt mysigt :)
nu ska jag strax försöka sova, ska upp rätt tidigt och titta på dif-duvbo på morgonen, haha!
jag längtar fortfarande till sommaren, tomas sa att det skulle bli 10+ grader den här veckan, hoppas..
peace! maria


tack för alla åren, sundbybergs ik f94! <3

earth hour är.. läskigt!

usch jag hatar när det är mörkt, även om jag sitter vid datan som det lyser ifrån! vill alltid ha lampor tända runt mig. menmen, vad gör man inte för sin kära planet? haha. har iaf tapetserat klart mitt rum nu, tog ca 5 timmar. jag och mamma vare som kämpade, och vi är fan värda medalj eller nåt! shit vad fint det blev. inget proffsjobb direkt, men det kan man ju inte vänta sig heller. när den mörka timmen är över ska vi börja skruva ihop mitt bord, byrå och fixa med lite sånt. rummet blir helt klart imorgon, wiho!

matchen idag gick.. sämst! asdåligt, korvsugigt och jätteuselt. ja, alla sånna ord. fyfan jag vill bara glömma den, och jag bröt ihop mitt under matchen också. mådde asdåligt och blev så förbannad på mig själv för att jag spelade så dåligt. så kan det gå!


/nadja

ställ er upp, hur låter dom säg voff? ställ er upp, hu-hur låter ni? skrik!

hej!
jag har inte skrivit sen imorse ser jag, kanske lika bra, måste väl egentligen inte bomba bloggen.
men idag var jag som sagt hemma från skolan, sen drog jag till solna med nadja, blev present till pappa och en ny foundation till mig! :)
sen har som sagt "släkten" varit här, så jag har varit väldigt social faktiskt, brukar inte vara det.
jaja, min farbror är kvar och ska sova här, protesterade direkt när jag fick veta att han skulle sova i mitt rum, never! han snarkar värre än grisar låter och jag ska upp tiiiidigt imorgon, spela match mot sigtuna som ni säkert redan vet xd och efter det ska jag vara med simon :) mehe..
på söndag blire bara chill, först duvbo-djurgården match i hb, plugga lite, flytta till mamma, titta på wipeout och den nya deckaren som kommer, intressant!
men nu orkar jag inte sitta och slösa bort min dyrbara tid här längre, ska upp och kolla på de andra gör sen ska jag titta på nån film eller läsa Linas kvällbok. Jag längtar till sommaren för er som ville veta förresten, ge mig sommar nuuuuuääääähh
peace! maria


slänger upp en väldigt söt och suddig bild från Nadjas landställe sommar 08, minnen!

du kan få mig hur lätt som helst om du ler när det regnar och fångar min blick i en tid där ingen någonsin fångar min blick

jag har tråkigt, väldigt tråkigt. en fredag, woho! jag är inte direkt överlycklig. men man är lite begränsad eftersom att jag ska upp halv sju imorgon och åka hemifrån halv åtta. match är det som gäller, mot sigtuna. jag hoppas verkligen att det går bra, för det är min sista sumpan-match som jag säkert nämnt tretusen gånger. lite sorgligt är det ju. har jag nämnt att jag ska spela min sista match med sumpan i helgen? he-he. 

aja, maria underhåller mig via sms en tråkig fredagskväll som denna, och det är jag faktiskt överlycklig över! retar henne lite, he-he.  måste klämma in hur mycket jag tycker om henne, hon är så bra! 

en till som underhåller mig är lasse lindh. fyfan vad bra han är! älskar hans texter, kärlek på dom!


