10 små moppepojkar

TJAAAAA!
Jätte längesen jag skrev, det här är inte okej!
Dagarna har bara rullat i skolan, är redan så jävla skoltrött så det inte finns..
Under dagarna har jag sovit hos Nadja, träffat Johan & Anton när dom skulle spela handboll här i Stockholm, tagit hål i öronen (!!!!) och varit med Simon :)
Just nu sitter jag i skolan, slutar 12.10 eftersom jag inte har något språkval :D då ska jag hem och äta.. vi fick ingen mat idag, det var nåt knas i matsalen typ.
Jag ska plugga ett tag sen, Simon kommer till mig när han slutat skolan. Vi hade 5 månader igår.

Men nu ska jag skriva so.
PUSS PÅ ALLA!
/Maria

Welcome to the club now


Gryyyyyyyymt bra låt, refrängen är bäst!

 Igår var det cup i Uppsala, vi vann två matcher och spelade en oavgjord. Fick mina matchtröjor och överdragströja, och det står Thuresson på hela skiten. Kungligt. Ikväll kommer Maria och kanske Fanny hit och sover här, myys.
Puss! /Nadja


Alla vi i Gnaget, vi är svarta vi är gula. Vi är inte lika fula som dom i andra laget..

..Tillsammans ska vi gå, all lycka kan vi få. Alla vi som gett vår själ till AIK.

Haha vi börjar inlägget med en AIK-låt, jag är grymt sugen på att gå på fotbollsmatch nu snart. Ska bara hitta någon att gå med, får väl tvinga med nån. Haha :) 
Kom hem för ett tag sen, var och åt på grekisk restaurang med min bror. Min mamma har gäster här hemma, så vi åt på restaurang eftersom vi inte kunde äta hos pappa tydligen, vilket vi skulle ha gjort idag egentligen.. Menmen. 
Idag har det ju varit skola, såklart. Det är bara att vänja sig nu. Fick galet ont i magen i slutet, så jag led igenom NO:n och var inte med på idrotten. Har ångest över det, haha. Nu måste jag plugga biologi, Torkels läxförhör är inte att leka med! 
/Nadja


AIK!

Om jag gav dig mitt liv skulle du då förstå, att jag dör för att ge dig mitt liv.

Jag måste sova! Men jag orkar inte.. Vill inte.. Eller nåt (?) Vet inte. Trött!
Skolan idag va seg, eller ja, gick mest till att jag och Charlotta ritade en transa på tavlan och förstörde pennan, satt och pratade och garvade så vi fick fetaste utskällningen, översatt en text och fixat med alla böckerna.
Efter skolan drog jag, Fanny och Charlotta hit och tittade på en film, såklart somnade alla 3 i soffan, haha..
Men dom drog vid 5 tiden nångång, då la jag mig och tittade på vänner fram till 8 tiden då pappa och Fia skulle titta på "män som hatar kvinnor" där uppe, så jag tittade med dom, det var lite sådär halv najs.

Men nu ska jag väl försöka sova, eller nej. Ska titta på vänner! Höhö..
GLAD JAG ÄR!
Puss!
/Maria

Together we cry

Skolan är igång nu. Jag hatar SO mer än något annat i världen, våran syslöjdslärare är faktiskt väldigt bra, vi har ny mattebok som är helt omöjlig att förstå för mig (än så länge) och jag hatar SO ännu mer så jag kan skriva det igen.
Bloggen kommer lite i andra hand nu när jag ska satsa allt på skola (minus SO) och innebandy, så det blir väl inte sådär överdrivet mycket uppdatering. Nu ska jag byta om, sedan sticka på träning. Imorgon börjar skolan 8 så jag måste väl sova när jag kommer hem efter att jag läst lite biologi. 
/Nadja


