Han var fumlig, han var klumpigt vaggad tappad utav doktorn. För han är bortkommen på tusen sätt utan rätt

Tjodiladihey!
Har nyss bakat muffins, och de blev heeeeelt misslyckade. Kanterna svällde upp och såg mer ut som chokladmousse, medans mitten sjönk och halvt brändes. BUHU! De ska jag bjuda på imorgon på franskan, om jag har lust med det.. Tror ingen kommer vilja äta, haha!
Idag har jag varit på kananbadet med la familia, men jag badade inte för det var sketakallt i vattnet! Efter det åkte mamma och jag till solna centrum, där jag köpte en tröja till avslutningen. Provade ett par svarta jeans med massa hål i också, men jag kunde inte bestämma mig för om de var snygga eller fula så jag köpte dem inte. Jag köpte även en bikiniöverdel, wiho! Nu ska jag kolla om det finns mjöl för att göra nya muffins, haha!
/nadja


här har vi dem! det ser värre ut i verkligheten........ :((((

Jag blev ett måndagsbarn. Hela livet blev en helg, mm, nu är det måndag snart och jag lever för ikväll. Sena nätter, tomma glas, femhundra skjuter upp problemet för ett tag.

Tja!
Idag var jag ju på Rissne IP med Nicole och sålde massa skit, det var tråkigt kan jag säga, haha.
Träffade Tim där också, det var sjukt längesen. Chockerades av hans mörka röst fan, förut lät han som jag vet inte vad, höhö :o
Efter att ha suttit där i typ två timmar, smugglade vi lite godis därifrån och drog hem till Nicole och hämtade pengar, därifrån upp mot mig och hämtade lite saker sen bar det in till Sumpan och mc som blev lunch i solen, härligt!
Efter mc tog vi pendeln hit, till pappa i söta Spånga. Här försökte vi hitta mitt Singstar på vinden, lyckades vi? Nej..
Men Nicole hittade luckan till taket, så vi satt där uppe ett tag. Man fick "Marlon och gänget flaschbacks" haha! Även om det är lite skillnad på villa och höghus. Men fyfan, tiderna på hans tak i Sundbyberg förra sommaren. Grillningen, sommarlovs kröket och allt det där, härliga tider även fast de var hemska egentligen..
Menmen..
Nu ska jag duscha, sen äta mysmiddag med familj, mys!
Simon kommer nog sen och sover här :)

Puss!
Maria

                                            

I know that it's a wonderful world, but i can't feel it right now. Well I thought that I was doing well, but i just want to cry now

Hola Amigos!
Dagen har varit jättemysig faktiskt. Var i Uppsala hos min halvbror och firade hans son, min brorsson alltså, som fyllt 2 år. Det var så jäkla vaaaaaaarmt (!!) så jag och min brorsa satt i skuggan och körde någon form av volleyboll, haha, båda är sånna som typ hatar värme. När jag kom hem somnade jag, och nu har vi nyss ätit. Vi grillade på gården, vilket var jättemysigt och aaasgott, meheh! Sjuukt att det är så varmt fortfarande, klockan är liksom nio snart. Men man ska inte klaga, för värme = sommar = sommarlov = LYCKLIG NADJA!
Nu vet jag inte vad som händer, ska väl kolla på film antar jag, sen måste jag plugga so men det får bli imorgon.
PUSSS!
/nadja

Vi sitter i samma bil, en silvergrå missil, en bomb i motsatt fil, vi sitter i samma bil. Om man somnar för en stund, tar det slut på en sekund. Jag har velat dö med stil, vi sitter i samma bil.

Tja!
Vaknade precis, skulle vaknat för en timme sen. Jag ska hjälpa Nicole och hålla i ett "café" nu på morgonen, eftersom jag är så snäll så gick jag med på det :)
senare idag vet jag inte vad som händer, får se om jag är med Nicole resten av dagen, det beror på.
Igår hade jag huvudvärk hela kvällen, inte kul. Fast jag har ju migrän också, det är ett rent helvete.
Ikväll tror jag att det blir pappa kväll, skönare att sova där, sover riktigt kasst här hos mamma.. så jag skriver nog inte senare, får se.
Nu måste jag göra mig iordning.

Puss!
Maria

3/3-09.  Jag och Simon har två månader idag. I love u.

Vi byggde inte Sverige, men det är vi som ska ersätta den flagnande färgen

Tjenare!
Nu ligger jag i sängen och Maria ligger i min soffa. Hon läser och jag sitter här, vilket liv va? Vi hittar väl på något snart, höhö. Efter skolan mötte jag henne i sumpan, sen satte vi oss utanför donken ett tag, och sen bestämde jag att vi skulle till solna och köpa hennes födelsedagspresent (hon fyllde år för en månad sen 8)) Sagt och gjort, hon fick sin kära hudkräm eller vad det nu är, luktar bajsgott! :D Ja, nu ligger vi bara och chillar som sagt, men det ska vi icke göra länge till, moahahahah!
/nadja


jättenödvändig bild, men det här är iallafall maria just nu! :D

By the time I recognize this moment. This moment will be gone. But I will bend the light pretending, that it somehow lingered on.

Tjo!
Nu sitter jag i skolan, kom hit för en timme sen för jag och Charlotta försov oss rätt mycket, hehe.
När vi kom så var det bara att städa och lämna böckerna så fick man åka hem igen, det är ju najs. Men vad ska jag göra nu liksom? Hmm.. Jaja, det löser sig.
Imorgon vet jag inte vad som händer, men nånting blir det nog.
På söndag vill jag på Grönan, ingen aning om varför, jag tycker det är rätt tråkigt där, men jag måste dit iår. Dessutom fick jag i födelsedagspresent av Fannys mamma att åka dit med Fanny, så jag ska prata med henne :d

Nu blev det bestämt att jag ska vara med Nadja helt plötsligt, wooh!
Så jag drar mig nog mot Sumpan nu.

So long!
/Maria


Så länge kontot är tungt kommer jag springa runt. Jag gör precis vad som krävs för att slippa allt tungt. Har vart så naiv och ung, passiv och dum. Aldrig fattat nått, att min börda i livet är så tung.

Tjaaao.
Nu har jag och Charlotta kommit in, vi har inte haft något liv på hela kvällen. Den första bussen som gick nere i centrum tog vi, den tog oss till Spånga station där vi gick på ett tåg och åkte till Västerhaninge, där va vi tills tåget vände igen, in till Sumpan och tunnelbanan, höhö. Kul!

Imorgon är det skola som vanligt, fast sån där konstig dag eftersom det är sista dagen för folket som är klara i skolan, dvs. inte jag. Så jag går hela nästa vecka också. Är det najs eller? Neeeeeeeh..
sen ska jag kanske med tills Nicoles typ pappas kompis barn student, komplicerat det där. Men dit kanske jag ska, vet inte än. Känner inte direkt för att stå där imorgon.. MENMEN.

Nu ska jag och Charlotta spana på någon tråkig film, vi gillar sånt.

Puss!
Maria


Är det chill eller?!
 GALET!
haha!


And you keep the air in my lungs, Floating along as a melody comes

 



De här två låtarna drogar jag just nu. Så jäkla bra, båda två!

