Since you've been gone

Hola!
Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag in till mammas jobb och hämta en fläkt som hon köpt. Man svettas ihjäl i våran lägenhet, det är knappt man kan vara här så ja, nu efter fyra sommrar här så har vi kommit på att det finns fläktar att köpa. Smartskallar till familj, huh?
Senare idag vet jag inte om jag ska till pappa, för han har inte ringt och egentligen har jag ingen lust att åka dit. Men om han ringer så drar jag väl dit, men det är tveksamt om han gör det.
Nej nu ska jag ta en iskall dusch, sen åka in till s:t eriksplan där min mamma jobbar.
/nadja

juste, maria har dragit på kryssning nu och kommer inte hem förns på torsdag, så hon kommer inte blogga på ett tag ;)

Tjena Sverige, hur är läget? Vart ska du? Kan jag följa med dig?

Tjabba!
Idag har jag inte gjort någonting alls. Skönt att vara hemma faktiskt, men ändå hade jag inte tackat nej till att gå ut, med tanke på att det är 30 grader i våran lägenhet. Vi har sol från morgon till kväll, och egentligen ska man väl inte klaga med tanke på att katten har det fyrtio gånger värre. Usch jag tycker synd om henne!

Men iallafall, som sagt har jag inte gjort något speciellt idag. Har ingenting planerat resten av veckan faktiskt, utom att på fredag ska jag vara med maria och imorgon och på torsdag ska jag träna. Så om det är någon som vill göra nåt är det bara att höra av sig :)
/nadja

lilleplutten! :D

It's the wrong time for somebody new. It's a small crime and I've got no excuse

Tja!
Jag har inte skrivit på ett tag, men min data har varit hos pappa, så ja, va där idag och hämtade lite grejer, så då tog jag med den eftersom jag ska vara här hos mamma i 2 veckor. Min låtsasmamma färgade även min utväxt, det blev väl okej. Lite ljusare i håret nu.

Menmen.. Jag pallar inte berätta vad jag gjort, igår sträckte jag nåt i nacken när jag va ute så jag var hemma hela kvällen. Och idag har jag ju som sagt varit hos pappa, sen hade mamma lite människor här när jag kom hem, så jag var lite social mot dom, sen har jag inte gjort något speciellt, städat rummet och lite sådant.

Just nu ligger jag i sängen och har tittat på film, Gustafs kompis Wille ringde nyss och säger att han, Gustaf och Anton skulle komma hit och sova, så Gustaf måste sova i mitt rum inatt, FUNNYYYYYYYYYY! Fast nyktra kan jag inte påstå att de lät, så det är väl helt lugnt egentligen, men aja.
Imorogn ska jag vara med Charlotta, saknar henne något så sjukt! Sen vet jag inte om Simon sover här. På tisdag bär det av med kryssning i 2 nätter med mamma, Gustaf och Simon :) Tror det blev Tallinn, så två nätters kryssning och en dag i Tallinn, det verkar najs!

Men nu ska jag försöka sova tror jag, vill inte sova så länge imorgon.
Solong!
/Maria

Inget kan bli bra nog

Honey I'm home!
Har ju varit på Sofias land sen i fredags, och vi har haft det galet mysigt! Har varit så jäkla varmt, det är sjuuukt. Ibland undrar man om det verkligen är Sverige vi bor i.
Aja, i fredags kom vi dit ganska sent, så vi gjorde inte så mycket. I lördags var vi i Sala, solade och grillade på kvällen. Sen tältade vi även den natten och innan vi somnade så snackade vi i telefon och spelade kort. Idag har vi varit och badad, asskönt i vattnet! Jag kom hem för en timme sen kanske, och sen dess har jag bara pratat med mamma och packat upp.
Hare!
/nadja


All I need is you; come please I'm callin' And oh I scream for you; Hurry I'm fallin', I'm fallin'

Tja bloggen!
Nu har jag och mamma precis kommit hem från Lena, en av våra "grannar" vi va det förut, nu bor hon två gårdar ifrån.
Men kvällen började i alla fall med grillning på gården med mamma, Lena och hennes son Pontus, efter att ha suttit och snackat i nästan en timme gick vi in och då stack Pontus, så kom hennes dotter Sandra så vi satt och prata "mamma & dottersnack" som mamma kallade det, haha.
Men det har varit najs i alla fall!
Va hos pappa tidigare idag, Simon kom lite snabbt dit och va med mig en stund men han skulle vidare sen.
Fia kom hem med 4 böcker till mig också, anledning? Hmm.. ingen jävla aning.
En av böckerna var "Om jag kunde drömma" och jag "föll" inte alls för Twilight filmen, tycker den är så överskattad! Men jag får väl läsa boken ändå.