U can B What U wanna B

YO!
Första skoldagen idag alltså. Kan säga att jag hade inte lätt att vakna, både mobilalarmet och väckarklockan gick igång innan det blev liv i mig, höhö. I skolan fick vi busskort sen va det bara att dra hem igen..
Så jag och Fanny drog till henne, tittade på film och somnade.. Gick till mamma och hämtade lite grejer och sen drog jag till pappa och titta på Scary Movie som gick på tv. Simon kom hit vid 5 tiden och drog vid 10, så jag har tagit ett bad och lite sådant sen dess :)
Ska strax sleeeeeeeepa, igår somnade jag ju såklart försent..
Puss!
/Maria

Om du vill bli min fru ska jag ta dig här och nu!

Blä!
Mitt badrum är snart klart :D eller snart och snart.. man kan bada, gå på toa och sånt i alla fall. Fast det fattas rätt mycket ändå..
Jag har i alla fall fixat med all musik på datan ikväll, tog bort ca 300 låtar från datan, alla från mp3n och fixade nytt!
Sen har jag packat upp, grejat med massa annat här hemma och sådant, najso!
Skulle färgat håret ikväll, men nu kanske det är försent, så ska strax gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon.

Nu måste jag äta nåt och leta fram alla böcker som jag måste ta med mig imorgon, har fått räkning.. höhö.
/Maria



Dagens låt, hahaha. Lovely!

LARS WINNERBÄCK - jAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING


/N

Inget kan ändra det faktum att det aldrig kan bli som förut.

Hej.
Jag lever, faktiskt. Sen jag skrev senast har jag: Börjat skolan, varit på Grönan som var underbart roligt, tränat, tränat och tränat. Igår började dagen med fys i Sandviksspåret, sen kl. 15 var det dags för träning i två timmar. Idag var det träning i två timmar från kl. 10-12 och sen lunch, därefter träningsmatch mot Vendelsö som vi vann med 6-3. Är alltså ganska seg i kroppen och jag vet någon som kommer somna tidigt ikväll. Dessutom är det skola kl. 07.55 som gäller imorgon!
/Nadja



My cool

Tjo.
Dålig uppdatering, illa. Nadja mår inte bra och jag får inte tag på henne, hoppas du mår bättre snart! <3
Sen har jag varit hos Fanny igen, haha. Men nu är jag hos pappa. Vi va precis och köpte lite grejer på net on net. Så jag kom hem med en skitful knallrosa muspekare, att jag alltid ska köpa fula saker? ;o
Jaja, ikväll ska jag sova tidigt, vill inte komma försent första skoldagen!

Skriver sen!
Puss.
/Maria


Me & U

Hellu!
Har sovit hos Fanny två nätter nu, därför jag varit lite borta.
Ikväll ska jag till pappa tror jag, ska försöka få med mig Fanny dit eftersom hon ska sova hos mig, hennes mamma va busy hemma, haha.
Hon skulle pierca naveln idag och jag hade glömt mitt busskort hemma så jag drog därifrån vid halv 12, låg och solade en stund men det blev kallt, så nu ska jag strax fixa med all musik på datan och min mp3, ta bort all bajsmusik, lägga in nytt och sådant. Ska försöka fixa min jävla iPod också..
Så jag har något att göra tills Fanny kommer hem vid 3.

Cya!
/maria

Skolan på måndag, tagga!

Jag har inte spårat ur, bara valt en annan väg

Tjo! Sitter just nu och gör typ ingenting, ska snart fixa mig lite och så inför imorgon. Skola förfan!  Är grymt taggad inför nian faktiskt, så jag ska inte klaga. Då får jag bara fel inställning och blir skoltrött med en gång. Ska bli roligt att träffa alla också, har typ inte sett en enda i skolan på hela lovet utom de jag umgås med dårå.
Nu ska jag fylla i en blankett för att jag ska få bankkort, eller nåt slags bankkort iaf.
/Nadja


Här får ni låten som blev  "kryssnings-låten". 