I could tell you the wildest of tales, my friend the giant and traveling sails. Tell you all the times that i've failed, the years all behind me the stories exhaled

Hola! Idag har det varit en praktisk dag, med det menar jag bara praktiska lektioner (= lektioner då man gör saker, inte teori alltså) Musik, bild, slöjd och idrott för att vara exakt. Idrotten var det roligaste på hela dagen, då vi körde catch the flag (jag älskar't!) och fotboll, och jag ägde sönder på båda. Dock hade jag ´grym huvudvärk, men det hindrade inte mig från att prestera bra, höhöh! Efter idrotten var jag så jäkla trött.
Jag och sanna gick till skolan och hämtade so-böcker, sen gick vi till kiosken och köpte cocacola, sen satte vi oss på en trappa, snacka om att det var skönt! Runt fem skildes vi åt, och jag gick hemåt. Snart kommer min pappa hit med middag till mig, i form av pizza. HEHE! Efter jag ätit ska jag plugga so, bajs på religion, haaaat!
/nadja 


 

Tänk alla gånger som man märker att, att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls. Tänk alla gånger som vänner sagt, Att du, bara du är den bästa dom haft.

TJA!
Just nu sitter jag kvar med Charlotta i skolan men ska snart dra härifrån, vandrar väl runt här på Kungsholmen med Charlotta som någon annan liten nobody då under en liten tid, sen drar jag hem.
Vet inte om jag ska till pappa idag och göra matte eftersom min kära mor är sämst på det, höhö.

Gårdagen då, gjorde jag en hemuppgift när jag kom hem. Det var att tvätta kläder, så det gjorde jag för första gången (y) sen gick jag ut med Fanny, vi satt ute och pratade sen kom vi fram till att jag skulle sova hos henne, så det var najs.
Dessutom började jag halv 12 idag, galet chill! Sånt gillar vi!
Men nu ska jag gå.
Dessutom saknar jag Simon..

Men enjoy!
Maria

I'm here without you baby, but you're still with me in my dreams.

Hola! (det är mitt nya "säga-hela-tiden-ord")
Jag har väldig lust att skriva nu, så vi får se hur bra det här blir!
Dagen har varit bra. Onsdagarna är inte så farligt tråkiga längre, vet faktiskt inte vad det beror på. Har iallafall skrivit andra delen av engelskaprovet idag (hörförståelsen), och även skrivit biologi-prov. Vilket gick bajs. Biologin då alltså. Blir säkert ett G :( Slutade tidigare idag också, runt fyra istället för tio i fem, pga att vi städade på hemkunskapen och det gick rätt fort.
När jag kom hem somnade jag på soffan. Vad händer med mig? Jag somnar varje dag när jag kommer hem nu för tiden, vafan liksom!? Energin är väl slut, i guess. Men snart är det sommarlov, wihoooo! Jag har hunnit bli nervös över hur mina betyg kommer se ut också, vilket är onödigt egentligen men så är det. Jag ska gå ut nian med minst 280 poäng, det har jag iallafall bestämt mig för. Kämpakämpakämpa!
/nadja


PLUGGHÄST!

till alla shonnar som inte har en spänn, jobba hårt min vän för cashen kommer sen

Morsning!
Ledsen att jag inte skrev igår, inte för att det är någon som bryr sig det minsta, men wtf. Igår var det skola as usual, då jag skrev matte - och engelskaprov. Matteprovet gick suuperbra, fick reda på idag att det vart ett mvg! Andra matte-mvg:t för mig den här terminen, mihihi! Iallafall, på kvällen tittade jag på sofias och sannas träning, och träffade även lite gammalt sumpanfolk vilket var skojjjj! :)
Idag fick jag som sagt reda på matteprovet, vilket gjorde hela min dag. På franskan spelade vi Boule, vilket också var rätt kul. Eller ja, vi fick vara ute i det fina vädret istället för att sitta inne. Det är najs! På blocket var vi på skansen med klassen, vilket var rätt mysigt. Hann dock bara vara där i lite mer än en timme, men det räckte lugnt för mig. Blev så jäkla trött av okänd anledning, och det märktes sen när jag kom hem till pappa, somnade på soffan direkt.
/nadja







1. jag är snygg och snäll
2. jag driver med byxorna halvt nere
3. bezztizzar
4. jag anstränger mig för att få till en bra bild
5. kaninunge på skansen!

För kärleken är stark men kärleken är svår det du ser i horisonten är inte alltid det du får. Jag trodde vi var cool men du var coolare, en fnurra på tråden och du låg med min polare.

Tjo!
Vet inte varför jag ska skriva, för jag orkar inte ens sitta här. Är så trött på allt så jag skulle kunna slå sönder något, men ja, måste väl skriva eftersom det var ett tag sen.
Igår sov jag hos Charlotta, det var chill. Om jag ska kortfatta saken så hade vi kuddkrig, skrattade och åt fiskpinnar, höhö! Idag däremot var det skansen, det var inte fullt så chill, varmt och jobbigt. Vi hade guide i en timme, inte kul! Efter det väntade massa trevliga uppgifter, inte heller kul.
Menmen.. direkt efter skansen drog jag, Charlotta & Sara till Gamla stan och satt där vid vattnet, försökte torka mina skor eftersom jag fick en hel jävla våg över dom på båten ifrån skansen.
När jag kom hem somnade jag framför datan och vaknade av att min kära bror skriker på mig att jag inte ska sova på eftermiddagen, tycker inte direkt han ska säga nåt, men okej.
Nu ska jag göra något annat, ingen aning om vad, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalla..

Puss!
Maria


Jag är 15 år, Jag heter Ellinor, och som ni förstår uti min ungdoms vår, ändå kan det hända att jag känt, ur den första kärleken mig bränt.

Jag har fortfarande inte somnat, inte för att jag försökt heller, men ja.. det är inte bra!
Men jag ska ändå inte till skolan imorgon, vill vara okej till tisdag då ska vi tydligen till Skansen, hehe.
Nu ska jag spana på Bert, min jävla idol.
Sen ska jag sova.
Onödigt inlägg sådär, men jag har väligt tråkigt..

Maria


haha, så jävla bra!
Speciellt 0:27 & 0:31 :d

Bara för dig ska jag vandra genom eld och trampa på spikmattor för att kunna ge dig hjälp. Du är mitt liv, min kärlek och bästa vän och vad som än händer sen ska jag aldrig släppa dig.

Tja!
Kom in för en stund sen, var ute med Nicole. Fick panik vid halv 10 så hon gick ut med mig :) vi satt och pratade gamla minnen i nästan 1 timme. Det är helt sjukt hur mycket vi gått igenom, saknar tiderna något så sjukt. Och alla vi umgicks med. Tom, Fredrik, Markus, Tim, Yonatan, Tobbe, Tony, Rasmus, Viktoria, Sanna, Moa och alla dom, sakna!
Menmen.. är glad att jag fick uppleva tiderna, de var underbara!