Imorgon ska jag vara med Veronika som jag skrev förut, så jag ska nog sova strax så jag kan gå upp skaplig tid.
Så ja, jag skriver nog imorgon, Nadja har ju åkt till Sofia land.
Men hare bra!
/Maria


Jag är sån otrolig Ice Age älskare, så jag bara måste se den här så snabbt som möjligt efter 1 Juli. Se den med mig? (a)

så va glad över saker du har med ett behag och lev dag efter dag som om det vore den sista

Just sitter jag och tittar på Ellen Degenere's show, har precis dammsugit. Igår så åkte jag ju till sandvik och sprang med laget, eller ja, lag kan man väl inte kalla det. Det var bara jag och en tjej till, samt tränaren som sprang. Vi körde både konditions - och snabbhetsträning, så jag kände mig jätteduktig efteråt.
Idag ska jag packa, städa, handla, duscha och sen kanske gå ner till ängarna med Sofia. Vi får se hur det blir med det. Ikväll drar vi iallafall till hennes landställe till på söndag, ska bli jättemysigt :) Jag tar självklart med mig kameran så det lär väl bli massa bilder.
Nej nu ska jag fixa med annat, ciao!
/nadja


en solig dag i Rålis!

-

Tjaaaaaaaaaaaa!
Nu har jag ungefär precis vaknat av att mina väckarklocka ringde.
Inatt kom storebror in i mitt rum vid 2 tiden, så vi satt och pratade till nästan halv 4, haha..
Jaja, snart ska jag åka till pappa och fixa lite, vet inte om jag sover där inatt. Då har jag i alla fall min egna data.
Men ja, det blev ett kort inlägg sådär, imorgon ska jag vara med Veronika, vi ska dra in till Solna och köpa lite grejer, sen kommer vi väl vara ute i solen!
Solong!

/Maria

-

Youtube, tvn, mobilen & bok fick bli mitt underhållande denna kväll, tänkte dra till Veronika nu vid 11, men bussen gick så sällan så jag missade den precis, attans! Menmen..
Det blev inget till pappa idag i alla fall, jag hoppade in i duschen och somnade efter det, så jag drar dit imorgon på dagen istället, sen ska jag nog lägga mig på ängen en stund och på eftermiddagen/kvällen måste jag städa rummet hos mamma, får se om jag sover hos Veronika imorgon eller på lördag då, hehe.
Jaja, nu får jag återgå till mitt youtube tittande, haha!
Peace out.
Maria



Asså herregud, jag skrattade mig igenom hela den här, fyfan. Det är nästan så att jag skäms åt småpojkarna! ;ddd

Det känns så längesen vi träffades och hängde men nu ska jag uppdatera dig på allting som har hänt mig sen sist vi sågs, det var inte igår. Om jag inte missminner mig var det 91 eller 92!

Tjalloj!
Jag kom hem för ungefär en timme sen, och nu har jag ätit mat som jag lagat. Har varit på Rissneängarna med Sofia, Maria, Veronika och Cassandra, så mysigt. Har typ bränt sönder mina axlar, och även mina armar och ben är knallröda..
Och så träffade vi ju Micke i Ismen också! Vet att Maria redan skrivit det, men ändå ;) Tog bild gjorde vi också, och den ska ni fasiken få se. Jag antar att det är typ noll personer som vet vilka Ismen är, men det är iaf en rapgrupp som består av Sober och Mickelito. Så jäkla grymma!
Om två timmar ska jag till Sandviksspåret och ha fys / springa med laget, lite halvläskigt sådär med tanke på att min kondition är typ bajsdålig jämfört med deras. Aja, det går som det går och jag ska icke ge upp!


Micke, Maria and moi! :D
 

och så några låtar med ismen ;)

They wanna know, keep askin' me questions, askin' me about this , askin me about that, when they don't even know me, so stop your questions homie.

Hellu!
Nu har jag precis kommit in, har legat på ängen här i Rissne med Nadja, Sofia, Veronika och Cassie sen 12 idag, det har varit galet najs!
Innan Sofia och Cassie kom så gick det förbi en kille som liknade Micke i Ismen, så jag och Nadja frågade om det var han, och självklart så vare det. Han blev jätteförvånad att vi kände igen honom. Men det är väl bara jag och Nadja i denna värld som lyssnar på Ismen, haha!
Menmen.. Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, alla är ju typ borta. Nicole i Italien, Fanny i Kroatien, Charlotta i Örebro och ja, imorgon åker Nadja och Sofia också!
Ska nog fråga Veronika och Cassie om jag kan följa med och bada med dom eller nåt, höhö.
Men nu ska jag duscha och dra mig mot pappa, måste hämta grejerna innan jag avlider helt. Vet inte vad jag ska avlida utav, men ändå.
Höres senare!
Cya

/Maria

Bild från igår, men whatever, enjoy!

Jag har haft denna gnagande känslan ända sen gud skapade män'skan; att jag inte kan klara mig ensam.

Hola!
Idag har jag varit ute i solen hela dagen iprincip! Eller ja, jag vaknade runt halv elva då jag smsade maria, sen vid ett hoppade jag på tuben där hon redan satt. Vi åkte in till Fridhemsplan och lade oss i Rålis i några timmar. Det var så jääkla varmt, så jag satt i skuggan mestadels.
Runt fyra åkte vi hem åt olika håll och när jag kom hem tog jag det lugnt ett tag, sen smsade sofia och frågade om jag ville dra ner till Golfängarna. Jag lagade mat (mina föräldrar fick en underbar dotter och ett freak till son....) och åt, sen drog jag ner dit. Vi satt där i kvällssolen och hade det mysigt till typ tio någon gång, så jag cyklade hem och åt jordnötsringar, hehe :)
Riktigt mysig dag alltså, med världens finaste människor. <3
/nadja









1. Moi. 2. Rålis. Fullt med folk! 3. Min mobil är underbar och fick stå för musiken. 4. Golfängarna i kvällssolen. 5. Sofia är snygg... 6. Dock är inte jag lika snygg. ;)

Det är sommar nu det är ingen tvekan om saken måste vara lilla ida som har dragit i spaken. Så det är dags att släppa alla trista gamla normer, och hänga på när allt tar nya former.