"Ere fest eller? Näe, det är ost - och skinkmacka"

Hahaha, rubriken.. <333

Tjo!
Maria har ju berättat om hela kryssningen, så det enda jag har att säga är väl att vi hade så otroligt roligt, verkligen en kväll/natt att minnas!
Nu sitter jag och håller på att dö, för jag är så trött. Somnade kl. 8 i morse typ, sen upp och åt frukost kl. 9, sen sov vi till halv tolv igen. så ja, 2 timmar har jag sovit i "natt". Tränade idag också, vilket inte var det smartaste jag gjort med tanke på hur trött jag är och att jag bara ätit en baguette. Menmen, gjort är gjort! 
Nu ska jag dö. Halvt. 
/Nadja

söt jag är :D

-

TJA!
Nu är jag hemma. Eller kom hem för 1 timme sen ungefär.
HERREGUD va vi har haft roligt! När vi kommit ombord så upptäckte vi att mammas kompisar och hennes tonåringar med sig som är några år äldre än mig, haha.. Men dom hade vänner med sig som var jättesnälla!
Så vi åt och sådant med dom rätt sent på kvällen, sen drog vi ner till hytten och chillade galet, tog bilder och åt godis.
Efter nästan en timme där drog vi till en av clubbarna där. Där va det inte så mycket folk än så vi drog vidare.
När vi vandrat runt och träffat nån social snubbe som vi dissade efter en kort stund så mötte vi 4 snubbar, två lika gamla, Johan och Anton, sen Johans storebror Tobbe och hans kompis Söder, dom två var helt borta, haha! Dom försvann efter ett tag så vi var med Johan och Anton resten av tiden. Vi sprang runt uppe på däck, dansade och chillade galet.
Framåt 4 tiden satte vi oss på någon våning och pratade, då kom Shabbe och hans vän, de ville köra sanning eller konsekvens. Jag som inte gillar leken speciellt la dissen och låg mest och halvsov på golvet och garvade åt allt dumt dom gjorde, stoppade huvudet i papperskorgen, luktade på fötter osv.. haha.
Menmen.. Vid halv 8 pallade ingen mer så vi gick och sov. Vaknade en timme senare för frukost, dog där och gick och sov igen. Så idag har vi bara vandrat runt och sådant.

Jaja.. Galet kul vare i alla fall! Tack Fanny, Nadja och alla.
Nu ropar mamma för mat!
Bilder kommer nåndag.
Laters!
/Maria


Tråkigtinläggutanbildmenwhatever

Uuups! 3 dagar sen jag bloggade, men jag har inte pallat. 

I fredags var jag med Sanna tills hon skulle åka till landet, vi gjorde inget speciellt har jag för mig.  I lördags var jag med Robyn, sen på kvällen drog vi till The Voice. Packat med folk, och jag får panik när jag är bland mycket människor så det var halvkul. Kul att träffa Robyn dock :) Promoe ägde skiten ur alla, han körde bara bästa låtarna, älska! Efter Thevoice drog vi hem till Robyns kompis Lucille och chillade. Jag och Robyn satt bara och snackade med nån Axel. Men det var roligt, faktiskt. Vi kom hem till henne vid halv två, så sov jag där. 
Igår drog jag från henne till mormor runt halv tre (?) och sen efter mormor åt jag, sen drog jag ut med Sofia, Felicia, Maria och Fanny. Vi chillade, gjorde typ inget. Idag blir det kryssning med Fanny och Marre, samt Marias mamma. Ska bli skitkul :) Nås inte på mobilen tills imorgon, eftersom att vi är utanför Sverige mesta tiden.
Nu måste jag fixa det sista, puss!
/Nadja



Det är lugnt, i got it. Det är lugnt, i got it. Fucka ur ikväll, det är lugnt, i got it.