Idag har jag bara legat och kollat på tv med Simon, sen har jag åkt till mamma, upptäckte att min tv fortfarande inte funkar, det är inte okej! Jag somnar nämligen alltid med tvn på, måste det, haha (a)
Jaja, jag har typ blivit sjuk. Fortfarande jätteont i kroppen så mamma funderar på att ta mig till doktorn, jag hatar doktorn ;(
sen har jag ont i huvudet och är sådär svag som när man får feber.
Men ja, Simon har ju också blivit sjuk så han har nog smittat mig, han sov hos mig inatt.
Imorgon får vi se om jag pallar skolan, har matteprov så jag skulle helst slippa..
NU SKA JAG TITTA PÅ FILM! höhö.

Enjoy förfan!
Maria


Ett freak är någon som gör det dom finner meningsfullt, Lever som outsiders och letar oss fram och skulle hellre dö med heder än att leva med skam

Tjooooooooooooo!

Idag har jag tittat på skor, men köpte dock inga. När vi var hemma igen så satte sig jag, mamma och min biologibok på gården i solen. Hon förhörde mig, och det tog ungefär två timmar. Känner att jag kan allt någorlunda nu, så nu jäklar! 
Idag kom jag även på att jag har tre omprov den här veckan. Dock inte riktiga omprov eftersom att jag varit sjuk & ledig, det beror inte på att jag failat på något, men ändå! Dessutom har vi terminsprov i matte imorgon, vilket jag vill ha mvg på. Aja, vi får se hur det går helt enkelt!
Snart är det sommarlov, så man ska inte klaga! Det känns så jäkla skönt att åttan snart är över, de flesta säger att det är den jobbigaste skoltiden, så ja jag får hoppas de har rätt och att nian blir mer.. chill helt enkelt.
Nu ska jag äta middag, ciaaaao!
/nadja



jag är såååååååå sugen på att spela innebandy nu, var så himla längesen.
dock inte i sumpan, utan nu är det bele som gäller ;)

jag gör det här för mig själv min familj och dom jag tror på, dom som ger mig min luft och dom jag gror på.

Hej! Idag var jag med Maria på dagen, vi chillade gaalet! Tittade på film och sånt. När hon åkt hem satte jag mig och pluggade biologi i två timmar i sträck. Sen ringde mamma och sa att jag skulle möta henne. Sagt och gjort, vi gick och köpte Japan-mat. Sen när vi kom hem satte vi oss på balkongen och åt det, asgott som vanligt! :D
Nu ikväll ska jag bara sitta hemma och mysa. Förtära chips och läsk ska jag också göra, och gå igenom en massa låtar jag tjuvade av maria idag, hehe!
Asså ni anar inte hur mycket jag vill spela innebandy just nu! Var tre veckor sen, usch och fy, alldeles för länge. Som tur är blir det inget uppehåll i sommar, det är asnajs, så man håller sig någorlunda i form i sommar när man (jag) annars aldrig brukar träna.

Nej nu ska jag börja gå igenom musiken, puss!
bajs, nu bestämde mamma att hon ska se "fantomen på operan". BUHU DEN ÄR DÅLIG!
/nadja


schnyyyyyyyyyyggingar!

Hello, I've waited here for you, everlong. Tonight, I throw myself into, And out of the red, out of her head she sang.

Hej!
Nu har jag precis vaknat, sov så sjukt dåligt, vaknade kanske 70 gånger, men jaaa..
Idag ska jag ju till Nadja, vet inte vad vi ska göra, beror på vädret.
Efter det ska jag hem och ta det lugnt, plugga lite matte.. det är något jag då blir tvingad till eftersom jag har prov på måndag och jag knappt börjat på kapitlett, jag har dessutom G i matte nu tror jag, om jag failar på provet har jag IG igen.
Ska hyra film också, jag & Nicole såg klart dom vi hyrde, alla sög. Hata Göteborg och Saw 2 & 3, haha.

Imorgon får jag se vad som händer, antagligen matte och engelska plugg, kul! Nej..
Menmen.. Får skylla mig själv eftersom jag inte hänger med i skolan och för att jag inte gjort något nu under långhelgen.
Skolan är min grej! (y)

JAJAJA, nu måste jag gå upp och se om jag får i mig frukost.

ENJOY!
Maria

i hope my smile can destract you, i hope my fists can fight for two. so it never has to show, and you'll never know

hola! (det enda ord jag kan på spanska, typ)
dagen blev ungefär som planerad. drog ju in till stan och kollade på skor. köpte dock inga, för jag hittade inga det klickade med. vill ni veta en hemlighet? jag hatar att shoppa. yes, så äre!
efter donkenlunch gick jag till mormor, som bor i stora staden. där hjälpte jag henne att baka, sen somnade jag ett tag. runt sex åkte jag hem i sällskap med mamma, sen åkte vi och handlade på ica maxi. köpte ett älskat spraybalsam som luktar bajsgott! i löv it! dessutom äre bra för jag använder inte vanligt balsam, har inte den orken. höhö intressant, men iallafall. sen blev klockan för mycket och då var det dags för talang, så det blev inget pluggande idag, fy på mig! men jag ska plugga imorgon istället. på dagen ska jag vara med maria, men sen på kvällen är jag lonely_girl_94 hemma, så då jäklar ska det läsas biologi!
/nadja


majsan har sina fula stunder

What I have in me, in my mind is you, I would die if we were through, What I'm feeling now, What I´m having you do. I am lost in pain without you. So cold. So alone.

Vet inte varför jag ska skriva, är på riktigt kasst humör, kvällen har sugit hittills.
"Kusinerna" kom hit och det gjorde inte saken bättre.
Har ont exakt överallt och orkar ingenting. Skulle egentligen till doktorn idag, vet inte varför jag inte drog dit..
Helena undrade om jag ville med på nån fest på söder, men jag pallade verkligen inte, möuh!

Jaja, igår var det ju fotboll. 0-0, så det sög. Pappa köpte aik tjocktröja till mig för han ville att nån skulle ha nåt aik på sig och det är bara jag i familjen som hejar på aik , haha!
Imorgon ska jag dra till Nadja och se hennes "nya" rum, en evighet sen jag var där så det är ju inte så nytt längre ;p
Menmen.. Orkar inte skriva mer. Hörs!

Maria


Tusen år och tusen mil, vi sitter i samma bil

Hej!
Jag måste gå om sju minuter så det är inte en så bra idé att blogga nu, men nu gör jag det iallafall. Jag ska in till stan och kolla på skor med min mamma och äta lunch med henne, eller ja det blir väl donken, höhö! Sen när jag kommer hem ska jag plugga satan, är rätt motiverad nu, för jag vill ha vg på biologiprovet så har jag vg i alla no-ämnen! Det skulle vara najs.
Men iallafall, som sagt ska jag dra nu, så jag skriver mer ikväll eller imorgon eller nåt.
PUSS
nadja

Baby girl keep your head up, promise me you never give up

TJA!