Tja!
Idag var vädret verkligen på topp, så jävla najs!
Jag och Nadja gled in till Rålis vid 1 tiden, köpte med oss lite grejer och låg där hela dagen, så nu är jag ganska bruniiish eftersom jag har så jävla lätt för att bli brun, hade fått både t-shirt och shorts ränder, men de har typ försvunnit nu tack och lov! Där lyckades jag också somna i solen och vaknade av något jag drömde, haha..
Vi drog i alla fall därifrån vid 4, efter det har jag inte gjort något speciellt.
Min storebror kommer snart till mamma så vi ska prata om våra reseplaner nästa vecka, det blir förmodligen en 2 nätters kryssning till Riga eller något däråt, men det blir nog najs. Sen åker jag nog med honom tillbaka till pappa ikväll, fast det vet jag inte än, måste ha min laddare, mp3, pengar och sådant!
Imorgon vet jag inte vad som händer faktiskt. Får seeeee!
Menmen.. Enjoy!

/Maria


Låten är galet gammal, men det är verkligen en sommarlåt, haha!

ni som vandrar genom livet mot ett ständigt fjärran mål, stanna upp ett tag och grubbla: är det nån som sett min tvål?


Sånt här älskar jag och maria. Så ni vet.

I'm still standing for hope and glory

Oopsie, nu är det fyra dagar sen jag bloggade, men är det sommarlov så är det. Jag kom hem från landet i söndags, men jag orkade inte blogga då.
Igår var det bestämt att jag skulle vara med Sofia, och så blev det också. Jag drog hem till henne, och så gick vi ut med hennes hund. Därefter åkte vi in till Odenplan för hon skulle till tandläkaren, och sen åkte vi vidare därifrån till nakenberget och badade. Efter ett par timmar där så åkte vi hem till Sofia och var skittrötta. Vi åt, satt vid datorn och sånt, och senare gick vi ut på en promenad.
Idag skulle vi badat, men vi gick ner till ängarna istället och schtekte. Runt tre skulle jag hem för att åka till pappa, men det blev inget av med det. Så nu ska jag snart äta, och sen kl. 19 är det träningsmatch mot Täby. Har aldrig spelat match med det här laget, och detta är ingen riktig match heller men det ska bli grymt kul :)
Nu ska jag fixa i ordning laxpasta, ciao!
/nadja


sådär jättematchande bikini, wiho! (jaja, jag ska köpa nya underbralloooor!)




Musik!

Langar 5 underbart bra låtar, enjoy!

 
Adam Tensta - They Wanna Know

 
Foo Fighters - Everlong

 
Maskinen - Pengar


Kleerup ft. Lykke Li - Until We Bleed


The Veronicas - Untouched


/Maria

Save tonight and fight the break of dawn Come tomorrow, tomorrow I'll be gone

Tja!
Just nu ligger jag i min säng, lyssnar på musik och tittar halft på 2 ½ man, intressant.
Pappa och Fia kommer snart hem, det betyder mat! Jag har ätit en macka och en glass idag, inte okej! Men ja..
Idag vaknade jag vid 12 av att Nicoles mobil som ringer. Vi somnade vid 3 (?) tiden inatt. Såg ju Pojken i randig pyjamas, och alla har rätt, den är riktigt jävla hemsk! :o
Jaja, efter att ha gått upp och sånt drog Nicole vid halv 2, så jag har fixat i rummet, tittat på film och lite annat sånt. Har haft bajsont i huvudet!
Simon kommer senare :)
Men nu kom pappa ner och sa att det var mat.
Vi höres!
Maria


Det är så logiskt, alla fattar utom du, du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.

HEJ BLOGGEN!
Har inte skrivit på tusen år. Anledning? Jo, jag har varit på Fannys landställe i Gräddö eller vart det låg, Norrtälje typ.
Och innan det var jag ju hos farmor och farfar, så ja.
Menmen.. pallar jag berätta? Nej det gör jag inte. Men det har varit najs i alla fall!
Ja, idag vaknade jag vid 12 nångång, så jag gjorde mig i ordning i 100 år och bestämde att jag ville ha skor, så jag, pappa och Fia åkte till Barkarby där jag fick tag i 2 par enkla jävlar, galet najs!
Efter det drog vi och hämtade Nicole, Gustaf och Wille i Rissne, åkte hem hit och åt sen gick jag och Nicole en promenad in till Spånga och hyrde film. Så det blev Pojken i randig pyjamas, Wallander - Skulden & One missed call.
Jag och Nicole har tittat på Wallander och One missed call, så nu ska vi spana på den sista.
Imorgon ska jag träffa Simon, han har varit på landet i över en vecka. Jag saknar dig jättemycket älskling!