Tjo!
Nu ligger jag i sängen, Simon drog tillbaka till skolan för ett tag sen, han började ett gymnasium här i Rissne idag. :)
Jag börjar nästa måndag, senare än alla! 8) hehe. KUNG!
Sov hos Fanny inatt, vaknade av Simons sms att han ville äta här, så jag gick upp och drog mig hemåt och städa mitt rum som jag hade lovat mamma att göra idag.
Menmen.. Idag ska jag, Fanny, Nadja och mamma på kryssning, galet najs! :)
Så jag måste packa och sådant innan Simon kommer tillbaka hit. Jag hatar att packa, det tar alltid hur lång tid som helst för mig och ska alltid börja i sista minuten, blö..

Jaja, nu måste jag väl börja ändå.
Imorgon kommer nog massa bilder också! :)
Cya!
/Maria

M is for Music

5 låtar jag diggade för några år sen och de är fortfarande bra, haha.. !




ATB and Paul - van dyke rave mix dj special k

Sash - Ecuador

Darude - Sandstorm

Bomfunk MC's - Freestyler

Bomfunk MC's - Sky's the Limit


/Maria

You don't know me and you don't even care.

Hellu!
The Voice sög, packat med folk.. Låg och dog i ett tält hela kvällen med Charlotta, Fanny, Jocke, Oliver och Jesseh, kul.
Va dessutom på ett skithumör så det gjorde inte saken bättre. Jag, Charlotta och Fanny kom hem vid 1 inatt och vi sov här hos min mamma.
Charlotta drog precis så jag och Fanny ska snart till henne, får se vad vi hittar på!

Men jaja..
Inget att skriva om.
Cya!
/ Maria


Jag måste springa nu

HEJ!
Helveteeee vad längesen det var jag skrev, men har inte suttit nånting vid en dator nästan.

I onsdags kväll var jag med mamma, Fanny, Fannys mamma Anna och hennes kompisar i vitabergsparken och tittade på streetdance uppvisning, hur jävla coolt som helst! Det var grupper från olika länder som kom och dansade. Bajs på att regnet startade för då var det tvungna att ta paus, så vi missade en halvtimme. Sov hos Fanny sen.
I torsdags åkte jag med Fanny, hennes kusin Cathrine, Anna och två andra till Waxholm över dagen, det var najs.
Sen var vi på stan ett tag, men det började ju regna.. Vi drog till Fanny ist och fixade lite sen åkte jag till pappa och Simon kom ocu sov hos mig :)
Igår var jag och Simon döda till kanske halv 4 då jag åkte hem till mamma och åt, sen drog jag till Solna c med henne för hon hade lovat mig ett par byxor. Så jag hittade ett par chinos och ett par grå mjukisbyxor, galet najs!
Efter det mötte jag upp Fanny i fridhemsplan så åkte vi in till stan där vi träffade Charlotta. Vi träffa lite av Charlottas kompisar och var runt överallt. Så vi kom hem vid halv 2 tiden inatt och Charlotta sov här.
Idag däremot så åker jag och Charlotta med min kära familj till "kusinerna" på Lidingö, är där väldigt ofta känns det som..
Men vi drar dit och äter kräftskiva fast jag hatar kräftor.. men får alltid nåt annat (y) sen efter det drar vi in mot The voice framåt kvällen! Får se vilka jag och Charlotta vandrar runt med där, hehe..

Menmen.. LÅNGT!
Nu måste jag väcka Charlotta,    eller snart måste jag..
Cya!
/ Maria

TJAJJ!

Eftersom att vårat internet av någon anledning lagt av helt och vägrar funka så måste man använda Telia-dongeln. Den funkar inte heller alltid, och det är irriterande!