Idag vaknade jag runt tolv, inte okej! Menmen, vad ska man göra? Hade inget planerat till idag, dessutom är jag  inte helt frisk än. Runt ett drog jag ut på promenad vid vattnet, har Solna strand typ jättenära här, och det var jättemysigt. Dock kunde jag inte gå långt alls, för jag fick skitont i benet (!?) efter ett tag, så jag satte mig på ett berg/klippa och kollade ut över vattnet och bara tänkte och lyssnade på musik. Så jäkla mysigt! När jag kom hem märkte jag hur trött jag blev = det sjuka sitter lite kvar i kroppen fortfarande. Buhuu!
När jag kom hem satte jag mig och pluggade biologi. Gick faktiskt jättebra, pluggade i en och en halv timme. Gjorde 35 av 76 frågor, som jag inte gjort än.
Resten av helgen har jag inget alls planerat, hoppas att jag kan träffa maria nån dag och sofia nån dag, om inte får vi väl se, har inte snackat med dem än. Om någon annan vill göra nåt är det bara att höra av sig ;)
Plugga måste jag göra iallafall, det är ett som är säkert, eftersom att jag har matteprov på måndag och biologi på tisdag.
Nej, nu ska jag sluta skriva, för det här är inte särskilt kul att läsa om.
Puss&kram!
/nadja


Once more I'll say goodbye to you, things happen, but we don't really know why

Tja!
Inte skrivit på ett tag men har inte suttit vid datan, igår var det fotbollsdag med skolan, det var kul faktiskt. Jag spelade varken fotboll eller brännboll för mitt hår, hade luva på mig hela dagen, haha!
Jag avfärgade håret i tisdags nämligen, från det svarta. Det blev mörkbrunt med knallorange i hårbotten, men Charlotta hjälpte mig färga om det igår, så nu är hela mörkbrunt med röd toning, men jag är nöjd iaf.
Sov hos Simon inatt, det var mys. Jag älskar dig.

Nu ska jag strax på AIK - Elfsborg med papi, Fia och Nicole, det ska väl bli.. kul. Jag har aldrig varit på fotboll även om jag är "gnagare" haha.
Efter det blir det kinarestaurang sen sover Nicole här, så lyckad kväll blir det nog! :)
Menmen.. Nu skriker pappa.
Puss!
Maria


<3

Rocken spelar ingen roll längre, vad ska jag ta mig till baby? Rocken spelar ingen roll längre, vad ska du ha mig till baby?

Hej!

Jag har inte varit ute på tre dagar, och det känns inte särskilt bra. Jag har inte tränat på nästan tre veckor, det känns ännu sämre. Jag fick övergångspapprena igår, och det känns så jävla fantastiskt bra! Så när jag blir frisk, då ska jag ut och springa, sen drar träningarna igång. Så najs!
Sitter just nu och tittar på Vänner, vilket är rätt underhållande. Mår mycket bättre idag, dock vet jag inte vart febertermometern är, så jag vet inte hur mycket feber jag har, men det känns inte så farligt.
Imorgon börjar ju långhelgen, och jag har ingenting planerat. Hoppas att jag är frisk imorgon, så jag åtminstone kan hitta på något med någon på fredag, vi får se hur det blir helt enkelt.
Nu ska jag fortsätta titta på tv!
Ciaaaaaao!
/nadja


i want suuuummer!  (minus molnen , ehhe)

Radion spelar aldrig våran sång, och det känns som tusen år sen dina ögon såg på mig som dom gjorde en gång. Och jag saknar våran sång

Tjoooooooo!
Sjukdag idag också, så har inte så mycket att skriva om egentligen. Det är så jäkla tråkigt att vara hemma, jag döööör snart! Dagen "till ära" har jag alltså inte gjort ett smack! Typ druckit jordgubbsläsk, det är det enda. Sen var maria hemma från skolan idag också, så henne fick jag sällskap av ett tag. Det gjorde dagen bättre.
Nu är det Navy CIS, och jag älskar det programmet, så detta inlägg blev väldigt kort.

puss&kram!
/nadja



lasse lindh - radion spelar aldrig våran sång

-

skriv 10 sannigar om dig själv!
Maria Wallner

jag..
1. Faller lätt för grupptryck.
2. Kan gråta åt exakt vad som helst.
3. Klarar inte av folk som leker med andras känslor, så svagt.
4. Tycker han som uppfann miniräknaren verkar smart.
5. Har alltid hatat chokladsås men nu är det okej.
6. Tycker "färdigjorda" hamburgare och köttbullar är bajs.
7. Har glasögon men använder bara linser.
8. Har minst 7 omprov att göra nu innan sommarlovet, höhö..
9. Tycker folket ska göra måndag till en helgdag.
10. Försöker att aldrig visa min rädsla, som att säga emot folk.


I can't feel the way I did before, Don't turn your back on me, I won't be ignored.

Jag borde egentligen sova, jag vet. Har bild som första lektion och jag har ig för jag aldrig gått på lektionerna, men jag ska försöka komma ikapp så mycket som möljigt de här 2 sista lektionerna.
Eftermiddagen gick åt till att titta på film och sen kom Simon, det va mys :)
Nu sitter jag och dödar mina öron med Linkin Park som jag alltid lyssnat på, sen slutade jag ett tag och typ hatade dom, men nu är jag back on track, kärlek på dom, haha! (a)
Jaja, imorgon ska jag ju till skolan, sen får jag se om jag följer med Charlotta in till stan för att köpa lite grejer.

Haha, onödigt inlägg, men whatever.





Solong!
Maria

Jag blev ett måndagsbarn, hela livet blev en helg. Nu är det måndag snart. Och jag lever för ikväll.

Tjeeenare alla friska människor!
Jag är inte avliden än, men snart så. Dagen började med 37.1 graders feber, nu har jag 38.3. INTE ROLIGT! Har sovit iprincip hela dagen, åtminstone legat i sängen. Får se om jag kommer till skolan alls den här veckan, även fast det är no-prov på onsdag. För min del kan jag gärna vara sjuk då, så jag får plugga mer, men vi får se hur jag mår.
Nu ska jag sällskapa min bror och mamma vid middagen, och avsluta detta högst intressanta blogginlägg.
HEJDÅ!
/nadja!



veronica maggio - måndagsbarn

Du har väntat länge nog på min skit, det har jag med; blod, svett, tårar och slit!

Tjenixen!
Idag är jag hemma från skolan, och jag hatar det, så jäkla tråkigt! Men nu får jag iallafall tid till att plugga. Just nu sitter jag och skriver på min SO-uppsats, som fortfarande inte är klar. Jag nöjer mig med G på den här, jag hatar so!
Lite dumt är det att jag missar tekniken, eftersom vi har prov nästa vecka och har inte ens börjat gå igenom vad vi har prov på, och alla andra säger att det är skitsvårt. Fuck Mohammad!
Nej, nu ska jag fortsätta plugga, och sen resten av dagen ska jag sova bort sjukan.
PÖZZZZZZZ
/nadja

I don't believe that anybody feels the way I do about you now.


-

10 bevis på att du är kär
Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan.
Du läser personens sms om och om igen.
Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne.
Bara om du hör hans eller hennes namn så ler du.
Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats.
Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen.
När ni är med massa andra folk så fokuserar du endast på den personen.
Du älskar att känna personens lukt.
Du ler för dig själv när du tänker på honom eller henne.
Medans du läste detta, var det bara en person du tänkte på.