Men jaja, nu blir det film förfan!
Maria
och Nicole hälsar!  GRRRRR


Sliten, stel och slö

Halloj!
Glömde blogga innan jag drog till landet, så jag gör det nu. Bärbar dator is the shieeet! Idag har jag köpt ny mobil, det blev den silvriga; mot alla odds. Jag tyckte den var schnyggast, även om det var svårt att bestämma sig.  Men ja, så nu har jag comviq (det låter bättre än tele2, så jag vägrar säga tele2.) kompis, vilket är najs.
Det är så jääkla dåligt väder här! Just nu regnar det inte, men det "ligger i luften". Annars har det regnat hela dagen, fyfasiken. Svensk sommar, huh? Aja, nu orkar jag inte skriva mer.
CIAAAO!
/nadja


den är mikket finare irl, och den är brun på baksidan, ej svart.
I LOVE IT! (8gb minne också, haha onödigt när jag har 4gb-mp3..)

What am I fighting for? There must be something more. For all these words i've said, do you feel anything?

Aloha!
Träningen igår gick så jäkla bra, och fyfan vad kul det är.
Idag har jag varit med Sanna igen, och vi har haft roligt som vanligt, vi har gjort lite allt möjligt. Spelat kort, a-ö och lite sånt, hehe. För två sekunder sen satt jag och väntade på att Greys ska börja, men så visar det sig att det inte är ikväll. FAN! Mitt liv går under. Hejdå.
/nadja


jättebra bild, från idag :)<3

I can't live if living is without you.

Hej!
Jag bloggade inte igår, för jag orkade inte, men jag var iallafall med sanna till 9 ungefär. Vi spelade spel och hade kul, haha
Idag vaknade jag runt halv elva, och nu sitter jag och kollar på sjunde himlen. Kl.14.10 ska jag vara hos tandläkaren, och jag kommer ha minst fem hål. Buhä! Efter det ska jag till pappa för att äta, och sen vidare till Barkarby och träna. Lite halvjobbigt för jag har inget busskort för tillfället, har inte köpt sommarlovskortet än, så jag måste betala en massa! ;(
På torsdag kväll åker jag och mamma till landet, och är där till söndag. På fredag ska jag köpa ny mobil, med comviq och grejer! Har fortfarande inte bestämt mig för vilken färg jag ska ha, det är så irriterande! Menmen, vi får se hur det blir! :)
/nadja


Vaknar upp nån gång vid tolv ser lite sopor och betong golv, Sträcker mig efter flaskan för att dränka nån form av sorg. Stå på stans torg om dan gråtfärdig och nedstämd, Söker stöd av folk i samhället som vill vara mer än en vän.

Hellou!
Jag orkar inte skriva någonting nu, kom hem idag i alla fall.
Imorgon blir det chilla galet på dagen sen sover Nicole här och vi ska se Saw 3,4,5 eftersom vi såg 1 och 2 förut.
Menmen..

Puss!
/Maria





Älska låten..

I used to laugh it off. I used to look the other way. I used to save them troubles for another day

Tjaaaaa!
Två dagar sen jag bloggade, men jag har haft fullt upp, nästan. Igår så åkte jag och mamma in till stan och köpte en gitarr till mig! Wiho, jag älskar'n! Efter många om och men vart det en nylonsträngad, för jag känner att det duger med tanke på att jag inte vet om jag ens kommer ha intresse för att fortsätta spela. Det är sånna vi har i skolan, och ja det duger som sagt för mig. Kanske "uppdaterar" sen när jag blivit duktig, vem vet :)
Gick hem till mormor ett tag också, och sen när jag kommit hem därifrån så hittade jag massa bra sidor med ackord till låtar och sånt, och jag älskar att spela! Gud vad kul det är, som ett litet beroende, haha även fast jag bara haft den i två dagar.
Idag har jag hjälpt mamma att rensa ur källaren eftersom att den tredje delen av våran familj låg och sov, HMM! Tur att mamma har en sån underbar dotter, hehe. Har också haft avslutning med laget på Laserpalatset i barkarby. Vi spelade laserdome och det var inte sådär jättekul som alla säger, enligt mig, men det var ganska kul iaf. Kanske beror på var man spelar också! ;)
Nu ska jag spela gitarr och sen kolla på tv.
Puss! / nadja


Det tar aldrig riktigt slut







1. Mina betyg. 2. Felicia och jag efter avslutningen. 3. Sanna fick in 7 mashmallows i käften. (robyn vann dock med sina åtta, höhö). 4. En simmandes jag ser halvgalen ut. 5. Vi skulle få det att se ut som att vi hoppade från bryggan. Lyckades vi? Nej. (sanningen är att vi inte vågade hoppa). 6. Soffis and moi!

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Vädret har ju varit bajs hela dagen, wtf lixååhm!? Jag antar att det kallas sommarväder här i Sverige, det är bara att vänja sig. Jag har iallafall dammsugit och varit nere och handlat idag, hemmafru nästa? (y) Imorgon ska jag tvinga mami att vi ska dra in till stan och köpa gitarr, det har inte blivit av än. Jag = the next trubadur.
nadja

Och gör plats för hans slag när han sänker sitt svärd, jag svär, jag svär! Jag har aldrig öppnat käften. Alltid trott att de va bättre låtit folk få ge mig smällen, jag är ingen tapper soldat men har gått i alla väder.