Idag har jag kollat på film, spelat gitarr, suttit vid datorn, umgåtts med min brorsa (konstigt nog har vi varit som kompisar de senaste dagarna. vafan har hänt?!) och tränat.  Är så jäkla stolt över mig själv, för min kondition har verkligen bättrats i sommar. Jag springer nu 20 sekunder snabbare än i början av sommaren på en runda vi sprungit varje torsdag, wiho!
Nu blir det Scrubs!
/Nadja

Säg varför det måste vara jag

Tja!
Skulle varit med Sanna idag men efter att jag suttit och väntat på henne i 2½ timme så dissar hon mig och säger att hon inte orkar.. KUL! Så jag har inte gjort nåt alls idag typ, bara kollat på Paris BFF, haha. Hon som vann, Brittany, jag älskar hennes hår. Så jäkla fint. Höhö!
Nu ska jag glo på tv, puss!
/Nadja

I'll be there for you

Tjo!
Sitter nu och kollar på Vänner, stängde nyss av en skitdålig film jag kollade på. Om typ 40 minuter ska jag ta bussen till pappa för att äta där, sen ska jag dra vidare till Björkeby och träna! Ska bli skitkul.
Igår var jag med Sannish the man, vi åkte till solna där hon köpte skor, sen åkte vi hem till henne och snackade och spelade kort. 
Nu måste jag fixa väskan, ciao!
/Nadja

This is the new number one.

Hej!
Ligger i sängen med världens huvudvärk och jag är ensam! Fanny drog för inte så längesen, hon ville att jag skulle följa med till henne men jag orkade inte, sen frågade Veronika nyss om jag kunde komma till henne, men orkar ju inte det heller.. Jag har inte sovit ensam eller hemma på nästan en månad, antingen har vänner eller Simon sovit hos mig eller så har jag sovit borta. Så det blir hemma ikväll, skönt!
Idag skulle jag och Fanny dragit till Solna för hon skulle inhandla lite, men så blev det inte. Så vi drog till henne och titta på film, jag somnade såklart och sov till vi skulle hem till mig igen och äta.
Menmen.. Skulle ju börja med hissar/dissar, men skriver det senare ikväll nångång.
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, antagligen vara med Fanny, är med henne hela tiden nu, haha.

Men ja, ska ut och sätta mig med mamma på altanen och ta en huvudvärkstablett.
Skriver sen då.
Cya!
/Maria

Vi sitter i samma bil!

Tjaaa!
Just nu ligger jag i sängen, vaknade för inte så längesen fast jag somnade vid kanske halv 2 (?) nångång. Ska försöka att inte sova bort hela dagarna nu hos mamma, hon vill ju göra saker, haha.
Jag och Fanny ska i alla fall till Solna idag för hon ska köpa lite grejer.
Sen måste jag åka till pappa, hämta min cykel och cykla till mamma, ska ju vara här i 2 veckor nu, så hon vill även att jag ska ha min cykel här, hmm..

Jaja, nu är jag galet hungrig! Måste äta..
Ikväll börjar jag med hissar/dissar, hahaha!
Cya later aligator!

/Maria


Do you know what's worth fighting for when it's not worth dying for?

Känns som att det var jättelängesen jag bloggade "på riktigt" men det är bara tre dagar sen. Aja nu är jag här och ska blogga iallafall!

Sen sist då. Hmm. I fredags sov jag ju hos Veronika. Var riktigt mysigt. Vi gjorde inget speciellt, chillade bara och snackade typ. I lördags hade jag stor lust att dra ut på kvällen, men ingen ville / var inte hemma så jag gick ner till affären och köpte läsk så var jag hemma med mamma istället. 
Igår åkte jag och mamma till Ikea och köpte lite grejer, sen åkte vi till mormor och åt kräftor. När vi kom hem upptäckte vi att vi fått fel färg av ett nattduksbord så vi åkte tillbaka till Ikea för att byta, men då visade det sig att det bara fanns den färgen och att de hade målat "visningsexemplaret" vitt. Så ja, det vart inget bord. Det blev bara ett ljusfat, tre blockljus och sand till mig. På kvällen så var jag på Nakenberget med Nicole, Louise, Maria, Fanny och Sofia. Vi chillade och hade det myyys. 
Idag ska jag vara med Sanna, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men något hittar vi väl på.
Nu ska jag duscha och sånt, vi höres!
/Nadja