/maria

Ett dunkande ljud, utan innebörd, visst är det konstiga saker vi brinner för, hur har det blivit så? Mina föräldrar fick ett freak till son.

Tjaaaao!
Jag orkar inte skriva något långt, måste sova. Har tjock migrän och mår så sjukt illa, hoppas det blir bättre imorgon för jag vill inte missa mer av skolan nu..
Idag har det varit lugnt, var med Simon till typ 3 (?) sen har jag tittat på film, somnat, vaknat av att Gustaf skriker mig rakt i örat och jag dampar inte förrän ungefär en kvart senare då jag fattar att jag är vaken, cp.
Menmen.. Imorgon är det bara plugg sen vet jag inte, kommer nog inte orka göra nåt, men får se.
Gustaf fyller 17 år imorgon också, helt sjukt. Men ja, grattis älskade storebror!

Jaja, palla sitta och skriva om ingenting, nu ska jag titta på "Se upp för dårarna" och försöka sova, ska komma i tid till skolan imorgon, tummen upp!

Puss!
Maria


Rätt låt var det som vann igår i alla fall, gillade den inte alls i början, men den är ju faktiskt riktigt gullig!

Don't take what i don't need, don't say what i don't mean



 

 

 



Några låtar som är riktigt bra, lyssna!
/nadja

kan du inte byta ut ditt liv så byt kanal, lyckan bytes ut lika lätt som ideal

Hej!

Var ett tag sen jag skrev nu, eller typ två dagar men iallafall. Har fått något virus, så i skrivande stund har jag både feber, huvudvärk, hosta & täppt näsa. Inte roligt! ;( Ja, så min helg har varit übertråkig. Dock har jag pluggat lite biologi och skrivit lite på so-grejen, vilket är bra.
Rätt låt vann och sverige = fail. Det är det jag tänker säga om melodifestivalen, eftersom att nästan alla bloggare skriver om det.
Idag har det varit släktkalas för min bror eftersom att han fyllde år i onsdags, och efter det drog jag och han till kista och köpte nässpray, samt skulle byta mina hörlurar eftersom att de glappar. Det fick vi inte trots våran "livstidsgaranti", fuck expert.
Nu ska jag försöka plugga lite, och sen efter det är det middag.

"gårdagen kan vi aldrig få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora"



Tänkte ge er ett musiktips eller nåt, men istället ger jag er den sämsta låten som finns på denna jord, enligt mig.
JAG HATAR DEN!


/nadja

Det e lugnt i got it, det e lugnt i got it, fucka ur ikväll, det e lugnt i got it. Kartellen e här, jag svär det e Kartellen, för Sveriges alla programrebeller.

Tjo!
Ja, det blev ett inlägg idag, men ska strax tillbaka till tvn där det är melodifestivalen, haha! Men jag måste se (a) Sverige hade iaf någorlunda bra låt i finalen iår måste jag säga.

Men paddlingen tors - fre behöver jag inte skriva om, det bara sög. Nu har jag typ sträckt handleden så jag har bandage, det är väldigt fint!
När vi kom hem på fredag drog vi till Charlotta som fixade lite grejer, jag somnade med jacka och allt på mig men vaknade när hennes mamma kom hem. Vi fixade till oss lite och drog vi till pappa där jag somnade igen, vaknade och fixade mig igen, sen fick vi skjuts till mamma där jag hämtade lite, sen bar det av mot Rix Fm, det var tråkigt måste jag säga, träffade lite folk, men det var tråkigt.
Charlotta sov här från igår till idag, imorse vaknade vi vid halv 1, gjorde oss iordning och åkte in till Solna där jag fick tag i massa grejer, happy!
Snart kommer Simon och han sover här :)
Imorgon får vi se var som händer.
Nu blir det melodifestivalen igen, heja Sverige (?)

Puss!
Maria


My tears gone cold, I'm wonderin why i got out of bed at all. The morning rain clouds up my window and i can't see at all, even if I could it would all be grey with your picture on my wall

Hej, hej, hemskt mycket hej!
Dagen har varit helt okej. Tre lektioner i skolan, som vanilgt på fredagar. Musiklektionen gick mest åt till att plugga svenska och spela "kom änglar" på gitarr. De ackord jag kan, vill säga. På no:n fick vi sluta 25 minuter tidigare, what's up with Torkel likzåååhm!? Efter det var det svenskaprov, vilket gick bra. Jag säger bara en sak; jag är sämst på problemlösningar / deckargåtor!
Efter skolan följde Sanna med mig till djuraffären där jag köpte födelsedagspresent till älskade Majsan som fyller år imorgon! :D Mohihi, godis och två leksaker ska hon få, haha. Vi åt även lite mat på donken, sen gick vi hem åt varsitt håll. Hemma dammsög jag lägenheten jättenoga, och sen somnade jag på soffan.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, vilket innebär plugg. Den där jäkla SO-uppsatsen, fan ta den! ;( Biologi är det också som gäller, vilket är lite roligare än So. Liiiite!

"tänk alla gånger som vänner sagt att du, bara du är det bästa dom haft, dom vill det bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram, men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls."

/nadja

(förlåt för bildlösa inlägg från mitt håll, jag ska skärpa mig. kanske lägger in en video sen, beror på om jag hittar nåt kul. annars får ni väl något musiktips eller nåt!)


Det är nåt mellan oss, mellan oss och världen, För långsamt, för snabbt men aldrig i takt

Tjeeeeeeeeenare!
Nu har jag pluggat svenska och lite biologi i 1½ timme ungefär. Skulle egentligen gått till biblioteket med sofia och pluggat, men hon langade största dissen ......  ;(
När jag hade pluggat klart blev jag arg på att mitt kamerabatteri till lilla kameran (som förövrigt suger) aldrig var klarladdat, så jag gick och kollade i instruktionsboken där det stod att lampan skulle lysa rött, fast min blinkade rött. Då provade jag att vända på sladden, eftersom att jag använder min hjärna. Vips så lös lampan! Jag känner mig stolt nu, hehe.
Senare ska jag ner till affären och handla lite, vilket mamma bett mig göra. Ska också plugga lite mer, svenskaprov imorgon! Men det är lätt, så jag har koll.  
Förresten hittade jag en hundralapp i mina jeans idag, snacka om att bli lycklig! Jag har inte använt jeansen på ett rätt långt tag, så jag vet inte sen när den har legat där heller. Nu ska jag göra något annat, hejdå!

"varför ljuga när det finns så många sätt att säga sanningen på?"

/nadja

Do you feel like a man when you push her around? do you feel better now, as she falls to the ground?


jag älskar den här låten , fyfan vad bra den är.
(för er som inte märkte det handlar den om kvinnomisshandel)
/nadjaaaaa

jag tar ett steg frammåt, ett steg bak, ett steg vänster och känslan kommer tillbaks, lite packad men inte dyngrak, jag rör mig på golvet och känslan kommer tillbaks.