Tjo!
Nu har jag precis kommit hem till mamma, igår blev det chill hos pappa med Fanny. Vi åkte runt lite till ca kl 12 då vi gick in och tittade på film, sen somnade vi vid 3 tiden.
Idag har vi bara legat inne, vädret är ju inte så fint.
Menmen..
Imorgon åker vi till min farmor & farfar i Söderhamn av olika skäl. Där stannar vi till måndag, så det blir najs! Hoppas på ett mycket bättre väder!
Lite skönt att komma bort från Stockholm också, sånt gillar vi.
Jaaaaaaamen, nu ska jag och Fanny ner och köpa oss lite gott, sen ska jag städa mitt rum, woho!

Hörs!
Maria


Okejokej.. Fanny ville att jag skulle lägga ut den här vackra bilden på mig och min bror, grov bjudning här! Lev livet, eller hur är det?
Så enjoy förfan!
1 år gammal är den också.

Jag tänker på den tiden när vi alltid kunde skratta, när du fyllde varenda jävla dag i min almanacka.

Hejsan! (typ världens fulaste ord....?)
Dagen har varit wooonderful! Skolavslutning på morgonen, med rektorns fucking tal, öronen sprängdes typ (!). Sen i klassrummet fick vi betygen och så och jag är så jävla nöjd. Jag fick 3 G, 2 MVG och resten VG. 
Efter skolan bestämdes det att det skulle bli picknick i Rålis med folk, och efter att alla varit hemma hos sig och hämtat grejer så drog jag, sofia, sanna och felicia dit där det redan var typ sju pers eller något. Det första vi gjorde (eller ja, jag, sofia, chantal & ravina) var att bada. WIHO, jag har tagit första doppet (y) Svinkallt vare, men är det sommarlov så är det. Senare grillade vi mashmallows och korv och tog det galet lugnt.
Nu ikväll har jag varit på Garbo som hade sån där avslutningsfest. Jag var väldigt skeptisk till en början, men det var faktiskt riktigt roligt ett tag. Vid halv elva drog jag och sanna därifrån och gick hem till var och en.
/nadja


Det brann i min själ och jag kände i mitt hjärta första gången, det slog mig, kärlek är smärta. Jag ville göra allt, spendera min tid just då, de var så viktigt, du va hela mitt liv.

Tja!
Längesen jag skrev nu, men jag har inte suttit vid datan, bara någon halvtimme varje dag eller nåt, då har jag inte orkat skriva.
Jaja, jag får väl skriva lite om mina dagar.
I måndags sov jag hos Fanny som jag skrev innan, vi hade det chill. Var ute och pratade sen tittade vi på film resten av natten typ. 
Tisdag - jag drog hem eftersom Fanny skulle till skolan, hemma fixade jag med låtar på datan i nästan två timmar. Fanny kom och vi drog hem till henne, där var det middag för hennes mamma Anna senare på kvällen, hon fyllde år.
Så jag sov där igen.
Onsdag - gick hem vid 11 nånting, fixade lite och gick till Fanny igen, där var jag till 3 eller nåt, då åkte jag till Simon och kom hem vid 10, pratade och tittade på tv med Fia till typ halv 12.

Idag skulle jag och Fanny till Grönan eftersom hon fick sommarlov och det är NRJ där, men jag får se hur det blir. Känns som om det kommer vara över mycket folk där. Annars vandrar vi väl runt nånstans senare.
Imorgon vet jag inte vad som händer, men jag och Fanny ska chilla galet på kvällen, det blir najs!
På lördag blir det troligen grönan om det inte blir idag.

Jaja, jag sitter ute i min storebrors hus och fryser mig till döds, så nu ska jag tillbaka in till mig.
Solong!

LÅNGT INLÄGG, men whatever (?)

Maria

Dom jävlarna tog oss en efter en, dom ljög och bedrog oss med sanningen.

Tjosan!
Orkade inte blogga igår när jag kom hem från träningen pga att jag kom hem typ kl. 10, så jag skriver lite snabbt nu. Träningen gick hur bra som helst, och det var så jeefla kul! Om ca tio minuter ska jag till skolan, och jag hatar mitt hår idag! Hoppas det blir bättre under dagen, haha det brukar det bli. Vi ska bara städa ur skåpen och så i skolan, och så ska vi kolla på fotbollsmatch ; niorna vs. lärarna.
Nu måste jag skyyynda, ciaaao!
/nadja

Jag visste att du skulle bli stark. Sen Min hand i Din hand när kapporna vänder efter vinden

Tjolahopp!

Ligger i min soffa och halvkollar på Pippi på de sju haven, hehe! :D Slutade runt 12 idag i gamla stan, så jag drog hem direkt. Det vart inget med Rålis, utan vi skulle tydligen till Gamla stan istället och "orientera". Första gången det gick bra för mig, och jag hittade alla frågor (y) Var med Robyn och Sannish.
Senare ska jag till pappa och äta middag, och efter det ska jag till Barkarby och träna. Fiffan vad najs! Så längesen, har saknat att spela innebandy asmycket. :)
Nej nu ska jag fortsätta titta på Pippi my love!
/nadja


Snurra flaskan, jag har aldrig, sanning eller konsekvens, vad vill du veta om mig? Fråga bara, jag berättar vad som helst.