When love takes over

Hej!
Nu sitter jag här med Fanny, vi kom in för kanske en halvtimme (?) sen.
Jag, Fanny, Nicole, Louise, Nadja och Sofia har varit vid Nakenberget hela kvällen och chillat galet, hehe.
Simon kom till mig vid typ 1 tiden inatt, sen sov han hos mig, mys.
Imorgon ska jag vara med Fanny, det är det ända jag vet ;d

Menmen.. Vi ska titta på film nu.
Cya!
/Maria



Eftersom internet fucka ur när jag tog emot bilder fick jag bara den här av Nadja.
Sötbild på mig, Nicoles ben och Fannys hand, haha!

"Försök att inte skratta"



Okej, jag dör. HAHAHAHAHAHA!
Klarade att inte skratta till 0.25, sen grät jag av garv, hahahaha!

Gå tillbax till den tid som varit, jag får flashbacks.

Hej!
Först måste jag börja med att säga, jag har damp. Det flyger en stor fluga runt mig och det har gjort det hur länge som helst när jag legat och kollat på tv. Den ska dö snart! Sen har jag ont i huvet så jag mår illa, inte bra..
Inatt sov jag hos Fanny för vi kom hem vid halv 11 igår, vi degade ihop och jag somnade lite efter 12. Vaknade vid 12 idag också, så jag gjorde mig iordning och drog till mamma. Där la jag mig på altanen i nästan 1 timme tills mamma ville ha hjälp med packningen från centrum. Vid 3 drog jag hit till pappa, så jag har städat rummet eftersom det var kaos här inne, sen öppnade jag ett stort h&m paket också, jag hade ju hittat upp mot 15 plagg, men jag kom ner till 7 när vi väl beställde, höhö.. 
Imorgon ska jag kanske träffa Simon, om han ville och kunde. Flyttar till mamma på kvällen, så jag ska träffa Nicole för att lämna en gammal mobil till henne eftersom hon tappa sin.

Jaja, palla. Ska strax titta på Shrek 3 som börjar på tv, Nicole ville gå på bio, men jag orkar inte! Hehe..

Cya!
/maria

Lite bilder från farmor och farfar;









1. Gustaf, minikusin och Fanny.
2. Fanny och kusin i krig om en boll, minikusin tittar på.
3. Gustaf kör sin egna Suntrip.
4. Fanny, jag i mina seeeeeexiga strumpor och kusin efter vi gjort slut på en hel tunna i vattenkrig. Haha, töntar..


DU kan om du vill


Sitter och lyssnar på låten ovan, och är inne på Facebook som jag totalt kärat ner mig i. Älskar den sidan nu! :D
Hade inte mycket mer än så att säga, haha. Hörs!
/nadja

The darkness inside you can make you feel so small..

Just nu sitter jag och försöker förstå mig på Facebook lite bättre, och jag lyckas faktiskt. Lite smått iallafall. Man måste verkligen lära sig den sidan för att det ska bli kul, så jag lär väl tycka bättre om den snarast. 
Idag har jag varit på Nakenberget med Sofia, och blivit riktigt brun tror jag. Vi har badat och stekt galet, varit jättemysigt :) Så nu sitter jag helt varm i kroppen, ska in och ta en iskall dusch och smörja in mig snart. 
Ikväll drar jag till Veronika, vet ej vad vi hittar på. Kanske drar ut en "sväng" senare fram mot natten, annars chillar vi väl bara :) 
 Nu ska jag städa hela fucking lägenheten ;((((
/Nadja


känner hur det bränner ifrån tårna upp till hjärnan

Ey!
Dagen har tillbringats ute i Stockholms skärgård med mamma. Har stekt galet i solen och badat. Skulle även äta lunch men det var en halvtimmes väntetid så vi tog en tidigare båt hem och åt chickenburger på mcdonalds, hehe!
Om två timmar ska jag till Sandvik och springa i spåret med laget, är inte så jättepeppad med tanke på att jag gick upp halv sju imorse. Menmen, det måste göras.
Förresten har Sofia kommit hem nu, i miss youuuuuu! <33
/NADDIIS