Tjo!
Idag har det varit chill, pallar inte ta dagen, måste soooova, men måste skriva ändå nu. 
Imorgon åker jag med klassen och paddlar tills fredag, inte kyyyyyl! Eller det kanske blir kul, alla våra såna här resor med klassen har alltid blivit till minnen :)
Nu ikväll har jag varit med min Simon, handlat och packat, hehe.
Jaja, mobilerna har jag med mig för jag vill smsa, kommer avlida annars, fast det kommer jag göra ändå..
Menmen.. nu  ska jag dra mig mot duschen sen sova, vi ska mötas kl 07.10 i tc imorgon, men jag får skjuts av min låtsasmamma (a)
Jag kommer ha en kudde som luktar Simon också, det är inte så smart, då kommer jag avlida ännu mer! Haha, men det är ju bara tills fredag så det är bra. På fredag sover Charlotta här för vi ska på rix-fm i staden på kvällen :d så det blir inget bloggande förrän på söndag maybeee..
MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN..
Vi höres! 

/maria

Tänk om man hade pengar, tänk om man vore rik,tänk om jag faktist inte brydde mig ett jävla skit, om det, inte i detta nuet jag rullar i alldeles för hög hastighet för nå käppar i hjulet

Förbered er på ett jäkligt långt inlägg, som inte är intressant för någon egentligen, har bara lust att skriva.

Hej förresten!
Dagen har varit riktigt trevlig, trots att det är onsdag vilket är veckans längsta och jobbigaste skoldag. Men som sagt riktigt bra ändå, och den började med engelskaredovisning som jag nämnt sisådär tusen gånger, och tummen upp för mig! Jag klarade det, någorlunda bra iallafall, så jag är nöjd. Efter det var det matte, och det vi jobbar med nu är faktiskt riktigt kul. Jag älskar matte!
Dagen fortsatte med franska då vi fortsatte kolla på en tråååkig film om Edith Piaf, so & no där vi faktiskt fick sluta hela 20 minuter tidigare. Trots att vi har Torkel, hörde ni!? Han sa att "det kanske är bättre om ni pluggar hemma istället, så ni får gå om ni vill" HALLELUJAH! Sista lektionen var hemkunskap, där det var en hel del flum. Maria skällde på mig hela två gånger, buhu ;( Neeejrå, jag var bara glad och flummig! :D
Efter skolan drog jag och sanna efter en sväng hem till henne, till Sundbybergs bibliotek. Där lånade jag tre böcker, och sen satte vi oss för att plugga. Jag jobbade matte och var väl den som jobbade mest av oss två. Vid halvsju fick jag sms av mamma att min bror fyller år (vilket jag hunnit glömma under dagen) och att jag skulle ha förberett maten. Då fick vi dra därifrån direkt.
Min dag har varit super helt enkelt, utan någon anledning egentligen. Jag har ju iofs världens finaste vänner och var på bra humör, då kan det inte bli annat än bra.
Nu ska jag fortsätta glo på Greys Anatomy, vilket jag missade förra veckan, så nu ska jag försöka fatta lite.

/nadja


(bild från igår på massa schnyggingar, huh!?)

Att vi får ta det som det kommer, som en morgondag. Om vi måste ha det är det säkert att vi kommer ta det. Så när vi rör oss gör vi det i samlad trupp

Hola!
Jag har engelskaredovisning om typ 40 minuter, jag håller alla tummar jag har på att det ska gå bra och att vi ska få G. Den är kortare än vad den ska vara, nämligen. Menmen, finns inget att göra nu, det får gå som det går.
Efter skolan har jag dragit med mig Sanna, vi ska till biblioteket i Sundbyberg för jag måste låna bra böcker att läsa (a) Älskar ungdomsböcker eller sanna historier-böcker. Och böcker där författaren skriver på ett visst sätt, kan inte riktigt förklara. Menmen, jag älskar att läsa helt enkelt! Jag hoppas iallafall att jag hittar nånting, hehe!
För tillfället sitter jag och laddar in bilderna från grekland på min bärbara hårddisk, som en säkerhet liksom. Det ska jag fortsätta med nu, så vi hörs väl senare idag!

"Frågan är om det finns några svar? Svaret är att det finns bara frågor"

/Nadja

Jag bor i Malmö, har, har lämnat där jag kom ifrån. Typ jag gled i förväg, som Promoe i ett joggingspår

Tja!
Dagen pallar jag inte ta, den sög. Dampat på små saker, som min lärares data som jag tror jag råkade fucka upp lite, men hon vet inte det, så, det är lugnt (a)
Nu har jag precis skrivit en sida engelska, fet guldstjärna till mig! :d Jag har engelska prov nästa vecka, så jag ska läsa lite innan jag somnar, ska fan inte faila nu, har redan tillräckligt med omprov.
Herregud, det låter som jag är sämst i skolan, muhu! Eller det är jag ju maybe, men jag har inte tagit det seriöst och ja, det har ju fått sina konsekvenser, men i nian ska jag döda mig själv, för bra betyg när jag går ut, det ska jag ha!
Jaja, imorgon ska vi handla mat till paddlingen. Efter skolan ska jag direkt till papi och vara där tills Fia eller pappa kommer hem, måste ha grejer därifrån och vet inte vart något ligger, braaaoo!
Menmen.. nu ska jag titta på film, pallar inte somna för sent, försover mig typ varje dag.
Ha det bra!
 
Fred!
maria

"Jag ska vara din prins(essa), om du vill ha mig nära.
Du kom när jag mådde dåligt sen blev alla såren läkta.
Minns första stunden, du och jag på rummet,
och väck mig inte nu för vem vet jag kanske drömmer."


Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan? Står du som jag på din balkong och vilar i kaoset som var?

Halooooooou!
Har ju redan berättat om dagens lektioner, så det tänker jag inte dra igen. Inte för att det skulle vara någon som är intresserad, men ändå. Imorgon ska jag lämna in en so-uppgift som inte ens är halvklar. Jag är riktigt skillad känner jag, som tillochmed har glömt böckerna i skolan hmmm! Har även engelskaredovisning imorgon, WOHO! Hatar att redovisa >.<
På blocket idag var vi i sumpan och letade efter nyheter som vi skulle göra en "artikel" om. Jag var med Felicia, Sanna & Sofia, vi gjorde om vårmarknaden i sumpan. Blev klara sist men vi var gryyyyymma! Typ. Nu lyssnar jag på Markus Krunegård och tar det väldigt lugnt. Antar att jag ska sova snart, men jag måste plugga lite först, vilket jag ska göra nu.
PUUUUUUUUUUUSS!

"rökare är som vanliga människor, fast inte lika länge"

/nadja


finig bild, huh?

Stackars han som aldrig gråter fast han släpar på ett höghus. Vad är det ingen ska få se som ingen inte redan sett, och vart ska det där huset?

Slänger in ett inlägg innan jag ska gå, vilket är om ca tio minuter! (; Dagen börjar med matte där jag ligger efter, för att jag var borta förra veckan. HMMM inte särskilt smart, men jag fattar ingenting så jag måste ha hjälp av lärare för att kunna jobba ikapp.
Efter matten är det franska, där jag förmodligen inte heller kommer hänga med, det är så jäkla komplicerat! Men jag har förhoppningsvis höjt den här terminens betyg iallafall, och det känns jättebra! So och block är det sen, då jag inte vet vad vi ska göra.  Fick reda på av sofia här om dagen att vi inte kommer ha religion den här terminen. jag är HAAAPPPYYY!!! Hatar't! Menmen, nu ska jag fixa mig det sista och sen dra mig iväg mot skolan
Ha en bra dag!
/nadja

"jag begär ingenting, men jag vill ha allt."