Tja!
Just nu sitter jag hos Nadja, jag måste säga att hennes tangenter är jättetröga, iaf mellanslagsknappen!
Menmen.. Vi har varit i Kista och köpt hörlurar eftersom bådas hade gott sönder.
Idag har jag solat lite och chillat galet, sovit rätt mycket. Jag skulle städat, gjorde jag det? Nej..
Men jag ska strax hem och fixa i köket innan mamma kommer hem, pallar inte hennes gnäll.
Sen ska jag nog sova hos Fanny, det är nice! :d

Imorgon får vi se vad som händer, ingen har ju fan lov.
Jaja, hehe.

Enjoy!
Maria

Hon får dig att lova vad du lovat att aldrig riskera. Hon är överallt; där du stannar och dit du flyr

TJA!
Idag har jag varit riktigt effektiv, tycker jag! Först var det skola från åtta till halv tio, efter det var jag kvar med Sanna en stund. Efter att vi ätit megagod ost - och skinksås i skolan så gick vi hem åt varsitt håll. Var riktigt peppad på att gå ut och springa, och det gjorde jag också! Inte långt alls, kanske 2.5 km men ändå, det är alltid någonting. När jag kommit tillbaka från springturen duschade jag av mig lite snabbt, sen drog jag till pappa och hämtade hans video/VHS och typ 10 filmer. Kopplade tillochmed in den själv här hemma, wihoo vad jag är duktiiiig!
Nu är jag hemma och halvkollar på aristocats, den är så sööt, jag älskar'n!  Ska dock inte vara hemma länge till, jag väntar nämligen på att Maria ska duscha klart, för sen ska vi dra någonstans och köpa hörlurar eftersom bådas har pajjat. Dagens teknik är skitdålig, iallafall vissa grejer. Menmen, bara att betala för nya.

ciao fuckers!
nadja



haha fejkleenden is the shit! (bild från igår)

Lämna mig, svik mig, älska mig, sån e jag. Vem är du vem är jag? Så ställ krav, lägg av

Hej!
Nu var det ett par dagar sen jag bloggade, men jag har faktiskt inte varit hemma någonting i helgen, nästan. Men nu är jag här och långelilånglångt inlägg är att vänta sig.

I fredags runt nio eller så drog jag till sofia, sen drog vi till robyn där vi kollade på film med chantal, rebecca och robyn dårå. När vi kom hem kollade vi på Eden Lake, en skräckfilm som faktiskt var helt okej.
Igår var det ju Sveriges dag. Runt 12 (?) åkte jag hem och duschade och fixade mig och sen vid tre så fick jag skjuts till hb där jag mötte sofia. Vi gick ner till golfängarna och var där ett tag, gick hem och åt, gick ner igen och mötte felicia. Åkte karusell och senare kom rebecca. Vi hade en riktigt mysig kväll, faktiskt. Träffade massa folk man kände också.
Senare kom snyggingen Markus Fagervall dit, och vi var helt crazy och skrek som fan. Folk glodde och trodde vi var hans största fans, men icke sa nicke!  Vi fick hans autograf också, hehehe! Ola Svensson ("Hej-jag-leker-schtekare") kom sen också, och då var vi likadana. Runt 12 eller nåt drog vi hem till sofia och kollade på monsters inc. Sen somnade sofia och felicia, då kollade jag och rebecca på Yesman. Den var  inte så bra som jag väntat mig, men helt okej.
Idag var jag hos sofia till runt fyra någon gång, och det enda vi gjorde hela dagen var att kolla på The hills. Snacka chill dag! När jag kom hem så hjälpte mamma mig med engelskan, och nu är den klar och bajsdåligt skriven. Men vet ni? JAG PALLANTE BRYYYYYYYYYYYYYY MIG!
/nadja


hej jag är cool.........

Someday we gonna rise up on that wind you know, someday we gonna dance with those lions, Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'

Hej!
Just nu ligger jag i sängen och är helt död, funderar på att sova ett tag till.
Igår var jag med Simon hela dagen, jag skulle ju dra till golfängarna med Nickan & Lollo ganska tidigt, men både jag och Simon somnade i soffan vid 3 och sov till typ halv 5 (?)
Så han drog hem och jag fick sms om att komma till Sumpan, så det var bara att göra sig iordning fast jag då mådde bajs och dra mig ditåt. Där mötte Nickan, Lollo & Gabriel mig, så vi gick till ängarna och där var det tråkigt och kallt, träffade lite trevligt folk och sånt ändå.
Efter ca. 1 timme där gick vi hem till Lollo, hämtade lite grejer och sen ner till Nickan, åkte till Sumpan och sen till Spånga. Där missade vi bussen så vi började gå mot pappa men satte oss ner på marken och satt där i typ 1 timme (?)
vi satt och pratade och lyssnade på musik, det var nice.
Så vi kom hem runt 12 tiden, åt och titta på film.
Idag vet jag inte vad som händer, flyttar till mamma ikväll, fuck.
Menmen..