Du är en tröst för gråtna ögon du är min fallskärm när jag faller om natten
Du sover som ett barn åh jag saknar att kunna sova så
Du är äger mitt blod och du är slagsmålet jag aldrig kan vinna
Och jag känner mig bara så jävla tom ibland

Jag klarar mig aldrig ensam
Jag klarar mig aldrig ensam
 

/NADJAA

jag ger dig inte min morgon och inte min dag, du får nåt så mycket bättre du får hela jävla jag.

kom nyss hem från solna centrum där jag var med min käre vän maria, andra halvan av bloggen. jag köpte ingenting, följde bara med henne för hon skulle inhandla lite grejer! hähä. jag hittade däremot massa skivor jag ville ha, för jag har bestämt mig för att bidra artisterna och köpa skivor istället för att ladda ner! okej jag kommer inte sluta ladda ner helt (eller kanske, med den nya lagen.......) men jag tycker det är ascoolt med massa skivor ståendes på nån hylla, höhö, så det är vad jag ska slösa pengar på i framtiden.  nån som har nån bra artist / grupp att tipsa om? (A) aja, nu kurrar min mage så nu ska jag laga mat! :D pööööööööööööözz / nadja


allting kommer lösas och bli bättre igen

fan det här med blogg var ju en riktigt smart idé. har smsat och msn:at maria och frågat när hon slutar idag, sen går jag in här och vips får jag veta att hon sover eller läser. nu slipper jag sitta och vara ledsen i ögat för att hon dissar mig. yeah! krya på dig baaaaaby! <3

sista dagen på praoen blir det idag. rätt skönt faktiskt, visst det har inte varit jättetråkigt men eftersom att vi är två stycken så blir det inte så mycket att göra vissa tider. hähä, menmen skönare än skola iaf. på måndag är vi lediga, eftersom att vi är så coola. eller så har vi studiedag, men det är typ samma sak! aja nu ska jag tagga härifrån brä. eller så ska jag bara sluta skriva, för jag ska duscha! ni får lite morgonunderhållning också, bara för att jag är så snäll. HEH



/nadja

det här är sagen om .. coolaste katten i det långa landet falukorv

tjaaaaaaaaaaaaaa! vaknade för inte så längesen, gick upp, sjöng för pappa med familj, sen kom det.
-min jävla mensvärk, hehe.. jag höll på att spy, ögonen blev suddiga, fick lock för öronen och jag kunde inte ens svälja tablett. så jag fick vara hemma från skolan ifall det skulle komma tillbaka, men då dör jag .. intressant ämne va? :D
aja, nu är det mycket bättre, så in till solna med nadja blir det väl ändå, måste ju köpa present till papi också (a)
just nu kollar jag på Bert, min favorit (y) haha!
fast nu ska jag försöka somna om eller läsa lite ur Linas kvällsbok, min låtsasmamma beställde den från internet eftersom vi måste läsa den i skolan, så den kom igår, hehe.. måste vara på s. 83 på tisdag, hmm.. men nu ska jag läsa! rätt bra är den ju iaf :)
peace! maria


colamaskarna <33

en av kungarna (naddis) i den här bloggen har nu fixat lite med bloggen. åh så vackert det blev! not. menmen, innehållet räknas och det äger ju hela världen så bloggen kan vara hur ful den vill, mehehe! förresten ger bilden minnen, iaf för mig! ;o colamaskarna forever.. <333 JAG VILL HA SOMMAR NU! 

/naddis


och dom kallar oss för sverigetrotters

hej! skriver ett snabbt inlägg nu, tittar på Sveriges värsta bilförare som jag följt (a)
idag vare bara chillträning men jag tränade inte hela eftersom jag blev så jävla hungrig, benen bara vek sig. det var också den sista träningen med sumpan och antagligen min sista träning alls ;o :/ lite sorgligt faktiskt..
men imorgon äre plugg, sen ska jag in till solna direkt med naddis och köpa ny foundation och present till papi, MEHE.
nu börjar programet igen, det är final förresten. och oj, jag blev träffad av en intressepil, HAHA! lizzie lärde mig den, tönt (a)
peace! maria


jag känner en bot, och inte båt som alla andra trooor! jag är häftig och tror att jag är stor.