Okey du börjar kanske fatta vibben, jag har ett fast grepp om örsnibben, jag håller dig där som en säkerhet så jag är säker på att jag har din uppmärksamhet

Tjaaaaao!
Imorse försov jag mig, vaknade kvart i 8 och det där mötet började kl 8, hmm.. skills! Mamma är också bra som åkt tilö jobbet och ringer mig kl 7, ofta jag inte somnar om >.<
Menmen, jag sprang och gjorde mig iordning på 10 minuter, riktigt bra! När jag sen kommer till tunnelbanan står det 10 minuter, jag dog. Sen när jag kommer till Västra skogen så blev det något fel med nån vagn så man var tvungen att byta tåg, jag dog igen. Och sen kom jag inte med tåget som kommer, så jag dog ännu en gång. Men ja, jag kom iaf i tid till själva skolan, hehe!
I skolan hade jag damp hela morgonen, blev arg på några dumma frågor som jag inte fattade ett skit av, då blev min lärare arg på mig och då blev jag arg på henne, och så aah.. gick det runt sådär.
Efter lunchen så blev det mycket bättre, engelska lektionen gick åt till att titta på kläder och prata med Charlotta, sen på hemkunskapen skulle vi bara gå till en affär och kolla priserna till maten vi ska ha på torsdag - fredag då vi ska paddla, kill me!
JAJA, nu måste jag plugga med mami annars är det inte bra!
maria


Jag, Charlotta och Sara. Skolans fucking trio, hehe!

Vi har ingenting att förlora, åh, jag vet att det lönar sig att kämpa.

Tjo!
Idrottsdagen idag var fail. Eller typ. Vi gick typ 3 km först, sen kom vi fram till en skog och där fick vi reda på att vi skulle orientera/gå på tipspromenad. Vi var lite stupid och följde efter de framför, så vi gick fel men hamnade ändå rätt. Dock hade vi missat 7 frågor, DUKTIGT!
Menmen, vi satte oss på en äng, åt våran matsäck, chillade, sen kastade vi frisbee & spelade brännboll. Blev en ganska mysig dag ändå, och det kändes inte som att vi gick så långt, kanske för att vi gick fel, men ändå, hehe! Nu ska jag sätta mig och räkna matte, är typ 5 sidor efter för att jag var bortrest förra veckan, buhu! Äsch, det måste göras och matte är inte så hemskt enligt mig! NUUU ska jag dra, puuuuuuss!

"Skillnaden mellan en vis man och en dåre, är att den vise lär av sina misstag medan dåren upprepar dem"
/nadja


älskar låten

Kraft, jag går på kraft. Kraft är allt jag nånsin har haft, ge mer, energi är mitt liv, ge upp, att ge upp är vackert och tufft

Dagen ska spenderas gåendes. 1.4 mil, DÖDA MIG NÅGON! Vi har idrottsdag och alla åttor (pain in the ass!) ska gå över en mil.  Jag ser ut som en riktig vildmarksmänniska med ryggsäck och grejer, ehe men jag kommer inte palla bära på en väska, så kaching! ryggsäck är grejen. Maria är den som får uppehålla mig, genom sms dårå. Sen kommer jag ju ha världens finaste människor med mig, så jag tror kanske jag överlever ändå. Vi får väl se om jag skriver ikväll, annars är jag död. Puss!
/nadja

Det här är min klass låt oss se vad jag minns, på fottot står tiden stilla. Flickan i översta ledet är finsk, alla som står där bredvid är killar.

Jag kan inte sova och kom och tänka på den här låten, lyssnade på den för evigheter sen, men den är så otroligt bra! Har aldrig drogat någon låt så mycket som den här. Men den dödar fortfarande, haha.

Fattaru - Klassfoto


maria

Music is like magic, there’s a certain feeling you get

Tjo!
Maria räddade min dag, runt sex drog jag till Rissne, mötte henne och så gick vi till Willys där jag köpte riskakor och MER till imorgon. Vi köpte även godis och ett piggelinpaket med 15 st, haha jag åt typ två eller en. Vi satte oss iaf på en bänk och åt glass och pratade. Sen blev det kallt och då gick vi in på donken och satte oss och pratade ännu mer, och sen till min buss och därefter åkte jag hem. Jätteskönt att träffa henne och prata om massa, eftersom att vi inte setts på en månad, jag älskar dig bebo!
Bilder från dagen;



brorsdotter


piggelinas!



jag tyckte min äggmacka var fin


BOKTIPS!! så jäääkla bra, läsläsläs! i dialogerna pratar de dock turksvenska, men skitit, SÅ JÄVLA BRA!

Allting kommer lösas och bli bättre igen om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm och vi tror vi strävar mot samma mål men när man tittar på dig är det bara all you!

Tjo!
Langar ett inlägg nu, måste göra mig smått iordning och sånt innan jag drar ner till Willys med Nadja, längesen jag träffade henne, så det blir chill :)
Igår var jag på Nicoles konfirmation, det sög.. nejmen det var väldigt tråkigt, haha förlåt! Men man satt ner, stog upp, satte sig ner igen och så höll det på i ca 2 timmar. Men efter var det lunch hos henne så det var bra ändå.
Vid halv 5 drog jag mig hemåt och fixade lite grejer, sen drog jag till papi med Simon, vi hade det mys och åt på mc, vi skulle ju ätit ute med icke sa nicke, så blev det inte, men vi sov där :) idag har det bara varit chill.
Imorgon blir det skolan, har ju mötet på morgonen, bajs! Efter skolan får jag se vad som händer, hehe.
Jaja, intressant! Nu måste jag börja göra mig ordning.
SO LONG!
maria

En vän är den som kommer in när hela världen gått ut.

Igår kväll var vi hos sanna, chillade galet, men riktigt kul var det! Hade ju inte träffat de där två människorna på år och dagar kändes det som, även fast det bara var en vecka. Menmen, runt halv ett somnade jag, jag var jääkligt trött med tanke på att jag gick upp kl. fyra igår.
Idag åkte jag hem runt elva från Sannish, duschade och sen drog vi till min halvbror i uppsala, eftersom att han fyller år imorgon så hade han lite kalaaaaaas! NU är jag hemma och håller på att somna och har dötråkigt. Måste dock plugga sen, men det vet jag inte om jag orkar. Matsäck till imorgon måste jag fixa också, har idrottsdag med skolan och ska vandra en mil.. KUUUUL!

"det är lättare att förlåta en fiende än en vän."

simma lugnt! / nadja
 


Jag känner en som sett mer än dom flesta, en som aldrig sett vad han har här. Han säger att han vart i helvetet och vänt, jag tror en del av honom blev kvar där.