Nu ska jag titta på film fast vädret är på topp, mitt huvud dödar mig.
Maria


jag var inte perfekt, jag blev fan ta mig helt jävla knäckt. Och sen när det visa sig att du hade läckt om oss två till hela min tjocka släkt, då blev jag helt förstörd medans du parta på helt oberörd.

Tja!
Idag fick jag sommarlov, jag kan knappt fatta det än, haha! Låter som drama, men det känns inte än.
Betygen var väl chill, jag har gett mig ett löfte att få minst VG i alla ämnen i nian, mamma tycker iaf det låter bra!
Men varför prata om skolan nu? FAN SOMMARLOV!
Ja, idag var vi i kyrkan då med skolan, efter kyrkan drog jag hem, åt och somnade i soffan, sen kollat på film med min låtsasmamma och syrra, bra början det här!
Nu har jag precis suttit och pratat med min låtsasmamma i nästan 1 och en halvtimme. Det är skönt att prata med henne, hon lyssnar och förstår mig på ett speciellt sätt.

Menmen.. Imorgon är det ju nationaldag, så det blir nog golfängarna med Nicole och några, sen på kvällen blir det nog chill hos Nicole, det är nice!
Jaja, strax kommer Simon och han sover här :)
Nu ska jag spana på "I am legend" som börjar strax.

Enjoy!
Maria



Jag trodde jag skulle dö när jag såg hur mycket frisören skulle klippa av, men det blev nog bättre såhär faktiskt!


Somedays I wanna quit and just be normal for a bit. I don't understand why you have to always be gone

Tjihosan! Dagen har flytit på, ingen musik, no där vi fick reda på betyg (VG i alla no-ämnen, happyyyyy!) och sen svenska med utvärdering. Totalt har vi alltså haft kanske 40 minuter lektionstid idag, najsorrrRRRrr! Efter skolan drog jag hem och städade, sen så gick jag, mamma & bror till Evelinas studentskiva. Var trevligt och så, men nu är vi hemma. Ikväll är jag ensam hemma, och jag har ingen aning om vad jag ska göra med tanke på att jag trodde vi skulle vara på studentgrejen längre tid, så jag har inte planerat något.
Imorgon är det nationaldagsfirande på golfängarna som gäller, tror jag. Vet inte riktigt vilka jag ska dit med, men vi kanske går några stycken tillsammans. Jag hoppas fasiken att det blir bra väder, men man får väl inte hoppas för mycket, vi bor ju trots allt in swiiiden!
/nadja


schnygging en solig dag för inte så längesedan!

Brudar gillar brudar, killar gillar brudar. Alla gillar brudar. Brudar, brudar, brudar!

Alooooooooha!
Så jäkla najs dag, faktiskt!  Har fått reda på att jag har G i musik, ett jättestarkt G i slöjd, och i idrott VG. Kommer höja mig i alla de ämnena nästa termin enligt lärarna.
Efter skolan drog jag hem, sen mötte jag sanna på Subway och vi köpte mackishar som vi tog med oss till skolan och åt. Sedan repade alla, och kl. 19 var det dags för konsert! Jag sjöng "Kom änglar" av Lars Winnerbäck med Sofia. Gick såååå bra, och vi fick massa komplimanger efteråt om att våra röster passade ihop och sånt, gah jag är jättenöjd!! :)) Var nästan inga föräldrar där, bara folk från åttan. Inte så mycket folk, men ändå, jag är stolt över mig sjävl! :D Håller på att ta emot videon på oss från Sofia nu på msn, kanske lägger ut den här sen, om den är bra och om jag vågar, höhö. 
Nej nu blir det till att sluta skriva, puss på er! 
/nadja  


These days are foul, destiny's selecting me, murder these thoughts, life is disconnecting me.

Tjao!
Nu sitter jag i skolan, började 12 idag, men såklart glömde jag det så jag stog här utanför halv 10 imorse. Men jag drog till mammas jobb och mötte Charlotta där för hon kom också för tidigt, kungarna själva!
Efter skolan ska jag till frisören direkt, till stan med Charlotta sen dra hem och plugga, eller ja, skriva klart engelskan eftersom min lärare satte G på mig så måste jag skriva klart en sak idag.
Imorgon får jag frihet. Det är riktigt jävla underbart! Sommarlov är något som man borde ha oftare!
Jaja, nu ska jag skriva.

Peace!
Maria


Vi skriver om våra liv, om våran tid, om hur det varit hur det är idag & kommer att bli. man känner för att cutta sina handleder utan anledning ibland när man tittar i backspegeln.

Hoooooooooola!
Sitter och halvkollar på Roomservice, och så åt jag nyss. Pannbiff är grejen, eller inte. Gillar det halvt, men äta bör man annars dör man! (Äter gör man, ändå dör man.. Whatever!) Dagen har varit riiiiktigt chill, hade inge!n engelska så jag började 10.40, då jag hade matte i fem minuter. Efter matten gick jag till mina fränds mattelektion och snodde två matte"problem" som jag sen löste, hehe. Därefter blev det Chefren med Sanna, medans vi väntade på Felicia.
Sen var det tacos-lunch, och det är mycket godare med pitabröd än sånna där andra har jag konstaterat! :D Efter lunchen var det franska, då vi körde land & stad (en lek) och den körde vi på SO:n också. KAOS (!!) är det rätta ordet, herregud, våran klass alltså.. Men mitt lag kirrade vinsten, wihoooo! På NO:n gjorde vi bara ett sex-korsord om typ könssjukdomar och lite sådant, sen på hemkunskapen vare betygssamtal = MVG! Fast det visste jag redan, hehe.
Nu ska jag fixa med annat, ciaociao!
/nadja


kingzzzz! <333

Beauty queen of only eighteen she had some trouble with herself. He was always there to help her she always belonged to someone else.