woho nu är jag här igen! ligger i min säng och lyssnar på musik, afasi&filthy är grymma(st typ) för er som inte visste det. nu vet ni iallafall! såg att maria hade pillat in två inlägg här, ruuligt! hon är ju fan bättre än mig på det här, hmmm.. jag ska slå henne!! ska snart (okej, om en timme) dra till löthallen och tugga med maria innan träningen som är allra sista med sumpan! lite sorgligt faktiskt, fem år tillsammans och snart är det slut. menmen, livet går vidare och jag drar vidare i min innebandyresa. bele barkarby nästa liksoom! ska bli riktigt najs. nu vet jag att intresseklubben sprängs av överbelastning, men det är så det är när det är jag som skriver blogg. slänger in en ruuuuuuuskigt bra låt istället, som är på min hjärna dag ut och dag in.



fred ut. /nadja

välkommen till stockholm och kom till södermalm, gräset blommar och folk rymmer från sin ödemark

jag har tråkigt! bara så alla vet alltså.
är i skolan och har absolut inget liv, har tankarna om att jag kunde legat i min säng just nu istället för att sitta här på golvet och lyssna på musik, gah!
charlotta är inte här idag heller, då är det så jävla tråkigt i skolan >.<
aja, jag slutar om typ 1 och en halvtimme ändå, vet inte om jag skulle hjälpa min låtsasmamma med nånting då, pappa fyller år imorgon, han blir 45, han blir gubbe :o så imorgon kommer iaf min "släkt" och firar honom, det betyder att 3 småbarn kommer och okuperar mitt rum hela kvällen med guitar hero, hmm.. vet inte om jag är så intresserad av det.
på lördag är det sista matchen med sundbyberg också, kl 9 på morgonen i märsta, KYYYYYYL!
nu ska jag hitta någon att slå på, måste renskriva min hemkunskap också, MEHE, allt är så kul idag och jag känner att jag skriver om skit intressanta saker! :) jag vet att ni gillar det ändå..
peace! maria


I take a trip up in the blue

yes, jag suger på att skriva blogg, men måste hålla den igång i alla fall även fast många kanske inte läser den, haha
klockan är 9 och jag vaknade precis, ska upp och duscha snarast. börjar halv 12 idag för det är ingen idrott, fetttttt chill! :d fast vi hade i hemuppgift att rita av vårat rum och skriva hur långt det var, vad har det med idrott att göra? hmm.. whatever.
Jaja, igår vare iaf chill, nadja var här och hjälpte mig med matten, gick väldigt lätt med lite skrik och annat, hehe!
idag ska jag sköta mig i skolan som jag brukar göra nu, och hoppas på allt att charlotta kommer! :o sen ska jag tugga med nadja i löt också, SISTA GÅNGEN! ;(
aja, riktigt värdelöst inlägg men vafäään, whatever. jag har tråkigt och ni har säkert också tråkigt. 
peace! maria

sista tangon

jag har ingen som helst fantasi, och jag har ingenting att skriva egentligen, men jag hittar väl på något. försöker tvinga maria just nu att hon ska skriva, vi får väl se hur det blir..... som ni säkert redan märkt kommer den här bloggen vara dödsseriös och innehålla 0 grammatiska fel. okej, stavfel kommer det finnas typ 0 av men att skriva med stor bokstav och shit är inget jag ägnar mig åt.

okej, idag då. var på praoen, var rätt mycket att göra. fick iaf gratis fika och grejerrrr! skalade rödbetor och ägg gjorde vi också, hähä! efteråt gick jag hem, sen gick jag till sumpan, mötte maria, vi åkte till spångish och hennes fiiiina hus och räknade matte i en timme ungefär. sen åt vi middag, och därefter chillade vi i hennes rum. typ målade med vattenfärger, tog kort och spelade in videos. typ som den nedanför! jag vet att ni älskar den. låten i bakgrunden är noerdig också, det glömde vi skriva. men nu ska jag draaaa för mina ögon är lite trötta. he-he-HEJDÅ!

/nadja

sånt här sysslar vi med.. :$$$


sing for the moment



 HEEEEEEEEEEEEEEEJ!

maria är toentig. nadja är k00l.

RSS 2.0