1. jag är söt i mamis solglasögon
2. svanunge (!) som doppar huvudet

Väldigt intressanta bilder, I know.. 

Jag känner en bot, hon heter Anna, Anna heter hon!

Hej bloggen!
Just nu sitter jag på balkongen med pappas minidata som är omöjlig att skriva på! Mamma och farmor sitter här med mig, mamma kom hit för inte så längesen även fast jag är här med pappa. Fanny sitter där inne med mina kusiner och tittar på Cartoon Network, haha sötnosarna!
Mina kusiner kom idag också strax efter vi kommit hit vid 12 tiden.
Idag krattade jag hela gräsmattan här, tummen upp (y) sen har vi solat, spelat fotboll och sådant.
Lite jobbigt just nu eftersom farmor och farfar precis har skiljt sig, så det är sista gången jag är här nu. Jag har liksom vuxit upp i det här huset, varit här jämt på loven, varje lov!
Jaja, jag ska ta vara på den här tiden, ha kul. Vi åker ju hem imorgon igen >.<
Ska kolla om Markus är hemma också, längesen jag träffade honom! :o
Menmen.. Nu ska jag duscha, sen får vi se vad som händer, kanske drar jag och Fanny ner mot stan framåt kvällen, vi får se!

Men ja, långt inlägg, men vad gör det om 70 år?
Cya!
/maria

I need you

  






/maria

Young blood

Tja mannar!
Hjälpte nyss mamma med att baka muffins, så snart får man fika! Igår var jag ju hos papish och då fick jag en hink med mynt, det var 750 spänn! Dock är det i tior, femmor, enkronor och femtioöringar så jag ska växla det på Ica Maxi i deras växelmaskin. NAAJS, nu har jag pengar till Grönan med tjejerna :)
Träningen igår gick sådär , har ju inte spelat på en månad så det var förståeligt.
Idag vill mamma dra med mig och bada, får se om jag ringer/smsar nån som kan följa med, om vi ens åker. Solen har försvunnit nu men den kanske kommer tillbaka, vad vet jag. Ikväll blir det iaf middag och bio i Kista med broder. 
Nu ska jag ta ut muffinsarna ur ugnen
/Nadja

 
haha sweeeeet! från Sofias och mitt partaj. 

Jag ryser när jag hör ditt namn det bara är så

Jag har inte somnat än och lär inte göra det på ett tag heller, är inte speciellt trött.
Jag och Nicole sitter och roar oss till youtubeklipp, haha! Alltid kul ;d
Kom på att imorgon ska jag försöka få mitt hår färgat igen, det här är ju fan inte okej, ser ju hemskt ut. Men jag vill ha min normala hårfärg, eller lite ljusare än det. Villvillvill!
Men ja, skriver imorgon.
Cya!
/maria



Såg den här för tusen år sen med Charlotta, vi grät av garv, så söööt!

Alla vill till himmelen, men ingen vill dö

Hej.
Har varit med Fanny många dagar nu, jag älskar dig syster. Vi har gjort lite allt möljigt, varit ute, film och sådant.
Skulle sovit hos Simon inatt, men ja, tydligen inte verkar det som..

Menmen.. Imorgon kommer det byggubbar hit kl 7 på morgonen, tummen upp! Jag kommer få sova länge känner jag.
Fanny kommer och sover här för vi drar tidigt på torsdag morgon, najs!