Tjo!
Inte skrivit på ett tag, eller jo, om att skolan sög, men det är ju inte mycket. Men jag har inte pallat, igår satt jag inte vid datan förrän vid 10 på kvällen heller.
Jag var med Charlotta först, vi chillade galet och var uppe på vinden, plockade ner lite onödigt skit och sen drog hon, haha. Då kom Simon och vi tittade klart på Beck som jag började titta på innan han kom.
När han dragit vid 7 pluggade jag matte och sen städade jag Robbans akvarium och mitt rum med pappa, aktiva jag! Hmm..
Idag ska jag in till staden med Charlotta, fast jag vill till solna hellre, så nu jävlar ska jag klaga på henne tills hon ger sig!
Imorgon ska jag till frisören också, det är något jag då inte ser fram emot eftersom mitt hår är typ förstört ..
Menmen, onödig fakta.

Puss!
Maria

"Tanken utan dig får mig att bli så rädd, jag är kär, du har läkt alla såren.
Att vara med dig är det bästa jag vet, vill alltid ha dig här inget mer med det.
Mina rader för dig dom är hundra procent och min kärlek till dig den är gånger tusen."
Jag älskar dig Simon Emanuel Quist.

Fastnade i Stockholm; platsen där jag föddes.

Jävla pissväder det ska vara idag då! Igår var det ju jättefint väder, varmt och sol. Nu är det grått, grått, grått och grått. Regnar gör det också, fuck it. Idag har det varit chill dag, fasiken vad det märks att sommarlovet snart är här. På nästan alla lektioner är det att lämna in böcker, ha betygssamtal, "leka" eller städa som gäller. Jag gillar't!
På vägen hem så skjutsade sanna mig en liten bit på cykeln, och den jäveln körde rakt igenom en vattenpöl, och eftersom att jag satt på pakethållaren hade jag ingen sikt framåt. Heeela min fot drogs igenom vattenpölen och blev helt blöööt!  Buhu! Det fick jag gå hem med, TACK SANNISH! :(
Nu ska jag plugga engelska, puss på er!
/nadja


självporträtt

Do you feel like a man when you push her around? Do you feel better now as she falls to the ground?

Jag orkar inte skriva nåt, igår pluggade jag 3 timmar matte och idag 1 och en halv timme, 4 omprov kvar. IG i minst 2 ämnen, skolan suger, så äre bara. Tack gud att skiten är slut på fredag!

Love!


Maria

Snurra flaskan, jag har aldrig, sanning eller konsekvens. Vad vill du veta om mig? Fråga bara, jag berättar vad som helst


lite mer musik åt folket,
Veronica Maggio - 17 år. Kärlek!

Det blir fel, slår bakut, allt går snett men det tar aldrig riktigt slut

Jag kom för en stund sen ut ur en iskall dusch, och snacka om att det var skönt! Våran lägenhet är stekhet på sommaren, eftersom att solen går "runt" den, och lyser på hela dagen, från morgon till kväll. När det är riktigt varmt går det knappt att vara inne.
Aja, nog pratat om våran lägenhet, hehe! Dagen har rullat på bra, tycker jag. Glömde tyvärr idrottskläder, typ första gången den här terminen (!?) men jag var grym domare iallafall som inte gjorde så mycket, men ändå. När jag kom hem tog jag som sagt en dusch efter ett tag, sen gick jag ner och köpte en twister :D Nu sitter jag här, och senare ska jag plugga engelska, vilket är lite mindre najs men det ska vara inne på måndag, så det är lugna puckar! Ingen stress här inte. 

Och juste, i morse fick jag reda på att t-centralen och kungsträdgården på blåa linjen kommer vara avstängda från 14 juni till 11 oktober! :O Alltså hela sommaren, pga nåt de skulle bygga eller vad det nu var. Inte för att jag åker där så ofta, men ändå, på sommaren är det jättemysigt att vara i stan, speciellt kungsan!
/nadja


Bjuder på en låt: Lars Winnerbäck - Aldrig riktigt slut. Älskar'n!


Det var jag och fröken Svår, vi skulle hem åt samma håll.
Det kanske blev en liten omväg men vad spelar sånt för roll?
Natten var så tyst och skön och månen var så vacker över taken.

Hon hade tappat allt igen, varenda mening, varje hopp och
hennes utsikt var en botten, hennes drömmar var en flopp.
Men ändå, där vi gick, hon skratta till och prata' på och höll sig vaken

Hon sa: "Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll
Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll!
Här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt
Nu ska jag passa mig för dom som aldrig gjort som dom har tänkt.
För jag vill aldrig bli en sån, så har jag lärt mig det igen
Det kanske passar nån, men inte mig och inte än"

RSS 2.0