TJENARE FAN!
Jag är då hemma från Grekland nu, och fasiken vad skönt det är att vara hemma! Det har självklart varit najs att vara utomlands i sol och värme, men "borta bra, hemma bäst" som det heter. Vad hag jag gjort då? Chillat galet. Cyklat. Varit i Athen. Ätit en cheeseburgare på donken som tog typ fem minuter för dem att göra. Det var väl det. Nej, inte riktigt, jag har gjort massor, men jag orkar inte berätta. Bjuder på en bild. Har laddat upp massor på bilddagboken, om någon nu känner sig tvungen att titta..
Ikväll blir det filmkväll med S&S hemma hos S. Hehe, lite småjobbigt med massa s, menmen. VI HÖRS!
simma lugnt! /nadja



Välj en partner släck i loughen, stänger av min väckarklocka, stämmer oss en gång om året, länge leve .. äh, vi kör igen. Välj en partner släck i loughen, stänger av min väckarklocka, stämmer oss en gång om året, länge leve våldtäckslåten.

Tjo!
Skrev ju imorse innan jag drog till skolan, jag kom dit halv 12, haha! Men aah.. det är ju ändå snart slut, klassen hade ändå bara tittat på "Linas kvällsbok" och jag har filmen hemma, så whatever.
Idag skulle jag pluggat på eftermiddagen, gjorde jag det? Nej. Jag hade så jävla ont i huvet så jag somnade direkt när jag kom hem och sov tills mamma kom hem, alltså nästan 2 timmar, hon blev lite arg på mig då :p
Men hon kom i alla fall in med 2 huvudvärkstabletter och ett stort glas vatten eftersom jag brukar få migrän, det suger..

Och nu vill jag verkligen gå ut eftersom jag inte får, inte förrän jag skrivit klart engelskan och det lär ju ta typ 3 timmar. BRA!
Jaja, jag får roa mig med talang och hockey. En till hemlighet om mig själv, jag gillar att titta på hockey ;d
.. eller bara när det är såna här stora matcher, som nu när det är VM, i like! :d

MEEEEEEEN.. ofta jag pallar skriva mer intressanta saker nu och ofta någon orkar läsa mitt skit, haha!

Imorgon kommer Nadja hem, I miss you bebooo!
PEACE!
maria


Langar en lite halvful bild sådär, typ första (?) bilden på mig i bloggen, menmen.. ENJOY


Jag trodde inte att jag skulle kunna älska igen, den ljuva känslan du ger mig, den kallas att vara kär.

Asså är jag inte bäst? Jag lovade mig själv att komma ur sängen när klockan ringde, men inte hörde jag någon klocka, måste stängt av den i sömnen, herregud! Men jaja, jag ska till skolan så jag är där efter lunchen i alla fall.
Idag ska jag hem och plugga, för jag lovade även mamma igår att försöka skriva klart engelska uppgiften. Och jag är inte direkt bra på att hålla vad jag lovar, så får väl se hur det går. Men jag ska försöka i alla fall..
Imorgon ska jag på Nicoles konfirmation, det ska väl bli .. händelsefyllt! Nejmen, det ska faktiskt bli kul :)
Efter det ska jag ut och äta med Simon, sen sover han hos mig, mys! :)
På söndag ska jag plugga, eller försöka..

Igår fick jag veta att man ska klippa sig var sjätte vecka, jag klippte mig senast vid typ höstlovet eller jullovet (?) när jag sa det till mamma sa hon direkt att jag skulle gå och klippa mig, hatar det. Dom klipper alltid av halva håret och jag är ändå nöjd med mitt hår just nu, FFFFFFFFFFFFFUCK!
Jaja, nu ska jag äta frukost om det funkar sen dra mig mot skolan.

Peace!
maria


Jag älskar dig!

Crash and burn girl, You don't mind the fall until your face hits the ground.

Hej
Idag pallade jag mig inte upp för att gå på idrotten, bra Maria bra! Fuck.
Fick veta att jag, pappa och min lärare ska träffas och prata på måndag om det här, kill me..
Jaja, det är ändå slut snart, snart slipper jag den här skiten. I nian ska jag kämpa.
Nu är jag iaf i skolan, sitter bara och lyssnar på musik, men ska snart skriva bokrecension om "Linas kvällsbok".
Måste skriva engelska också, det är en uppgift jag måste göra för att få G i engelska, men det klarar jag!
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, plugga antar jag, om ens det.
Ska ut och gå senare ikväll igen, var ute i en timme igår, fyfan va skönt det är, bara tänka och gå. Vet inte ens vart jag gick, gick bara runt i Spånga och tänkte, skitskönt!
Menmen.. Nu måste jag skriva, ha det bra!
Jag saknar Nadja bajsmycket..

Och Simon fyller år idag, grattis älskling! <3

"respekt & kärlek!"
maria wallner


Seeeeeeeeriöst, det här är nog den sämsta låten jag någonsin hört. Skäms inte snubben? Lilla vän..

I Hagnesta Hill blinkar tv-ljusen, Jag gör vad jag kan, Drömmer mig bort. I Hagnesta Hill bland de identiska husen, Rycker vi till, Reklamen avbryts för sport.

Tja!
Idag har jag varit hemma, blä. Har sovit typ hela dagen. Har varit så arg och ledsen, men vill inte gå in på varför.
Just nu sitter jag i vardagsrummet och ska skriva so & engelska, måste! Jag ska klara det nu.
Öppnade ett fönster nyss när jag upptäckte att det regnade. En liten hemlighet om mig själv. Jag älskar regn, haha! (a)
Imorgon fyller Simon år och jag har fortfarande inte fått tag i en present, hmm.. Men han får den väl i efterhand, vet ungefär vad jag ska köpa ändå :)
Men nu måste jag börja skriva.. ha det bra!

"Respekt & kärlek!"
maria wallner

Finlandsfärja, bon jovi-covers, living on a prayer looptroop rockers, raggarbilar, power meet, gällivarehäng, fan va fint!

Har inte skrivit på typ 4 dagar, inte bra! Menmen.. har inte hunnit helt enkelt.
Men orkar inte skriva nåt nu, är i skolan och ska hem strax, mår bajs igen. Möuh!
Sitter och drogar Ken Ring, vissa av hans låtar är verkligen kärlek.


Här är 3 låtar som är helt underbara
- Ta det lugnt
- Kelian
- Äntligen hemma

"respekt och kärlek!"

maria wallner


Alla snubbar tänder ju på en rivig låt, men bara en katt förstår sig på't!

Halou!
Kom typ nyss hem från dansuppvisningen, och det var gaaalet roligt att uppträda inför så många. Man fick värsta adrenalinkicken typ, och hela jag skakade efteråt! (; Synd bara att vårat nummer var så kort, men det var som sagt kul ändå!
Nu ska jag snart äta middag, sen ska mamma och jag till mormor och när vi kommer hem ska jag packa lite och sen ska jag sova, tidigt! Ska upp vid halv tre i natt, onödigt att ens sova egentligen, menmen! Kanske skriver någonting senare, annars får ni ha det så jääääävla bra här hemma i soliga Sverige medans jag är i ännu soligare (förhoppningsvis) Grekland och blir brun som fan. Det jag är mest orolig för är att det ska regna varje dag och jag kommer hem lika vit som jag var när jag åkte. PINSAMT!
nadja


RSS 2.0