Men jaja, är trött så ska strax titta på film eller nåt.
/maria


JAA, jag älskar youtube, det är bästa tidsfördrivet som finns!
Den här är så galet rolig, dog när jag såg den, haha!

Där står en flicka och drömmer sig bort, hon samlar liv

TJOOO!
Snackade nyss med min halvbror i telefonen och så bokade jag bio. Imorgon ska vi till Kista och äta samt kolla på "Linje 1 2 3 Kapad". Vi får väl se om den är bra eller inte.
Igår var jag med Sannish ett tag, eftersom att jag sovit hos henne. Vi var i en lekpark, gick runt i Sumpan och åt cheeseburgare. Senare på kvällen var jag med familjen. 
Idag ska jag till pappa sen, och efter det är det träning, hallelujah! Är så jäkla sugen på att spela innebandy nu så jag dör snart, höhö. 
PUSSPÅER!
/Nadja

Minnesluckor, barn med syrran, vill alltid vara kvar i fyllan!

Tjoho!
Just nu ligger jag i sängen, Fanny är här men vi ska strax dra till henne och äta, najs!
Kvällen på Lidingö var chill, Guitar Hero, mat, studsmatta och skratt, hehehe!
Inatt kom Simon hit vid 12 tiden nångång, så han och Fanny sov här, det var mys, vi snackade fram till 3 tiden då Beck började på tv, sen somnade alla till den, haha.
Imorgon ska jag träffa Simon antagligen, sen sover Fanny här på onsdag för hon glider med upp till min farmor och farfar!

Jaja, måste fixa mig nu, sover hos Fanny.
Puss!
/maria











1. Fanny och "kusin" Simon
2. Jag var king på trummor!
3. "Kusinerna" Simon och Linus
4. Jag på studsmatta
5. Fanny på studsmatta

Mycket vatten har passerat under våran bro, mycket som har hänt men inte slår vi oss till ro.

JAG ÄR HEMMAAAAAAAAAAAA!!

Och jag är så glad för det (haha), även om jag träffat Emilia de senaste dagarna vilket varit väldigt roligt så har jag längtat hem. Snart ska jag äta, och sen vid 8 eller nåt drar jag till Sanna och sleepar där, mikket trevligt! 
Orkar inte skriva mycket mer nu, kortkort inlägg vart det. 
/Nadja


I EN ROSA HELIKOPTER!

Tjaaa!
Just nu sitter jag hos Fanny, kom hit vid halv 12 tiden igår kväll. Innan jag kom hit så blev det en hemma kväll med sushi, film och sömn, haha.
Ikväll ska vi äta middag hos mina "kusiner" på Lidingö, galet najs! Sen sover Fanny antagligen hos mig.
Imorgon träffar vi nog Veronika, sen vet jag inte resten av veckan. Jo! På torsdag - fredag åker jag till farmor och farfar.
Sen måste jag träffa Simon någon dag också!

Menmen.. måste fixa lite nu.
Hörs!
/Maria

Cashen dom tas

Tjo!
Har inte skrivit på en jävla massa dagar ju! Nej, 4, men whatever.
Fanny drog precis härifrån, hon sov här inatt. Eller sov och sov, vi slocknade vid 8 imorse.
Simon sov här i 3 dagar också, det var mys. Jag saknar honom nu! Vi hade 4 månader i torsdags men såklart lyckades jag få feber, bajs, men han gjorde mat och vi tog det lugnt bara.
Jaja, ikväll kanske jag drar hem till Fanny och slaggar där, beror på när hon kommer hem från någon middag hon skulle på, jag pallade verkligen inte följa med, måste få sova lite till.
Imorgon ska vi kanske på "Sommaren med Göran". Får se hur vädret är och sådant!

Men nu ska jag titta på film och sova en stund.
Puss!
Maria



Asså dom här snubbarna, jag avlider påriktigt, fyfan va jag garvar! ;D

RSS 2.0